- 12 Nisan 2015
- 332
- 100
- 33
Merhabalar herkese
Sevgilim şu anda uzun dönem asker.
İzin almadan gidip gelmek istedi. Kabul dedim.
Özel günler onsuz geçti. Eyvallah ettim.
Yılbaşı geçti. Peki dedim.
Doğum günüm geçti. Olsun dedim.
Bayram geldi geçti. Seneye inşallah dedim.
AMA SON DÖNEMLERDE
Sosyal medyadan bazı kızların askerdeki sevgililerinden aldıkları çiçekler hediyeler gözüme batmaya başladı. Dayanamadım gecenin bi yarisi ağlama kriziyle patladim buna. Sen neden varlığını hissettirmiyorsun bana? Neden hediyem olmuyor hiç ? Özlemin de verdiği gerginlikle ağzıma geleni saydim. Affalladi doğal olarak.
Askersin diye susuyorum ama birikiyor haberin olsun dedim
tabi bütün gece yüzümü güldürmeye çalıştı. Başardı da. Da lafta sözde kalmasin. Icraat istiyorum.
Haksız mıyım ama ????
Askerlikten önce bikaç hediye aldı Ne değişti ki?
Ben gelince her şeyin telafisi olacak. En güzel şekilde diyor. AMA odunluğunun tutmasından korkuyorum.
Yıldönümümüzde ben ona bir kutu hediye hatıra gönderdim kışlaya. Benimki gidiyorsa ondan da gelebilir.
İstiyorum işte istiyorum
(Not: parası yeterince var)
Erkeklerden hediye almak bu kadar zor mu ? ((
Sevgilim şu anda uzun dönem asker.
İzin almadan gidip gelmek istedi. Kabul dedim.
Özel günler onsuz geçti. Eyvallah ettim.
Yılbaşı geçti. Peki dedim.
Doğum günüm geçti. Olsun dedim.
Bayram geldi geçti. Seneye inşallah dedim.
AMA SON DÖNEMLERDE
Sosyal medyadan bazı kızların askerdeki sevgililerinden aldıkları çiçekler hediyeler gözüme batmaya başladı. Dayanamadım gecenin bi yarisi ağlama kriziyle patladim buna. Sen neden varlığını hissettirmiyorsun bana? Neden hediyem olmuyor hiç ? Özlemin de verdiği gerginlikle ağzıma geleni saydim. Affalladi doğal olarak.
Askersin diye susuyorum ama birikiyor haberin olsun dedim
tabi bütün gece yüzümü güldürmeye çalıştı. Başardı da. Da lafta sözde kalmasin. Icraat istiyorum.
Haksız mıyım ama ????
Askerlikten önce bikaç hediye aldı Ne değişti ki?
Ben gelince her şeyin telafisi olacak. En güzel şekilde diyor. AMA odunluğunun tutmasından korkuyorum.
Yıldönümümüzde ben ona bir kutu hediye hatıra gönderdim kışlaya. Benimki gidiyorsa ondan da gelebilir.
İstiyorum işte istiyorum
(Not: parası yeterince var)
Erkeklerden hediye almak bu kadar zor mu ? ((