Erkeklerin midesizliği

lampi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
108
100
3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar :KK43:

al birini vur ötekine dicem de arada istisnalar çıkabiliyor. bence seni kızdırmak yolu bu...

:KK4:
al birini vur ötekine dicem de arada istisnalar çıkabiliyor. bence seni kızdırmak yolu bu...
Sanmıyorum canım kızdırmak için yaptığını. Bana açık açık beni unuttuğunu kızı sevdiğini söyledi başta ben de inanmadım ama sanırım doğru söylüyor :mad:

3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar :KK43:

neden midesiz?
yani ilişkiniz gerçekten bittiyse(en azından onun açısından), başka birinden hoşlanabilmesi için geçerli bir süre mi var?
insan hoşlanacağı insana, eski sevgilisinden ayrıldıktan 1 gün sonra da rastlayabilir, hatta duyguları zayıfsa eski sevgilisiyle çıkarken bile rastlayabilir
sizi aldatmamış! sizden ayrılmış, başkasından hoşlanmış, onunla birlikte. bu suç da değil, midesizlik de değil
kimseye "neden artık beni sevmiyorsun" denmez ki...

Belki de ilişkiniz zannettiğiniz kadar dolu değildir. Çoktan sevmeyi bırakmıştır ki hemen başkasına kapılmıştır.

Erkekler biriyle birlikteyken hatta evliyken bile bu dedigini yapabiliyorlar siz ayrilmissiniz en nihayetinde. Cok takilma onune bak bence

Senle birlikteyken baska biriyle olsa midesizlik olurda seninle ayrılmış bitmiş artık

neden midesiz?
yani ilişkiniz gerçekten bittiyse(en azından onun açısından), başka birinden hoşlanabilmesi için geçerli bir süre mi var?
insan hoşlanacağı insana, eski sevgilisinden ayrıldıktan 1 gün sonra da rastlayabilir, hatta duyguları zayıfsa eski sevgilisiyle çıkarken bile rastlayabilir
sizi aldatmamış! sizden ayrılmış, başkasından hoşlanmış, onunla birlikte. bu suç da değil, midesizlik de değil
kimseye "neden artık beni sevmiyorsun" denmez ki...
Ben zaten beni aldattı demedim. Sadece bana seni seviyorum derken 1 hafta sonra bir başkasına bunu söyleyebiliyor olması midesizlik bence karaktersizsin hatta. Normal bi insanın bir hafta içinde nasıl iki kişiye bunu söyleyebilir

Yas tutmasını beklemiyordum ama ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmasını da beklemiyordum her şeyin bir adabı vardır bence

lampi lampi nasıl beklemiyordun?
daha önce ayrıldığınızda hemen gidip bir kızla birşeyler yaşayan senin erkek arkadaşın değil miydi?
seni o kızdan ayrılacağım diye çağırıp seni oralarda rezil eden o adam değil miydi, şimdi hatırladım konularını!
o zaman biz sana seni sevmiyor diye bas bas bağırmadık mı?
şimdi nasıl böyle bir saygı - adap beklenti içindesin ki?:KK12:

Ben zaten beni aldattı demedim. Sadece bana seni seviyorum derken 1 hafta sonra bir başkasına bunu söyleyebiliyor olması midesizlik bence karaktersizsin hatta. Normal bi insanın bir hafta içinde nasıl iki kişiye bunu söyleyebilir

bak, üste yazmıştım sana cevap

Bu midesizlik değil ki. hele erkeğe özgü hiç değil. Aldatmamış,kandırmamış. bir seçim,fırsat değerlendirme,yeni heyecan arama vs olabilir.İlişki birden bitmiyor.bu bir süreç. E aşkın da zamanı olmuyor.

Canınızın acımasını anlıyorum.ama ha 1 hafta sonra olmuş,ha 1 ay. Size etkisi aynı olacak.artık sizi ilgilendiren birşey yok.

Nasıl yani ? Size göre seviyorum dediği bi kadından ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasına seni seviyorum demesi midesizlik değil mi ?
Eğer sizle ayrılmadan onu yedekte tuttuysa dediğiniz geçerli. Ama ayrıldıktan hemen sonra birini bulduysa bu midesizlik değildir. :KK66:

X