Erkekler ne ister?

blackzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
221
169
36
merhaba arkadaşlar.bir konuda sizin değerli düşüncelerinizi almak istedim. Birkaç hafta önce biriyle internette taniştim. ben ilk başta arkadas gözüyle baktim. konuştukça baya dertleştik. Ilk defa birinden hoşlanmiştim.daha öncede bir ilişkim olmamişti.ilk o acilmaya başladi. Telefonda falan görüştük Sesinden etkilendim bende acilmaya başladim.ondan daha fazla acildim yani. şöyle hissediyorum böyle hissediyorum diye. Çok fazla duygu yoğunluğum vardı bilmesini istiyodum.artik eskisi kadar gorusmuyoruz beni önemsemiyor sanki.soruncada bişey yok diyor.ben hatami yaptim acaba hissettiklerimi soyleyerek. nasıl olsa kafesledim gözüylemi bakiyor acaba olaya..beni peşinden kosturmaya mi calisiyor? birakmaya da birakmiyo çünkü. yorumlarınızı bekliyorum

İnternetten tanıştığın birine nasıl güvendin telefonunu falan verdin bence temkinli ol oynuyor olabilir

merhaba arkadaşlar.bir konuda sizin değerli düşüncelerinizi almak istedim. Birkaç hafta önce biriyle internette taniştim. ben ilk başta arkadas gözüyle baktim. konuştukça baya dertleştik. Ilk defa birinden hoşlanmiştim.daha öncede bir ilişkim olmamişti.ilk o acilmaya başladi. Telefonda falan görüştük Sesinden etkilendim bende acilmaya başladim.ondan daha fazla acildim yani. şöyle hissediyorum böyle hissediyorum diye. Çok fazla duygu yoğunluğum vardı bilmesini istiyodum.artik eskisi kadar gorusmuyoruz beni önemsemiyor sanki.soruncada bişey yok diyor.ben hatami yaptim acaba hissettiklerimi soyleyerek. nasıl olsa kafesledim gözüylemi bakiyor acaba olaya..beni peşinden kosturmaya mi calisiyor? birakmaya da birakmiyo çünkü. yorumlarınızı bekliyorum
Ayol adam seni netten kafeslese ne olur?
Lütfen şu sanal görüşmeleri ciddiye almayın.
Ne ideğü belirsiz kişilerden korkun lütfen korkun!!!

Ayol adam seni netten kafeslese ne olur?
Lütfen şu sanal görüşmeleri ciddiye almayın.
Ne ideğü belirsiz kişilerden korkun lütfen korkun!!!
bende ciddiye almiyorum zaten.evlenelim sevgili olalim gibi bi düşüncem yok.sadece nasil davranmak doğru onu anlayamadim

bende ciddiye almiyorum zaten.evlenelim sevgili olalim gibi bi düşüncem yok.sadece nasil davranmak doğru onu anlayamadim
Doğru olan görüşmemektir.
Sanaldan tanıdığın insana inanmamaktır,güvenmemektir.

Doğru olan görüşmemektir.
Sanaldan tanıdığın insana inanmamaktır,güvenmemektir.
Bende buna katılıyorum. daha önce yapmadığım ve yapanlara kıldığım bir olaydı zaten.zaten.yinede eglencesine başlayip buralara geldi

Bende buna katılıyorum. daha önce yapmadığım ve yapanlara kıldığım bir olaydı zaten.zaten.yinede eglencesine başlayip buralara geldi

biz de internetten tanıştık, yüzyüze görüştük ve sevgili olduk.. 5 senedir birlikteyiz aileleri tanıştırdık şimdi asker yolu bekliyorum
ben de çok karşıydım böyle şeylere ama nasip diye de birşey var, bizim gibi örnekler yok denecek kadar az olsa da var yani canım

valla internette tanıstıgın erkeklerın % 90 bu devırde seks ıster akılları oradadır cogu gunu bırlık ılıskı yada heyecan arayısındadır. kadınların da pek farklı oldugunu soyleyemeyecegım sosyal cevresı yetersız olan ya da bır sekılde reel hayattakı ılışkılerını yurutemeyen herkes kendını sanal aleme atıyor ve ne çıkarsa bahtıma yarışı başlıyor. siz siz olun illa birine birşeyler hissetmek ve ilişki yaşamak istiyorsanız gercek hayattan bırılerını bulun derim :KK66:

sanaldan yazıştığın ve telefonda görüştüğün adamın seni kafeslediğinimi sanıyorsun?
görüştünüz mü kuzum siz bu adamla?

X