Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sağol canım yaaa iyi geceler birilerini beni anlaması güzel allah rahatlık versin..... :1rolleyes:

Günaydın arkadaşım nasılsın?ptesi işe başlıyorsun dimi?

evet ...aslında seviniyordum işe başlayacağım die ama zamn yaklaştıkça üzülmeye başladım:bbo: ev hayatınada alıştım...gayet güzel:)bundan önceki senlerde hep çok yoğun çalıştım ..öğretmen olmama rağmen eve geliş 4ü buluyordu..kurs filan vardı..bu sene rahatım..hem ders saatini azallltık..hemde 1 günüm boşhihoyyytrahatım inşallah...

Bende işe başlıyacağım zaman seviniyodum şimdide keşke evde olsam diyorum bütün ev işleride hafta sonuna kalıyor o yüzden tatil gibi gelmiyor bana..Bu arada bu sene yoğun olmaman iyi inşallah hamile olucağın için dinlenmeye fırsatın kalıcak yoğun tempo yorucu olurdu senin için..ne öğretmenisin?

eee boşuna demiyorlar cennet annelerin ayağı altında die...eşini takma kafana...bizdede sorun erkek faktörü ama bütün iğne ilaçları ben yiyorum...bu kimsenin suçu değilki...anne olmak böyle bişi heralde...

bende sırf hamilelikte rahat etmek için böyle istedim...şansıma yeni bir ingilizce öğretmeni geldi ve ders saatlerimiz azaldı..buarada ing. öğretmeniyim..senin işlerin nasıl yorucumu?özelmi kamudamısın?

Merhaba arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dün eşim de ben de fena halde dağılmıştık ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Şu an için gelişme geriliği olmadığını düşünüyorum çünkü daha iki hafta önce kontrole gitmiştik ve hiçbir sorun yoktu şimdi bebeğimin hareketlerini daha güçlü hissettiğime göre demek ki o büyümeye devam ediyor. Üstelik iki ayrı doktora gidiyorum ikisi de hiçbir sorun yok derken bir tane pediyatrik kardiyoloji asistanının lafıyla kendimi de bebeğimi de üzmeye hakkım yok. Dün hastane ortamı çok kötüydü doktoru beklerken önümden 3 tane küvez geçti; oradaki hasta, kanserli, özürlü çocukları görmek beni mahvetti; benim önümdeki yeni doğmuş bebeğe en fazla 1,5 yıllık ömrü var dediler ve daha bir sürü şey bir de bunların üstüne o öküz güle güle sanki komik birşeyden bahseder gibi bebeğin çok küçük galiba yine gelişme geriliği var deyince bütün dengem alt üst oldu. Kaldı ki yine gelişme geriliği başlasa bile kendimi bırakmaya hakkım yok. Kan akımlarında direnç olup, bebeği benimki gibi iki hafta geri kalıp miyadında doğum yapan çok kişi gördüm kadınlar kulübünde onların benden farkı benden çok daha moralli olmalarıydı. Herşeyin bilincinde olarak ve herşeyi göze alarak hamile kaldım, elimden geleni de fazlasıyla yapıyorum. Benim bebeğim 38. haftadan önce doğmayacak ve en az 3,5 kilo olacak. Buna inandığım sürece bunu başarabilirim.
Kardanadamcım senin fetal ekonda da hiçbir problem çıkmayacak. Zaten bir problem olsa öncesinde ultrasonda kendini belli ediyor.Haftaya güzel sonuçlarını bekliyorum canım.
Gamzecim geçmiş olsun. Geçen hafta ben de grip olmuştum günde neredeyse 1 litre sıkma portakal suyu içerek 2 günde ayağa kalktım tavsiye ederim. Kendine iyi bak canım.

Son düzenleme:
bende sırf hamilelikte rahat etmek için böyle istedim...şansıma yeni bir ingilizce öğretmeni geldi ve ders saatlerimiz azaldı..buarada ing. öğretmeniyim..senin işlerin nasıl yorucumu?özelmi kamudamısın?

Benimki bi kredi kooperatifi işim çok rahat fiziksel olarak fazla hareketsiz olmasından şikayetçiyim hatta masa başı ama sürekli hesap işi olması ve sorumluluğu biraz beni yoruyor. 5 te bitiyor benimde mesaim o yüzden rahatım bankacı fln olsam hiç bişeye yetişemezdim heralde yinede çalışmak oyaladı bayaa beni zor günleri nasıl geçirirdim evde düşünmek bile istemiyorum..

hep masa başı bri iş istemişimdir..ne güzel...hesap kitap kısmı biraz zordur herhalde..ama kafayı da iyi yerimsenibendağıtır..

hep masa başı bri iş istemişimdir..ne güzel...hesap kitap kısmı biraz zordur herhalde..ama kafayı da iyi yerimsenibendağıtır..

Benimde öğretmen arkadaşlarım var çook özeniyorum ya sürekli öğrencileri falan arıyo süper masa başı işte sürekli oturuyosun ve hep bişiler yeme içme ihtiyacı duyuyosun çok fenaa bugünlerde zayıflama çabalarımda hiç iyi gitmiyo zaten :umursamaz:

bide o var dimi...ben regl olduğumda göbek gitmişiti.ama şimdi tekrar var:kedi:ben evlendiğimde 52 kloydum şimdi oldum 66senağlama

bide o var dimi...ben regl olduğumda göbek gitmişiti.ama şimdi tekrar var:kedi:ben evlendiğimde 52 kloydum şimdi oldum 66senağlama

Bende 54 le evlenmiştim şimdi 60 ım bi türlüde 50 li rakalmaları göremiyorum..bu arada lucrin flnda şişkinlik yapıyo olabilir beni etkilemişti bayaa bol bol su içmeye çalış..ne zmn bi dahaki doktor randevun?

adetin 2.yada 3.günü gtcem...sen lucrinden kaçgün sonra adet oldun..benim bugün 3.günüm olcak...gerçi doğum nedeniyle adetlerim düzensizde olabilir...ozaman neyapcam bilmiyorum:uhm:

adetin 2.yada 3.günü gtcem...sen lucrinden kaçgün sonra adet oldun..benim bugün 3.günüm olcak...gerçi doğum nedeniyle adetlerim düzensizde olabilir...ozaman neyapcam bilmiyorum:uhm:

14 tane fln lucrin vermişlerdi sanırım sendede aynımı bilmiyorum 10.günden itibaren regl olabilirsin demişlerdi 14te hala olmadıysan mutlaka bizi ara demişlerdi bende tam 10. günde olmuştum ama dediğin gibi doğum düzeni biraz bozuyo bende geçen ay ara kanama gibi bişi oldu sende oluyomuydu öyle şeyler ?

ara kanama olursa şimdi olur çünkü ben doğumdan sonraki 39.gün adet oldum...daha doğum yapalı 58 gün oldu bugün.şimdilik öyle bişey yok

canım benim kızdım sana bi kendini bilmezin lafıyla böle üzülüp stres yapılır mı sana doktorun gayet güzel demiş gelişimi bi asistanı mı takıyosun acaba ne kadar bilgisi var boşversene sen doktoruna bak inşallah herşey güzel olacak bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağıbna alacaksın benim gibi kötü düşünüp kötülükleri çağırma hiç bi şeyin seni üzmesine izin verme senin bebğinin gelişimi çok güzel ve vaktinde doğacak hep bunu düşün

kızlar sizinkide takılacak bi kilomu ben 45 kiloyla evlenmiştim 2 senede hayatımın rekorunu kırdım 65 e ulaştım tabi ilaçlarında etkisi çok 65 le hamile kaldım e iki bebkte üst üste sonuç olarak şuan 73 kiloyum ve çok mutsuzum bekarken 53 hiç geçmemiştim şimdi kendime inanamıyorum fazla yemek yemem ama zayıflıyamıyorumda yapıştı bu kilolar bana siz iyisiniz der etmeyin kilonuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…