erkeklerin kutsal anneleri

annesine benzettiyse içgüdüsel olarak senden hoşlanmıştır, neden görüşmüyorsunuz?

evet ya annelerine benzeyen yada tam ziddını seçermiş
arkadaşımın kocası el işi yapıyor dıye arıza çıartmiştı hemde ne olay,neymiş annesine benzetiyormuş annesı gibi görüyormuş,yatmak bile istemıyormuş,arkadaşımda ınat edip elişisini yaptı gitti,sonuçmu çok feci

am bende annesine düşkün erkek sınırı var,hem iyi hem kötü

evet ya annelerine benzeyen yada tam ziddını seçermiş
arkadaşımın kocası el işi yapıyor dıye arıza çıartmiştı hemde ne olay,neymiş annesine benzetiyormuş annesı gibi görüyormuş,yatmak bile istemıyormuş,arkadaşımda ınat edip elişisini yaptı gitti,sonuçmu çok feci

am bende annesine düşkün erkek sınırı var,hem iyi hem kötü

Kulağa oldukça garip geliyor ama sanırım empatileştirip bunu anlamlandırabildim. Yani, arkadaşının eşinin belleğinde annesi öyle bir kazınmış olmalı ki,arkadaşının davranışlarında annesini görsün. Annesini gördüğünde hissettiklerini hissetmesi. Fiziksel olarak bir benzerlik daha tehlikeli olabiliyor.

benim görümcemi ablam saniyolar mesela bi yerlere gittigimiz zaman
kardesim nisanli, kaynanasiyla alisverise veya gezmeye gittiklerinde kendi kizi yaninda olsa bile cogu zaman kardesimi kizi saniyolarmis

benim esimde, kardesimin nisanlisida bazi huylari babamiza cok benzer
sahip cikma, aileye karsi bakis acilari vs

bilinc alti hepsi
gülüsünü annesine benzetmesi illaki negatif olmali degil

benim görümcemi ablam saniyolar mesela bi yerlere gittigimiz zaman
kardesim nisanli, kaynanasiyla alisverise veya gezmeye gittiklerinde kendi kizi yaninda olsa bile cogu zaman kardesimi kizi saniyolarmis

benim esimde, kardesimin nisanlisida bazi huylari babamiza cok benzer
sahip cikma, aileye karsi bakis acilari vs

bilinc alti hepsi
gülüsünü annesine benzetmesi illaki negatif olmali degil

İşte buna tesadüf diyemem. Farkında olmadan ya da,olarak annelerine benzeyen eşlere çekiliyorlar erkekler. Ve bu sonuçlar asla tesadüf değiller bence.

X