erkeklerin FACEBOOK sevdası.Önerilerinizi bekliyorum

ro_man

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
44
0
16
İstanbul
arkadaşlar sevgilimine marttan beri facebook unu kapatmasını sağlamıştım.çünkü her gün bir kız ekliyor mesaj atıyordu.yada sevmediğim hoşlanmadığım kızlar yazıyordu ona.beraber çalıştığı iş arkadaşlarında var malum.kızların fotoğraflarına bakar düşüncesi beni deli ediyor.yada bi kızın onun hoşuna gitmesi falan.mesela bugün tartıştık.ona kısıtlama yaptığımı söyleyip duruyor.her iki lafından biri bu.aslında bilse bunlar kısıtlama değil bir ilişkinin gereklilikleri.sizce artık kapasın çenesini diyip facebookunu açtırıyım mı? gönlü bir başkasına kayıcaksada kızlar asılıcaksada asılsın mı diyim? ilişki bitecekse bitsin mi? çünkü biliyorum ben kıskançlık krizlerine girersem deli olurum.mahvolurum.bu ilişkide biter.ama açtırmasam da ikide bir ona kısıtlama getirmişim gibi konuşacak.benim için iyilik fedakarlık yapmış gibi konuşuyor.Ne yapıyım sizce?

yapacak olan her şekilde yapar senden gizli hesap alır yapar.. aldatmaya niyeti varsa netten öyle siteler var oralara girer yapar.. hem telefon denilen bişey var isterse onla bile yapar.. önemli olan karakteridir..
benim sevgilim sürekli face yüzünden kavga ediyoruz diye kendisi kapattı face ini.. yenisini alalım istersen dedim yok ya istemiyorum kavga ettiğimiz yeter face yüzünden dedi..

yapacak olan her şekilde yapar senden gizli hesap alır yapar.. aldatmaya niyeti varsa netten öyle siteler var oralara girer yapar.. hem telefon denilen bişey var isterse onla bile yapar.. önemli olan karakteridir..
benim sevgilim sürekli face yüzünden kavga ediyoruz diye kendisi kapattı face ini.. yenisini alalım istersen dedim yok ya istemiyorum kavga ettiğimiz yeter face yüzünden dedi..

en mantıklısını demiş.ama benimkiside bazen öyle diyor.ne açıcam kavga mı edelim diyor.ama bazen ne oluyorsa ben onu kısıtlıyormuşum gibi konuşuyor.

en mantıklısını demiş.ama benimkiside bazen öyle diyor.ne açıcam kavga mı edelim diyor.ama bazen ne oluyorsa ben onu kısıtlıyormuşum gibi konuşuyor.

sen ona söyle kavga etmeyi göze alıyosan aç faceini diye.. bende sürekli seni uyaramam zaten de..
istiyosada açsın face ini.. kısıtlamalarla olmaz bu işler.. kendi içinden gelmesi lazım..

sen ona söyle kavga etmeyi göze alıyosan aç faceini diye.. bende sürekli seni uyaramam zaten de..
istiyosada açsın face ini.. kısıtlamalarla olmaz bu işler.. kendi içinden gelmesi lazım..

önerini dikkate alıcam arkadaşım.yoksa şu facebook kurucusu mark ı öldürücem

bence ilişkilerde facebook hesapları değil, kalpler başkasına kapanmalı.
bence fazla sıkma. numara da yapabilir. dereye geçene kadar.
serbest bırak ki nasıl biri olduğunu göresin.
hem sen kendine güvenmelisin, seni gerçekten sevdiğine güveniyorsan zaten birşey olmaz.
ha eğer aklında varsa istersen gözlerini bağla boşa.

Cnım neden rahatsız oluyosun face inden, face sevgili bulma yeri değil ki.
Eğer seni aldatacaksa kızlara bakacaksa bunu yapmanın çok daha kolay ve keyifli yollarını bulabilir zaten face e ne gerek var.
Face i problem haline getirmek bana çok anlamsız geliyor kıskanç bir insan olmama rağmen.

Ayrıca önemli olan sevgilinin face inin olup olmaması değil.
Önemli olan face i varken nasıl davranması gerektiğini bilmesi.
Kızlara mesafeli durması, gereksiz kişileri eklememesi vs.

Düşünüyorum bazen şu bilişim çağı ne kadar zedeledi ilişkileri... Biz sevgilimle ikimiz de kapattık ohhh rahatız. :) Yok o mesaj atar yok o dürter bizim dışımzda gelişen olaylardan ötürü tartışmak istenmmedik ve kapattık... Bir de artık çok kötü yaa facebook var diye doğum günlerini bile arayıp kutlamıyoruz insanların... Bunun hem arkadaşlık hem de aşk ilişkisini zedelediğini düşünüyorum :( Tatlım bence yapacak onu kapattırsan da yapar artık neler var neler...Bence şey de facebook sana ne katıyor? bana mantıklı bir tek cevap söyle git aç... hee aklına yattı tamam... ama inan bana sen izin ver verme yapacak insan bir yolunu bulur yapar ;)

valla canım benim arkadaşım face konusunda çok kısıtlamalar getirmişti erkek arkadaşına çocuk gizli gizli face acıyodu kız yakalıyodu çocuk açıyodu yaptığı bişeyde yok he.facede. bırak acsın yapcak olan adam gizlide açar sonra daha deli olursunn

face açarsın gizlilik ayarlarıyla oynarsın: yabancı kişilerden arkadaş ekleme, mesaj gönderimi vs. kısıtlanabilir..
insanın içinde olmasın yeter ki asıl mesele o ....

bence bu şekilde davranarak kendine ve ona güvenmediğini gösterirsin yani bırak açarsa açsın sen yine çaktırmadan takip edersin :) ama bunu hayır açmıcaksın şeklinde yasak haline getirirsen onu daha çok dışarıya itip kendinden soğutursun

bence çok fazla üzerinde durma canım erkekleri kızdırmaya gelmiyo mağlum
nasıl olsa senin rahatsız olduğunu biliyo bu durumdan seni üzecek yada kızdıracak bişey yapacağını sanmam :1:

demek ki sadece ben düşünmüyor muşum bu yaptırımı ve sadece ben uygulattırmamışım..bende nişanlanmadan evvel flört dönemindeyken benim bi isteğim war demiştim..ikimizin hayatında da face olmasın..sanal aşk yaşamak istemiyorum demiştim..ne o öle vıcık vıcık birbirlerine aşkım die yorum yapan tipler ..uyuz oluyorum..sonra birde dediğin gibi o bu arkadaşlıktı dürtmeydi gönderecekti ben kıllanıcam mazallah aklı gidiverecek..tabi bazı arkadaşlara katılıyorum yapacak her yerde yapar ama işte bir nevi ön önme .insanın kendi kendine telkini..neyse sonuçta tamam dedi..kapadı ama bikaç ay sonra yok adının ünlülerini atarak yok soy ismi kısaltarak iki kez yakaladım ..açmıştı yani neticede..onuda nasıl yakaladım..? yakın arkadaş akraba vs..saftirikleirn duvarları açık hep ordan takip ediyordum ..e bunun nerden haberi var..baktım bi gün birine yorum yapmış o takip ettiklerimden..aha da yakaladım dedim..:) şimdi hala sorar durur sen nası gördün die..söler miyim hiç..:) şimdi yapıyomu bilmem..hep diyorum allaha havale ederim..huzurunun bozulmasına davetiye olur ona göre derim..allah seni süründürsün benden gizli bi halt yiyosan derim..tutuşur zaten..yani kısaca en doğrusunu yaparsın..nefret ediyorum sanal alemden....

bende bilmiyorum arkadaşlar şuan ayrılmış durumdayız zaten.bugün itibariyle bitti galiba.herkese teşekkür ederim gerek kalmadı galiba facebook a :) kendine açar yeni bir facebook

facebook yüzünden ayrılmanız çok üzücü..insanın içinde varsa sen istediğin kadar engelle o yapacağını yapar o ayrı..ama bu facebook neden bu kadar önemli insan sevdiği için kapatamaz mı hesabını bence bu fedakarlık değil yapılması gereken birşey olur zaten.
keske sende açsaydın bi hesap sevgilin nasıl davranıyosa öyle davransaydın cnm baksaydın sonra rahatsız oluyo mu olmuyo mu

bence serbest bırak yapacaksa her türlü yapar zaten
hem evlenmeden ölçmen senin açından daha iyi olur

aslında sadece sorun facebook değildi bir sürü şey vardı ona göre.teşekkür ederim kızlar hepinize yorumlarınız için.allah hepimize en iyi kısmetleri çıkarsın inşallah

Back
X