Erken doğum tehlikesiyle hastanede yatıyorum

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Kızlar 32+2 deyim. Bu sabah nst 8i gösterdi. Kasılmalar düzenli idi. Durdurmak için serum taktılar. Sonraki nst 5-4-2 değerleri arasındaydı ama sancı sıklığı yine düzenliydi. Tekrar bir serum daha takıldı. Nst çekilecek birazdan. Bu arada sancıyı kesmek için bir hap verdiler. Ve akciğer geliştirici iğneye başladılar. Desteğinize ihtiyacım var. Birde bu iğneler kortizon mu içeriyomuş öyle duymuştum bi tarihte bilginiz var mı?

Allah yardımcın olsun canım Baya aceleci çıkmış sizin bebiş inşallah durur erkenden gelmez.
bilmiyorum kortizon olup olmadıgı hakkında da dualarım sizinle..
Gelişmelerden haberdar edersin bizi tatlım

Canım ben de aynı şeyi yaşadım gerçidzenli değildi ama adalat hapı ve 2 gün serum ile tedavigördüm şimdi iyiyim.Geldim 36.haftanın bitimine şükür :) akciğer geliştirici iğneye hiç girişmedim.

Canım ben de aynı şeyi yaşadım gerçidzenli değildi ama adalat hapı ve 2 gün serum ile tedavigördüm şimdi iyiyim.Geldim 36.haftanın bitimine şükür :) akciğer geliştirici iğneye hiç girişmedim.
Allah yardımcın olsun canım Baya aceleci çıkmış sizin bebiş inşallah durur erkenden gelmez.
bilmiyorum kortizon olup olmadıgı hakkında da dualarım sizinle..
Gelişmelerden haberdar edersin bizi tatlım

Taburcu oldum eve geldim. Ilaca devam edicim bir süre. Adalat diye bir hap. Doğumu engelliyor. Dinlenicem yorulmayacam falan. Eve geldiğimden beri bir ağrı var karnım da ve belimde. Hatta belimdeki daha şiddetli bir ağrı. Acaba orda sürekli yatmaktan hareketsizliktn mi belim ağrıyor bilemiyorum. Azcık da adet ağrısı gibi yada ben korkudan öyle tarif ediyorum bilemiyorum. Gece 12de ikinci doz iğne için gidicem tekrar hastaneye. Nst ye bağlanmak isticem yine. Bilemiyorum ya ben mi kendimi dinliyorum anlamıyorum

Taburcu oldum eve geldim. Ilaca devam edicim bir süre. Adalat diye bir hap. Doğumu engelliyor. Dinlenicem yorulmayacam falan. Eve geldiğimden beri bir ağrı var karnım da ve belimde. Hatta belimdeki daha şiddetli bir ağrı. Acaba orda sürekli yatmaktan hareketsizliktn mi belim ağrıyor bilemiyorum. Azcık da adet ağrısı gibi yada ben korkudan öyle tarif ediyorum bilemiyorum. Gece 12de ikinci doz iğne için gidicem tekrar hastaneye. Nst ye bağlanmak isticem yine. Bilemiyorum ya ben mi kendimi dinliyorum anlamıyorum

Canim benim insallah atlatirsiniz bol bol yat sen cok hareket etme yinede :KK43:

Allah razı olsun. Bacaklarımdada ağrı başladı ya yorulduğumdan da olabilir bu bel bacak ağrısı ama aynı adet olmadan önceki zamanlarımı hatırlattı bana

Ilacini duzenli kullan gece 12 de tekrar gidicem demissin doktoruna tekrar soyle nasil agrin oldugunu sakin soylememezlik etme belki onemlidir o yuzden hatirlatiyim dedim

X