Mrb arkadaslar, esimle normalde kendi evimizde ikimiz basbasayken hicbir sikintimiz yok. Benim bircok dedigimi yapar, ben de onun dedigi cogu seyi yaparim. Kafa yapilarimiz da cok uygun. Fakat ailesi isin icine girince esim birden dengesizlesiyo ve onu taniyamiyorum. Bekarken ailesini cok da umursamazdi ya da ben oyle sanirdim. Ama simdi surekli bu yuzden kavga ediyoruz. İkimiz de kadrolu devlet memuruyuz yani maddi olarak onlara bi bagliligimiz da yok. Ailesinin cok eski bi zihniyeti var. Kendilerini herseye karismak zorunda hissediyolar. Aslinda onlar da kotu niyetlerinden degil fakat boyle yapmalari gerektigini dusunuyolar. Benim ailem de modern bi aile oldugu icin boyle seylere hic aliskin degilim. Esim de icinde bulundugum cevreye gore davranmak zorundayim diyor surekli. Seni bu yuzden cok kiriyorum, hakkini helal et diyor. Ama surekli kiriyor. Esim cok arada kaldigi icin psikolojisi bozuldu sanki. Bu yuzden esimi uzmemek icin kayinvalidem ile konusmayi denedim, konusmaktan anlamiyor, para kazandigin icin kendini bisey saniyosun diyo. Soylediklerimi kibir olarak dusunuyo. Artik bize gelisleri yada tatillerde bizim onlara gidisimiz kabusa dondu benim icin. Kendi ailemle ayni yerde yasamasalar cok sik gitmem ama gitmek zorundayim. Kimseyi cok kirmadan ne yapabilirim? Biraz kurnaz olmaliyim, o da bende yok maalesef