Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum canım kızdırmak için yaptığını. Bana açık açık beni unuttuğunu kızı sevdiğini söyledi başta ben de inanmadım ama sanırım doğru söylüyoral birini vur ötekine dicem de arada istisnalar çıkabiliyor. bence seni kızdırmak yolu bu...
Yas tutmasını beklemiyordum ama ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmasını da beklemiyordum her şeyin bir adabı vardır bencebizimle aynı kıvamda yas tutmalarını mı bekliyodun ?
Nasıl yani ? Size göre seviyorum dediği bi kadından ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasına seni seviyorum demesi midesizlik değil mi ?Bunun neresi midesizlik? Bitmiş ilişki, adam ölene kadar yas tutacak değil. Siz de takibi bırakıp önünüze bakın bence. İster 10 ay sonra birini bulur, ister hemen.
3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar
herşeyin 1 hafta içinde olduğunu nasıl bilebilirsiniz ?Yas tutmasını beklemiyordum ama ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmasını da beklemiyordum her şeyin bir adabı vardır bence
Ben zaten beni aldattı demedim. Sadece bana seni seviyorum derken 1 hafta sonra bir başkasına bunu söyleyebiliyor olması midesizlik bence karaktersizsin hatta. Normal bi insanın bir hafta içinde nasıl iki kişiye bunu söyleyebilirneden midesiz?
yani ilişkiniz gerçekten bittiyse(en azından onun açısından), başka birinden hoşlanabilmesi için geçerli bir süre mi var?
insan hoşlanacağı insana, eski sevgilisinden ayrıldıktan 1 gün sonra da rastlayabilir, hatta duyguları zayıfsa eski sevgilisiyle çıkarken bile rastlayabilir
sizi aldatmamış! sizden ayrılmış, başkasından hoşlanmış, onunla birlikte. bu suç da değil, midesizlik de değil
kimseye "neden artık beni sevmiyorsun" denmez ki...
Yas tutmasını beklemiyordum ama ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmasını da beklemiyordum her şeyin bir adabı vardır bence
Ben zaten beni aldattı demedim. Sadece bana seni seviyorum derken 1 hafta sonra bir başkasına bunu söyleyebiliyor olması midesizlik bence karaktersizsin hatta. Normal bi insanın bir hafta içinde nasıl iki kişiye bunu söyleyebilir
Haklısınız belki de öyle olduBelki de ilişkiniz zannettiğiniz kadar dolu değildir. Çoktan sevmeyi bırakmıştır ki hemen başkasına kapılmıştır.
Eğer sizle ayrılmadan onu yedekte tuttuysa dediğiniz geçerli. Ama ayrıldıktan hemen sonra birini bulduysa bu midesizlik değildir.Nasıl yani ? Size göre seviyorum dediği bi kadından ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasına seni seviyorum demesi midesizlik değil mi ?