- 22 Mayıs 2013
- 277
- 281
- Konu Sahibi umut_sahili
2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.