- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım erkek arkadasımda ogretmen ama sonucta ıkımızde calısan ınsanlar olacagımız ıcın o da ev ısıne yardım edecek ıkımız yapacagız elbette. hem ıcerde hem dısarda kac elı var ki bır ogretmenın. tabı kı ben supuruyorsam o da sılsın yani yan gel yat olmaz ki. kaynana bunu hesap etmıyor heralde bılemedım:44:
açılınnnnnnnnn ben kaynanayım diyecek biri yok mu
iddialara cevap lazım.
bunların birer efsane olduğunu anlatsın birileri lütfen
yoksa her genç kız evlenmeden kaynanaya doğal olarak ön yargı ile bakarak başlayacak
evlenince görürsün...hiçte öyle olmuyor..edeki hesap çarşıya uymuyo diye boşuna mı diyolar
onun kazandıgı paraysa benımkı de para ama neden oyle olmuyor ki? ben köle mıyım hem evde hem okulda hıc durmadan calısayım? ay sankı bu kaynanalar zamanında bızım gıbı dusunmuyorlardı ha vallahı hepsının sacını basını yolasım var![]()
artık erkekler iyice rahata alıştı herşeyi karşı taraftan bekliyor kendi sadece isteyecek... yap diyecek kadın yapacak, emir verecek trip atacak naz yapacak... sadece kendi egsu tatmin olacak kadın ona sunulmuş bir hizmetçi çünküçok haklısın sevecek adam işi olmadanda sever demi...malesef ticarete döndü evlilikler....kadın robot gibi olsun gidip çalışsın para kazansın ama ev hanımı gibide hem çocuğunu büyütsün hem evin tüm işlerini yapsın vs..
hatta insanların gözü dönmüş artık erkeklerin bir çoğu yamyamlaşmış adeta.bir arkadaşım var adam ev hanımıyla evlendi 2 de çocuk yaptı boşandı çocuklar annesinde ve şimdi kendine öğretmen kız arıyo...işte zihniyet....arkadaşımda bu arada lise mezunu astsubay..ne yani eşin ev hanımıydı niye kriterlerin değişti...
sevmek saf temiz duygularla sevmek çooook eskilerde kalmış.erkek olup gerekirse evimi bir başıma geçindiririm,sırtımda taş taşır evimizin rızkını kazanırım diyen erkekler çooook eskilerde kalmış....illada devlette çalışan olsun diyolar,niye adamlar taaa emeklilkiği de düşünüyolar..böyle düşenenlerin vay haline..mide bulandırıcı geliyor böyle evlilikler..sevmeden insan sadece arası için nasıl bir adamla aynı evi hatta yatağı paylaşır aklım almıyor..hergün şükrediyorum eşimle severek saf duygularımızla tanışıp evlendiğimiz için
kaynanayı ne yapmalı
-kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı diye boşuna dememişlerama bizde kaynana olcaz ilerde orasıda var
inşallah cool bi kaynana olurum
![]()
kızlar gerçekten bu konu günümüzün konusu...yani genel olarak, toplumda bu düşünce hakim artık...
kız da çalışacak, eve katkısı olacak, ama çocuğuna iyi bir anne, kocasına sadık, hoşgörülü onu el üstünde tutacak eş, evinde hanım, kayınvalidenin bir dediğini iki etmeyecek gelin... vs vs bu liste uzar gider... ama erkek evin reisi, akşama kadar yoruluyor elbet ayaklarını uzatıp dinlenecek deniyor
çocukla ilgilen dersin yok o kadının işi, yemek yapılcak adam yayılır tv izler kadın bi yandan çocuğu oyalar bi yandan yemek yapar
ha tabii adam işten geldi, sanki kadın gezmeden geliyor...
kadınlar eziliyor derken artık çalışan kadınlar da eziliyor bu şekilde...
ama iş maaşa gelince... istediği gibi harcama lüksü yok, herşeye o koştursun ama parasının hesabını koca yapcak neden? çünkü evin reisi....
velhasıl, resmen sektör olmuş bu çalışan gelin arama işi maalesef
ben de öğretmenim ama öğleden snra eve geldiğimde ne yemek yapacak ne de evi temizlicek halim kalıyo. tüm gün bağırmaktan boğazım acıyo sesim de çıkmıyo. ayrıca böle en ufak bi görültüyü bile kafam götürmüyo. sık sık farenjit oluyorum bi de arada migrenim tutuyo. bana bakacak bi oğlunuz varsa özelden ulaşın sevgili kaynana adayları:)
aman boşver ya tamam şimdi tatildeyiz ama napalım yani çocuklar tatil yapmasın mı.canım dışardan insanlar öğretmenliğin çok kolay bir iş olduğunu tatilinin çok olduğunu falan düşünüyorlar ama şunu bilmiyorlar bizler 8-5 çalışan insanların gün boyu harcadığı enerji 3. saatin sonunda bitiriyoruz ama ne yazık ki bunu fark eden sadece bizleriz.