Erkekler çalışan ve özellikle öğretmen kız mı tercih ediyor?

açılınnnnnnnnn ben kaynanayım diyecek biri yok mu
iddialara cevap lazım.
bunların birer efsane olduğunu anlatsın birileri lütfen
yoksa her genç kız evlenmeden kaynanaya doğal olarak ön yargı ile bakarak başlayacak

benım erkek arkadasımda ogretmen ama sonucta ıkımızde calısan ınsanlar olacagımız ıcın o da ev ısıne yardım edecek ıkımız yapacagız elbette. hem ıcerde hem dısarda kac elı var ki bır ogretmenın. tabı kı ben supuruyorsam o da sılsın yani yan gel yat olmaz ki. kaynana bunu hesap etmıyor heralde bılemedım:44:

evlenince görürsün...hiçte öyle olmuyor..edeki hesap çarşıya uymuyo diye boşuna mı diyolar

açılınnnnnnnnn ben kaynanayım diyecek biri yok mu
iddialara cevap lazım.
bunların birer efsane olduğunu anlatsın birileri lütfen
yoksa her genç kız evlenmeden kaynanaya doğal olarak ön yargı ile bakarak başlayacak

gercekten ben su an ön yargılı oldum gıttı yani :31:

kızlar gerçekten bu konu günümüzün konusu...yani genel olarak, toplumda bu düşünce hakim artık...
kız da çalışacak, eve katkısı olacak, ama çocuğuna iyi bir anne, kocasına sadık, hoşgörülü onu el üstünde tutacak eş, evinde hanım, kayınvalidenin bir dediğini iki etmeyecek gelin... vs vs bu liste uzar gider... ama erkek evin reisi, akşama kadar yoruluyor elbet ayaklarını uzatıp dinlenecek deniyor
çocukla ilgilen dersin yok o kadının işi, yemek yapılcak adam yayılır tv izler kadın bi yandan çocuğu oyalar bi yandan yemek yapar
ha tabii adam işten geldi, sanki kadın gezmeden geliyor...
kadınlar eziliyor derken artık çalışan kadınlar da eziliyor bu şekilde...
ama iş maaşa gelince... istediği gibi harcama lüksü yok, herşeye o koştursun ama parasının hesabını koca yapcak neden? çünkü evin reisi....:47:
velhasıl, resmen sektör olmuş bu çalışan gelin arama işi maalesef:50:

evlenince görürsün...hiçte öyle olmuyor..edeki hesap çarşıya uymuyo diye boşuna mı diyolar

onun kazandıgı paraysa benımkı de para ama neden oyle olmuyor ki? ben köle mıyım hem evde hem okulda hıc durmadan calısayım? ay sankı bu kaynanalar zamanında bızım gıbı dusunmuyorlardı ha vallahı hepsının sacını basını yolasım var:52:

onun kazandıgı paraysa benımkı de para ama neden oyle olmuyor ki? ben köle mıyım hem evde hem okulda hıc durmadan calısayım? ay sankı bu kaynanalar zamanında bızım gıbı dusunmuyorlardı ha vallahı hepsının sacını basını yolasım var:52:

kaynanayı ne yapmalı
-kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı diye boşuna dememişler:52::52::52: ama bizde kaynana olcaz ilerde orasıda var:52: inşallah cool bi kaynana olurum:51::52:

çok haklısın sevecek adam işi olmadanda sever demi...malesef ticarete döndü evlilikler....kadın robot gibi olsun gidip çalışsın para kazansın ama ev hanımı gibide hem çocuğunu büyütsün hem evin tüm işlerini yapsın vs..
hatta insanların gözü dönmüş artık erkeklerin bir çoğu yamyamlaşmış adeta.bir arkadaşım var adam ev hanımıyla evlendi 2 de çocuk yaptı boşandı çocuklar annesinde ve şimdi kendine öğretmen kız arıyo...işte zihniyet....arkadaşımda bu arada lise mezunu astsubay..ne yani eşin ev hanımıydı niye kriterlerin değişti...
sevmek saf temiz duygularla sevmek çooook eskilerde kalmış.erkek olup gerekirse evimi bir başıma geçindiririm,sırtımda taş taşır evimizin rızkını kazanırım diyen erkekler çooook eskilerde kalmış....illada devlette çalışan olsun diyolar,niye adamlar taaa emeklilkiği de düşünüyolar..böyle düşenenlerin vay haline..mide bulandırıcı geliyor böyle evlilikler..sevmeden insan sadece arası için nasıl bir adamla aynı evi hatta yatağı paylaşır aklım almıyor..hergün şükrediyorum eşimle severek saf duygularımızla tanışıp evlendiğimiz için
artık erkekler iyice rahata alıştı herşeyi karşı taraftan bekliyor kendi sadece isteyecek... yap diyecek kadın yapacak, emir verecek trip atacak naz yapacak... sadece kendi egsu tatmin olacak kadın ona sunulmuş bir hizmetçi çünkü:47:

ilerde bende kaynana olurum belki büyük konuşmak istemiyorum:1::1:

kaynanayı ne yapmalı
-kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı diye boşuna dememişler:52::52::52: ama bizde kaynana olcaz ilerde orasıda var:52: inşallah cool bi kaynana olurum:51::52:

bır de o var bız oyle kotu kaynanalardan olmayız heralde ya sonucta kendımızden pay bıcerız gorduklerımızden. yani insallah

burdan kaynanalara ne kadar ekmek o kadar köfte lafını değiştirerek;

ne kadar pırlanta,altın ve sempatik tavırlar,o kadar iyi gelin güzel gelin:51::52::52::52: diyip yine maddiyata bağlıyorum e nede olsa erkek tarafının telinden çalıyoruz:52::52:

ben de öğretmenim ama öğleden snra eve geldiğimde ne yemek yapacak ne de evi temizlicek halim kalıyo. tüm gün bağırmaktan boğazım acıyo sesim de çıkmıyo. ayrıca böle en ufak bi görültüyü bile kafam götürmüyo. sık sık farenjit oluyorum bi de arada migrenim tutuyo. bana bakacak bi oğlunuz varsa özelden ulaşın sevgili kaynana adayları:)

kızlar gerçekten bu konu günümüzün konusu...yani genel olarak, toplumda bu düşünce hakim artık...
kız da çalışacak, eve katkısı olacak, ama çocuğuna iyi bir anne, kocasına sadık, hoşgörülü onu el üstünde tutacak eş, evinde hanım, kayınvalidenin bir dediğini iki etmeyecek gelin... vs vs bu liste uzar gider... ama erkek evin reisi, akşama kadar yoruluyor elbet ayaklarını uzatıp dinlenecek deniyor
çocukla ilgilen dersin yok o kadının işi, yemek yapılcak adam yayılır tv izler kadın bi yandan çocuğu oyalar bi yandan yemek yapar
ha tabii adam işten geldi, sanki kadın gezmeden geliyor...
kadınlar eziliyor derken artık çalışan kadınlar da eziliyor bu şekilde...
ama iş maaşa gelince... istediği gibi harcama lüksü yok, herşeye o koştursun ama parasının hesabını koca yapcak neden? çünkü evin reisi....:47:
velhasıl, resmen sektör olmuş bu çalışan gelin arama işi maalesef:50:

canım çok doğru bir tespitte bulunmuşsun bir öğretmen olarak sonuna kadar hak veriyorum sana eşinde öğretmen değilse mazeret hazır sen az çalışıyorsun boş vaktin çok tatilin çok ama hiç öyle olmuyor sabah sekiz akşam on buçuk mesai yapıyorsun :(

ben de öğretmenim ama öğleden snra eve geldiğimde ne yemek yapacak ne de evi temizlicek halim kalıyo. tüm gün bağırmaktan boğazım acıyo sesim de çıkmıyo. ayrıca böle en ufak bi görültüyü bile kafam götürmüyo. sık sık farenjit oluyorum bi de arada migrenim tutuyo. bana bakacak bi oğlunuz varsa özelden ulaşın sevgili kaynana adayları:)

canım dışardan insanlar öğretmenliğin çok kolay bir iş olduğunu tatilinin çok olduğunu falan düşünüyorlar ama şunu bilmiyorlar bizler 8-5 çalışan insanların gün boyu harcadığı enerji 3. saatin sonunda bitiriyoruz ama ne yazık ki bunu fark eden sadece bizleriz.

canım dışardan insanlar öğretmenliğin çok kolay bir iş olduğunu tatilinin çok olduğunu falan düşünüyorlar ama şunu bilmiyorlar bizler 8-5 çalışan insanların gün boyu harcadığı enerji 3. saatin sonunda bitiriyoruz ama ne yazık ki bunu fark eden sadece bizleriz.
aman boşver ya tamam şimdi tatildeyiz ama napalım yani çocuklar tatil yapmasın mı.
işin içinde olmayan bilmiyo hele bu sene varis çorabı giycem artık sürekli ayakta durmaktan bacaklarım elden gidicek. kaynana adayları bunu da duysun :)

valla aynen öle millet para pul derdinde geçinirler mi ,geçinmezler mi diye düşünen yok
tamam kabul parada lazım ama öncelik geçim dirlik olmalı bir ömür ben bununla yapabilir miyim sorusuna cevap aranmalı nerde herkes kaptırmış kendini gidiyor özellikle de öğretmen bayanlar kaptı kaptıya:):) kahve falında dilek tutanı bile gördüm gözlerimle oğluma öğretmen eş diye

Benim kayınvalidem de aynı kafayla öğretmen kiz arıyor kaynima. Gecen yıl oyle birini bulmuştu kiz kıymetli isteyeni cok ama kaynimla sevgili. Ailesi daha zengin birini buldu baskasına verdi, bizimkiler de zor toparladı.
Kv bm in lafı aynen su , tabi kiz kıymetli yarım gün çalışıyor her yere yeter, evine, kocasına .
Ne yani ben tam gün çalışıp ta yetermiyor muyum ? Dis hekimiyim ama kendimi bı anda ezik hissettim:)
Simdi kaymın işletme mezunu biriyle görüşüyor kv beğenmiyor isler e mezunu diye. Ki kızın iyi bir ısı varmis.
Allah yardım etsin herkese :)

erkekler değil, erkek anaları tercih ediyor öğretmen gelini... erkeklerin çoğunun öyle bir kıstası olduğunu sanmıyorum.. hatta tanıdığım bir kaç arkadaşımdan duyduğum evleneceğim kişi öğretmen olmasın da ne olursa olsun demişti...
ayrıca annem öğretmen ve gün içinde okuldaki çocuklara anlayış sabır göstermekten bize gösterecek sabrı kalmıyor.. kendisi bile itiraf ediyor milletin çocuğuna sabrede sabrede acısını gelip evdeki çocuklardan çıkarıyorum der.. :D

Kızlar bakayım dedim şöyle bir konuya kah güldüm kah üzüldüm cidden .
Anneleri de anlamak gerek , bir yerde geçim zor,illa ki everecek bari geçim sıkıntısı yaşamasın karı koca diye düşünüyorlardır.
İşi edepsizliğe dökene lafım yok tabi.Bir arkadaş demiş çift maaş var diye bir sürü borca girip sıkıntı çeken insan var diye ,bu çok doğru.
Ya çok paran olacak ya da az paran olacak , mecbur sıkacaksın kendini :)

sımdı kayınvalıde adayları calısan gelın ıstıyor ,

ama tabı once kendı ogullarına baksınlar onlar .davul bıle dengı dengınedır .

egıtımsız kultursuz oglunada gıdıp de ogretmen gelın aramaya kalkmasınlar .

hadı ogluda egıtımlı kulturlu karıyer sahıbı bırı olurda bır yerde anlarsın

ılla ogretmen gelın dıretmesınıde,cahıl oglunada ogretmen gelın arayan

kaynanalar yokmu hastayım o tıplere.benım eskı sevgılımın annesının ılla

ogretmen dıretmesı yoktu ama ,benım ısıme gucume takmıstı kafayı .

kendı oglunu soracak olursanız eger ,27 yasına gelmesıne ragmen

bı ıs guc sahıbı olamamıs ,ıssız gucsuz adamın tekıydı .

buna ragmen kadın benı begenmezdı :) benım ısımle gucumle kafayı bozmustu :)

oglu ıcın zengın gelın adayı ıstıyor :) kısacası oglunu besleyecek bı enayı arıyor :)

boyle uçuk kaynanalarda var ıste :) işte bu tıplere ayrı hastayım :)

Son düzenleme:
Back
X