Premature Bebekler erken dogum yapanlar yardim edebilirmi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Hulyaaa60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
67
35
45
Arkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgiverebilirmi

Arkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgiverebilirmi
cnm gecmis olsun bende 35.inci haftada tam cuma gunu dogum yaptim oglum 11 gün kuwezde kaldi solunum sorunu wardi taburcu olali 4 gün oldu sagligi duzeliyo ama psikolojik olarak çökük durumdayim acaba bisey olacak mi buyuyecekmi gelisecek mi kilo alacakmi bi yerinde bi eksiklik war mi duusncesi mahvetti beni gece uyumuyorum dewamli bebegime bakiyorum nasil duzelicem bilmiyorum allah bebeklerimize sagliklu uzun omurler wersin

Canım bende 45 gün önce 32 haftalık dogum yaptım kızım 2 hafta küvözde kaldı ilk günler solunum sıkıntısı vardı çok şükür düzeldi 1800 gr eve geldik tabii psikolojim alt üst oldu hiç hastaneden çıkamıyacaz sanıyordum okadar miniktiki şimdi yenidogmus bebek kadar kuzum...Kızlar savaşcı olur senin kızında düzelecek kalp sorunu yakınımdada var kapanıyor hic korkma duam senin ve bizim durumumuzda olan herkes için rabbim bebeklerine saglıklı uzun ömür versin...

X