Anket erkekte en sevdiğiniz saç tipi

erkekte en sevdiğiniz saç tipi

• dazlak

OY: 0 0,0%
  • at kuyruğu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20
ne kadar uzun ama bi anlat bakayım :KK70:
Q1I0U4KfSqf4aGF5B93xGS76shoTLVRYgmKT7s9Ysz0--zD9SBpX8bvgCZFxCpOi1n8eErnHt1yf708HcCCujyOWsAsZK0NXnTYTQlUw54zMl-7MCwXqpT1dTjMNXXZL4BRhj2XEsu79eKRlcM9QKmN3=w313-h470-nc

Hah soyle..bu adamin sac rengi de esimin sac rengine benziyor benimkinin biraz daha koyusu :-)

Q1I0U4KfSqf4aGF5B93xGS76shoTLVRYgmKT7s9Ysz0--zD9SBpX8bvgCZFxCpOi1n8eErnHt1yf708HcCCujyOWsAsZK0NXnTYTQlUw54zMl-7MCwXqpT1dTjMNXXZL4BRhj2XEsu79eKRlcM9QKmN3=w313-h470-nc

Hah soyle..bu adamin sac rengi de esimin sac rengine benziyor benimkinin biraz daha koyusu :-)
aaa böyle ise güzel tabi
ben siyah uuzn saç sevmem mesela
uzun saç deyince aklıma çok uzun geldi :KK70:
kumral ve daha açık tonlar favorimdir
ama kısa daha ağır basar bende :KK70:

aaa böyle ise güzel tabi
ben siyah uuzn saç sevmem mesela
uzun saç deyince aklıma çok uzun geldi :KK70:
kumral ve daha açık tonlar favorimdir
ama kısa daha ağır basar bende :KK70:

Ay boyleydi gorsen. Esimle ilk karsilastigimda baya kalabaliktik arkadaslarim ablalarim falan vardi. Esim iceri bi girdi saclarini salliyo herkes boyle :KK57::KK57: bu kim yav, kim bu Bilgece diyorlardı hahahahah ay cidden cok komikti. Bi de uzun boylu kaslı falan. Sonra gitti guzelimmm saclari kesti beni verem etti :KK61::KK70::KK70:

Ay boyleydi gorsen. Esimle ilk karsilastigimda baya kalabaliktik arkadaslarim ablalarim falan vardi. Esim iceri bi girdi saclarini salliyo herkes boyle :KK57::KK57: bu kim yav, kim bu Bilgece diyorlardı hahahahah ay cidden cok komikti. Bi de uzun boylu kaslı falan. Sonra gitti guzelimmm saclari kesti beni verem etti :KK61::KK70::KK70:
uzar kız kökü onda :KK70:
bende saç uzayınca delleniyorum ense gözükcek azcık :KK70: :KK70:

Yandan kısa, üstler biraz daha uzun severim. Uzun saç da severim gerçi ama her adam da güzel durmuyor tabi.

X