Erkeklerin hepsi aldatir mi

umut_sahili

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
277
281
2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum:KK43:(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.

onların hakkıysa madem hani kendilerine engel olamıyorlar ya hani farklılarmış ya ozaman neden dinimize göre onlara da başka kadın yasak yani zina, bırakın ya toplumumızda malesef erkek yapar onun elinin kiri falan diye zırvalamalar olduğu için ve erkekler tahammülü farklı falan gibi saçma sapan şeyler oldukça daha çok yaparlar, yok öyle bir şey, pekala kendilerini tutup aldatmayabilirler

2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum:KK43:(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
kocanız karaktersiz diye erkeklerin hepsi mi diye genellemeniz yanlış.

Sadık erkekler çok. Kadınlara da iş düşüyor ama, bir çok kadın evlendikten sonra bakımı bırakıyor ve kilo alıyor. Kilolu bir kadınında kabul edelim ki cinsel cazibesi çok düşüyor. Kadınlar kendi üzerine düşeni yapmalı ve kilolarına dikkat etmeliler spor yapmalılar.

Aynı şey erkekler içinde geçerli, Bakıyorsan adam nişanlıyken filinta gibi, bir evleniyor hemen göbek. İki tarafta görüntüsüne dikkat etmeli.

Tabiki de her erkek aldatmaz...Benim eşim her zaman der ki...karısını aldatan çok kişiye şahit oldum ama anlayamadığım eve gidince karısının ve çocuklarının yüzüne nasıl baktıkları...görümcem aldatılmış ve bir çocukla boşandı hiç taviz vermedi o yüzden bir kadının neler çektiğini en yakından eşim ve ailesi bilir...Rabbim o yoldan bütün erkek ve kadınları korusun. Senin eşine de hidayet versin. Aldatmanın kılıfı olamaz çünkü direk karakter meselesidir..

gerçek bir sevgi ise cinsel aldatma olmaz. bazıları bakmakta aldatmaktır göz zinası diye bir şey var sonuçta derler bakmaları normal karşılanabilir belki seksepati anlamında bakıyor olbilir bu illa cinsellik yaşaması anlamına gelmez size saygı duysaydı bunu yapmazdı bence her erkek de bakabilir ama seviyorsa yatmaz ben kendimden biliyorum

eşinin dediği tam anlamıyla "SAÇMALIK".

güçsüz olan zayıf olan kendisi. biraz iradeli olsaydı da aldatmasaydı.

seni kandırmaya çalışıyor sakın kanma.

evet erkekler bu konuda daha zayıf olabilirler ama iradesi olmayan sevgiye aşka sahip çıkamayan sadık olamayan bir erkeğin hayatımda yeri yok. hepsi böyleyse o zaman hiçbirine yok.

kadınlar kabul ede ede erkekler bu yüzü buluyorlar. iğrençlik.

iğrenç bir düşünme şekli konuşmaları midemi bulandırdı açıkcası , motor muş hadi kadın motor oluyor kabul ettiği için kendi ne oluyor , oruçlu kötü konuşmak istemiyorum ama bu kadar iğrenç şeyi kafalarında bu şekilde normal gibi görüyorlar şeytan tamamen içlerine işlemiş, agzından dökülen sözler kendinin değil şeytanın sözleri, bu yolda devam etsinler , çok şükür ki onun gibi düşünmeyen adamlar var olmasaydı zaten kıyamet çoktan kopmuştu, dünya hala ayaktaysa iyilerin karakterlilerin sayesınde ayakta.

Size bir dolu döküman bulup gondericem esinize izletin kimin fitratinda cok eslilik varmis görsün! Dogadaki neredeyse tum canlilarda disi daha çok ese ihtiyac duyar cinsel olarak, eger biyolojik yapidan bahsediyorsa. Kusura bakmayin ama kocaniza sovesim var, insan bir utanir, haya eder uste cikmaz! Sizde ona insanlik belgeselleri izletin, zira çok ihtiyaci var

Ay bide size güçsüz diyormus valla tutmayin beni dovesim geldi herifi. Bu ne arsizlik yaa! evet gucsuzsunuz ama unutamadiginiz icin degil, hala onunla devam ettiginiz icin

Size bir dolu döküman bulup gondericem esinize izletin kimin fitratinda cok eslilik varmis görsün! Dogadaki neredeyse tum canlilarda disi daha çok ese ihtiyac duyar cinsel olarak, eger biyolojik yapidan bahsediyorsa. Kusura bakmayin ama kocaniza sovesim var, insan bir utanir, haya eder uste cikmaz! Sizde ona insanlik belgeselleri izletin, zira çok ihtiyaci var

evet kadınların "ergenliğe erkeklerden daha önce girmeleri " nedeniyle cinselliğe daha çok ihtiyacı oldugunu duymuştum . bir de " Kadınlara bir nefse sahip çıkabildi erkekler 9 nefsine sahip çıkamadı " diye de bir söz var dinimizde . Allah yardımcısı olsun konu sahibinin

motor ne demek ya nasıl bir terbiyesizlik bu? kendi yaptığı terbiyesizliği bile üstlenemeyip birlikte olduğu kadına hakaret edecek kadar ş.siz bir insan.ayıp ayıp erkekliğin de bir onuru olmalı yaa yazık çok sinirlendim şu anEn Büyük KK

Her erkek aldatmaz.
Bu varsayim karaktersiz, ahlak yoksunu, cibiliyetsiz, namussuz adamlarin kendini savunma cumlesidir.

Her erkek aldatmaz sanmıyorum ama siz eşinizin dediğinin tersine çok güçlü bir kadınsınız asıl unutmaya çalışıp yoluna o eşle devam edenler güçsüz bence

eşinizin söylediği öyle komik ki.. aldatma kadın erkek meselesi değil, şahsiyet meselesidir. aldatan insan zaten şahsiyetsizdir. erkekler bağlamında konuşmak gerekirse, eşine sadakatle bağlı adamların sayısı oldukça az artık. Allah herkesin karşısına hayırlı bir insan çıkarsın..

Terbiyesiz sey.
Evet benimde umidim azaldi aldatmayan erkek olduguna dair.
Ama var biyerlerde.
Var kesinlikle..

Eşinizin bu şekildeki bakış açısıyla bile boşanmayı hak etmiş..
Nasıl çirkin bir bakış.
Madem o kadar karşı tarafı .... görüyor erkekler neden onunla zaman geçiriyor. Karaktersizlik sözü bile az kalır bunu yapanlara , böyle düşünenlere.
Böyle duşunenler , böylelerine denk gelsin , kendi pisliklerinde boğulup dursunlar.

X