- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım ya ailemden tut sevgilime çevremdeki tüm insanlara kadar herkes kpss ye çalış diye başımın etini yiyo özelde çalışmayı kölelik olarak görüyolar zaten tez yazıyorum aynı anda sınava nası çalışıcam ki onun için de össye hazırlanır gibi dershaneye gitmek gerekiyo artık memur olmak kolay değil kiBu konudan bende sıkayetcıyım kıslar. Çevremdekı herkes devlete atanmıs kıs arıyor tıpı, huyu hıc onemlı degıl tek krıter devlet memuru olması.Mühendisim özelde calısıyorum.Devlete atanamadığım için 3 senelık erkek arkadasımdan ayrıldım dusunun yanı artık bazı ınsanlar ıcın sevgı ask ıkıncı planda. Devlet memuru olamassak gecınemezmısız. Artık herkes boyle dusunuyor.((
aynen öyle canım ya ailemden tut sevgilime çevremdeki tüm insanlara kadar herkes kpss ye çalış diye başımın etini yiyo özelde çalışmayı kölelik olarak görüyolar zaten tez yazıyorum aynı anda sınava nası çalışıcam ki onun için de össye hazırlanır gibi dershaneye gitmek gerekiyo artık memur olmak kolay değil ki
Kızlar bu tablo içimi iyicene sıkmaya başladı.
Zaten işsizim evdeyim kimse görmüyor zaten kimsede çıkmaz karşıma bu durumda.
Çevremden duyduğum oğlan anaları kız çalışıyor mu memur mu atandı mı soruları oluyor
Yıllardır öğretmen gelin olsun diye bekleyen annen ve oğulları var
SİZCE EVLİLİK TİCARET HALİNE Mİ DÖNDÜ.Tamam hayat müşterek bu zamanda zor herşey tabi çalışılmalı.
İyi bir işin yoksa sevilmeye hakkın yok mu?Mutlu bir yuvaya hakkın yok mu?
Dinimize göre erkek kadına bakmak zorunda ama şimdi erkek mi kaldı. Babalarımız kendini öldürüyor neredeyse ama şimdikiler kadın gibi canı kıymetli. Evlilik ticaret değil en kutsal müessesedir ve kadın da hergün 8 saat çalışmak zorunda değil.
ben mezun olur olmaz iki komşu teyze sormuş öğretmen mi atandı mı bizimde oğlumuz var görseydik..
senin çok matah oğlun olsa bu yaşa kadar zaten onu bir kız görür keşfeder yüzüğüde takardı parmağına..
oğluna kız arayan annelere ve oğullarına karşı bi soğukluk var bende ..
çok çaresiz geliyorlar. bide öğretmen mi atandı mı?
evet bazıları resmen çalışan ama evinede çalışacak çocuğuna bakacak kız arıyorlar...
sen zengin koca istediğini söylesen ayıp kaçar ama bunlar bunda bir ayıp görmüyorlar.
valla ben öğretmenim ama talipler çoğalmadı yani aman bu öğretmenmiş hemen istemeliyiz diyenler yokD
Dinimize göre erkek kadına bakmak zorunda ama şimdi erkek mi kaldı. Babalarımız kendini öldürüyor neredeyse ama şimdikiler kadın gibi canı kıymetli. Evlilik ticaret değil en kutsal müessesedir ve kadın da hergün 8 saat çalışmak zorunda değil.
ben erkek arkadasım ve aılem ıstedıgı ıcın ısten cıktım kpss ye hazırlandım. sınavdan 80 aldım daha yuksek beklıyodum fakat netım eksık geldı zaten sınavda saıbelı bır sınavdı ya.ben puanla atanamayacagım ıcın erkek arkadasım 3 seneyı sıldı bır kenara koydu ve benden ayrıldı. Artık mutlu olmak yuva kurmak atanmaktan gecıyor.((
ya işte bunu bilse bile erkekler işlerine gelmiyor..
tamama gerçekten ekmek parası kazanmak eskiye nazaran çok zor ama bir erkeğin bir kadına çalışmaya mecbursun edasıyla yaklaşması sevimli değil...
şimdi çalışan kadınlar resmen iki kere köle...kazandığını istediği gibi harcayabilse amenna ama o da yok...
bi kadın çalışıyorsa mükemmel olmaya çalışmamalı evim pis yemek yapmadım mesela bunlar benim umurumda olan şeyler değil açıkçası..hem dişarda yorulup hem evde perişan olamam..
üstüne üstlük bu hengamede bi de çocuk doğur azcık kilo al o çok sevgili kocaların gözü fıldır fıldır olmaya başlıyor..
bu kadar fedakarlık ne için kim için..
Kızlar bu tablo içimi iyicene sıkmaya başladı.
Zaten işsizim evdeyim kimse görmüyor zaten kimsede çıkmaz karşıma bu durumda.
Çevremden duyduğum oğlan anaları kız çalışıyor mu memur mu atandı mı soruları oluyor
Yıllardır öğretmen gelin olsun diye bekleyen annen ve oğulları var
SİZCE EVLİLİK TİCARET HALİNE Mİ DÖNDÜ.Tamam hayat müşterek bu zamanda zor herşey tabi çalışılmalı.
İyi bir işin yoksa sevilmeye hakkın yok mu?Mutlu bir yuvaya hakkın yok mu?