• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum tehditi

nrblr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
69
7
1
İyi günler herkese 33+5 günlük hamileyim iki gün önce siddetlı kasılmalarım sancılarım olunca takipli oldugum doktoruma gittim ve nst de sancım cıktı doktorum ciger gelistirici igne yaptı (27 haftamdada iki doz yapılmıstı) yaklasık 1.5 aydır kasılma problemim vardı ama nst de sancı cıkmıyordu
Erken dogum tehdittim mevcut ve endiseliyim bu sekilde olup ne zamana kadar dogumu ertelenebildi tecrubesi olan var mı?

Vaktin de gelmek nasip olsun inşallah kasılmalarım benimde oluyor 30+2 şuan sancılı değil ama korkmaya başladım bende stres çok etkiliyor bizleri😔

Merhaba 2. Çocuğumu 33 haftalık doğum yaptım 26. Haftada kasılmalar başlamıştı ilaç kullandım ciğer geliştirici oldum ama 33 e kadar durabildi bol su için ayakta durmayın doktorun verdiği ilaçları kullanın 36-37 e gelir

Şöyle düşünün şuan doğsa bile herhangi bir problem olmaz allahın izniyle küvezde kalır 2-3 hafta o kadar ☺️ stres yapmayın

Şöyle düşünün şuan doğsa bile herhangi bir problem olmaz allahın izniyle küvezde kalır 2-3 hafta o kadar ☺️ stres yapmayın
Stres yapmamaya çalısıyorum ama sürekli erken dogucak diye korkuyorum yazınızı yeni gördüm
Bir haftadır iyiydim aslında bugun tekrardan belki 20 -25 kere karnım sertlesmistir dogum baya yaklasmıs hisseediyorum artık umarım 36 37 yi görebilirim bir umut

Vaktin de gelmek nasip olsun inşallah kasılmalarım benimde oluyor 30+2 şuan sancılı değil ama korkmaya başladım bende stres çok etkiliyor bizleri😔
Evet stres etkiliyor fakat strese girmeden de yapamıyorum ben maalesef sürekli erken dogum riski olunca

Stres yapmamaya çalısıyorum ama sürekli erken dogucak diye korkuyorum yazınızı yeni gördüm
Bir haftadır iyiydim aslında bugun tekrardan belki 20 -25 kere karnım sertlesmistir dogum baya yaklasmıs hisseediyorum artık umarım 36 37 yi görebilirim bir umut
Kaç haftalık oldunuz

Back
X