erken dogum-miyom-kanama-cyclo prognova kullananlar

ebican_040506

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
890
1.126
Arkadaşlar merhaba
Ben 20 nisanda 27 haftalık erken doğum yaptım ve malasef bebegımı 1 hafta sonra doğurduğum gun ve saatinde kaybettim :KK43: dunyanın en zor durumu ve acısı. İnanın içim içimi yiyor. Doğum oldugunu anlamayan hemşireler, beni başından beri gakip eden ama zahmet edipte yanıma gelmeyen dr sırf h.sonu ve gece olduğu için. Sonrasında kanamam azalmıştı ama bebegimi kaybettikten sonra iyice arttı. Dr dr dolaştım birdaha gitmiycem demiştim halbuki kimisi parca kalmış dedi kurtaj dedi oncesinde dusuk ılacı verdi kanamam daha da arttı. Buarada normal doğum yapmıştım. En son yirmi gun once gittiğim dr miyom dedi. Erken doğuma bu sebep olmuş olabilir dedi. İçim acıdı bebevğim benim yuzumde n gitmişti ve ben başka keskelere daha suruklendim. Cyclo prognovaya basladım kanamamım durması için. İlaca ragmen kanamam durmadı leke leke gelmeye devam etti. Adetten sonra dr kontrol için çagırdı miyom rahimim in arka duvarındaymış en son gittiğimde 4,5 cm felendi. Ameliuat yada takipe devam edilecegi marar verilecek. Perşembe ilaç bitti ara lekelenmelerim devam ediyor. Ne zaman adet olabilirim. Aynı durumu yasayan bilen birileri varsa soylesın lutfen. Kafayı yemek uzereyım. Ve nolur su mubarek gunlerde bana da dua edın.