Erkekler nette tanıştığı kızla ciddi düşünür mü?

Ciddi düşünmeyi geçtim ki ciddi düşünmek bizler için bile reel hayatta zor çünkü tanımak, güvenmek, sevmek öyle kolay şeyler değil. Kaldıki netten kimseyle tanışmam da güvenmem de...kısacası muhatap bile olmam

Duruma göre değişir. Nette tanıştığın ortam bunun en önemli göstergesi. Yani tanışma/flört/tek gecelik sayfalarda tanışılmışsa üzgünüm. Yoksa seviyeli ortamlar da muhabbet-dostluk vs kurup evlenip çok ta mutlu olanlar var. Tabi şunu göz arda etmemeli, nette herşey reel den kat be kat daha zordur- güvenmek en başta gelir. Sabır ve tecrübe gerektirir.

Nereden tanışırsan tanış her şekilde dikkatli olmak gerek. Ortalık erkek dolu ama adam sayısı sınırlı. Kardeşim netten tanıştığı biriyle yaklaşık 3 yıllık flörtten sonra.evlendi. Şimdi 6 aylık bir bir kızları var. Ve damadımız herhalde tanıdığım en kaliteli insanlardan biri. Olmaz diye bir şey yok yani. Yeter ki sen dikkatli ol ve kontrolü kaybetme.

Sanaldan reele taşınınca düşünülecek şeyler bunlar.
Ciddi düşünürse de bu internette tanıdığı için değil, ya da ciddi değilse de bunun internetle alakası yok.

kişiden kişiye değişir.
internette tanışmak,görücü usulü tanışmak ve ya severek evlenmek hepsi birer şans.
bu bir kıstas olamaz yani internette tanıştıysanız seni kullanıyor demektir diye bir kaide yok.

İki arkadaşım nette arkadaşlık sitesinde tanışıp evlendiler. Bir arkadaşım da memurlar nette tanıştığı kızla evlendi.

Nette tanışmanın bir ortamda tanışmaktan ne farkı var ki? Her şey şeffaf olduğu sürece bence çok daha sağlıklı. Çünkü reelde biriyle tanışsam önce yakışıklı mı değil mi ona bakarım ama nette önce fikirleriyle tanışıyorsun.

Bu soruyu sormayın bence artık, çünkü ciddi birşeyler yaşayacağınız adamla reelde de, sokakta da, işyerinde de , otobüste de, yazlıkta da, nette de tanışabilirsiniz.
Tamamen şans ve kader meselesi bence. Adam olan reelde de adam, sanalda da adam olur diye düşünüyorum.....

netten tanışmaya hiç sıcak bakmıyordum ki sevgilimle nette tanışana kadar. daha önce aynı arkadaş ortamından, iş ortamından hatta çok sağlam referanslarla görüştüğüm kişilerden hiçbiri adam değildi. sevgilim gayet düzgün, işi gücü yerinde, kaliteli biri. yani bunun netten tanışandan adam olmaz reelde tanışmak gerek diye bir genellemesi olmaz.

suan bende nette tanıstıgım bırıyle flort asamasındayım daha cok baslangıclardayız onerecegınız bişi varmı kızlarr.

Değişir bu çoğu arkadaşım günün birlik takılıyor netten nadir ciddi olanlar

Ciddi düşünur tabi, niye düşünmesin.. Kızlar düşünmüyorlar mı da erkekler düşünmesin.. Çağımizın tanışma ortamlarından biri de internet, insan insan olduktan sonra ha gerçek ortam ha sanal ortam ne farkeder ki? Benim tanıdığim bir kaç kişi netten tanışıp evlendiler, bildiğim kadarıyla mutlularda.. Ama yaş tahtaya basmamaya dikkat etmeli çünki sanal ortamda kandırılmak çok daha kolay.:KK51:

Bu soruyu sormayın bence artık, çünkü ciddi birşeyler yaşayacağınız adamla reelde de, sokakta da, işyerinde de , otobüste de, yazlıkta da, nette de tanışabilirsiniz.
Tamamen şans ve kader meselesi bence. Adam olan reelde de adam, sanalda da adam olur diye düşünüyorum.....

:KK9::KK9:

X