Erkekleri peşinden koşturma taktikleri

Herkes buraya erkekleri nasıl peşinden koşturdugunu bu taktikleri yazarsa sevinirim:)

• Ankete Katılan
    4
Isterseniz umursamayın, isterseniz ilgi gösterin sonra ilgiyi kesin farketmez. Eğer hoşlandığınız erkek sizden hoşlanmadıysa, hiç bir şekilde peşinizden koşmayacaktır.

Ha güzelseniz ayrı mesele, o durumda işiniz daha kolay. Onu peşinizden nasıl koşturacağınıza bile kafa yormazsınız.

Erkeklere iyilik yaramıyo kızlar,süründürünce kıymetli olunuyo(değer bilen küçük istisna kısımları ayrı tutuyorum) :110:
O yüzden her zaman arada mesafe olmalı
Sevgini,aşkını,kendini hemen teslim etmemeli
Ve önce kendimize değer vermeliyiz diyorum:KK54:

malesef hoş olmasa da çoğu zaman böyle...normal güzellikte bi kızsanız bile yakışıklı bir erkeği çok sallamaz, ondan çok etkilenmeyen, kendine güvenen bir tavrınız varsa anında ilgisini çekiyosunuz...niye böyle oluyor bilmiyorum ama hep böyle oluyor...ondan sonra ilgisini çektikten sonra yavaş yavaş sizin de ilginizi belli ettiğiniz süreç çok zorlu geçiyor işte..keşke böyle olmasa ama napalım

hic kimseyi kosturtamadim ya aslinda kosturtmaya da calismadim belki ondan
bilmiyorum hic anlamadigim isler heheh

Isterseniz umursamayın, isterseniz ilgi gösterin sonra ilgiyi kesin farketmez. Eğer hoşlandığınız erkek sizden hoşlanmadıysa, hiç bir şekilde peşinizden koşmayacaktır.

Ha güzelseniz ayrı mesele, o durumda işiniz daha kolay. Onu peşinizden nasıl koşturacağınıza bile kafa yormazsınız.
Kesinlikle doğru

X