Premature Bebekler erken doğum yeni dogan kasık fıtığı yardim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

smy28

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
20
1
34
Kiziar merhaba simdiden cvb verebilecek arkadaslara tesekkur ederim erken yeni dogan kasık fıtığı olan bebekletiniz vsrmi nasil bir surec geciyor ne yapiliuor adan zye neler olucak olabilir anlatirsaniz sevinirim ve nasil bir hastane gerekir amaliyat olsa tercih ne olmali ve dahasi

Suan bende bebegimi ameliyat ettiricem kasik fitigindan baya ilerledi sizde durum ne?

Benim bebeğiminde karnında göbek deliğinde fıtık vardı merakımı mazur görün dediğiniz fıtık göbektemiydi?eğer öyleyse bizim doktorumuz zamanla gecer ameliyata gerek yok demişti ve gercektende gecmişti ama felaket şişikti her gören sorardı

Gecen fitik su fitigi oluyor bizimki kasikta iki tarafliydi ve 5 gun once ameliyat oldu bebegim

Gecen fitik su fitigi oluyor bizimki kasikta iki tarafliydi ve 5 gun once ameliyat oldu bebegim
benim oğlumda 42 günlük kasık fıtığı cıktı yarın ultrasonla baktırcaz muayenesini olacak ameliyat sürecinden iyileşme sürecinden bilgi verirmisin canım ben cok korkuyorum :KK43: kıyamıyorum hiç :KK43:

benim oğlumda 42 günlük kasık fıtığı cıktı yarın ultrasonla baktırcaz muayenesini olacak ameliyat sürecinden iyileşme sürecinden bilgi verirmisin canım ben cok korkuyorum :KK43: kıyamıyorum hiç :KK43:

Korkma cnm hic bilmiyor bile bebisin sadece narkozu 2 saat kesintisiz aglayarak atabildi bi o sikintiydi 1 saat falan surdu ameliyatimiz ben cok korktum kucagima falan hic alamadim o gece gazini bile cikartamadim gerci hemsireler bisey olmaz falan dedi ama ben hic dokunmamistim garibim yorgunluktan uyudu zaten hep 27 gun oldu suan biraz enfeksiyon olustu bugun krem verdi doktor onu kullanicax iste yine kipir kipir masallah ogluma. sende dua et icini ferah tut guclu ol canim Allah sifa versin sizefe

Arkadaşlar benim oğlum da pre eklampsi nedeniyle 35 haftalik doğdu. Şu anda 40 günlük. Kasık fıtığı var. Yrn iki taraflı kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet olacak ameliyattan sonra acı çeker diye çok korkuyorum. Bu ameliyatı olanlar bilgi verebilir misiniz

X