Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

hemen peşinden geliyorum:))bende aynen senin gibiydim bekarken..kafaya çok takmamak lazım galiba..

sen nasılsın.tedaviye başlayacakmısın?

Tedaviler ilaçlarda tabii etkili oluyo kilolarda şişlik ödemde çok oluyo bende o yüzden çok bol su içiyorum ve işede yarıyor sende bol bol su iç verebildiğimiz kadarını veririz geriside kalsın artık napalım

Merhaba Hanımlar nasılsınız? Konu kilodan açılmış.Bende evlenirken 57 kilo ile evlenmiştim. Tam bir senede 72 oldum. Bir yıldırda hiç altına düşemedim. Diyet sporda yapıyorum ama tık yok. Ne olcak bu halim bilmiyorum. 6 ayımda Kasımda dolcak şöyle 5 kilo verseydim bari ama tık yok

Kilo yerleşincede vermesi baya zor oluyor sen yinede dietede sporada devam et ne güzel spor yapıyomuşsun ben hiiç yapamıyorum hem fırsat bulamıyorum hemde çok üşeniyorum :kedi:

hemen peşinden geliyorum:))bende aynen senin gibiydim bekarken..kafaya çok takmamak lazım galiba..

sen nasılsın.tedaviye başlayacakmısın?

canım şuanda tedavi gerektirecek durumum yok tahliller temiz kromozon testini bekliyorum adet olduktan sonrada rahim filmi çekilmem lazım onlarda bişe çıkarsa tedavi olurum çıkmazsa iki üç ay bekleyip çalışmalara başlarız artık

ben kendim gibi herkesi tüp bebek yaptırıyor sanıyorum kusura bakmaopuyorumnanaktan
inşallah hiç bişey çıkmaz...

merhaba...6ayımda kasımda dolacak derken......hamilemisiniz?

Kilo konusunda bende dertliyim. Evlendikten sonra aldığım 4 kiloyu vermeye çalışıyordum. Olmadı.44 kiloydum 48 oldum. İkizlere hamile kalınca dert etmedim. Sonrada doğum kilolarıyla uğraştım tam verdim 49 kilo oldum derken yaz başında tüb bebek tedavisi oldum. Yok tedavi yarıda kesildi, sonra tekrar denedik istirahat ettim olmadı. Sonra tekrar tedavi derken şuna 54 kilo oldum. Doğumdan sonraki kıyafetlerimi giyeceğim neredeyse. Anlayacağınız hep bir mücadele. İnşallah ileride tombik birşey olmam. Kilolu olmayı hiç sevmiyorum. Tabi inşallah evimin neşesi sağlıklı çocuklarım olurda tek derdim kilo olsun. Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Veririm Allahın izniyle inşallah.

sana katılıyorum...çocuk olsunda tek derdim kilo olsun..hatta bence çocuk varken telaştan verilir kilo die düşünüyorum..gerçi sizin kilonuz gayet iyi gibi..54kilo olsam süper olurduzemuszemus

Canım inşallah bir sorun çıkmaz. Sağlıcakla yeniden bebeğini kucağına aldığın günleri görürsün inşallah.

Yok hamile değilim. Miyom ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra beklemem gereken süre.

yine yanlış analdım ben..kusura bakma...çok geçmiş olsun..neyseki bişey kalmamış..şurda kasıma ne kaldı..20 gün...inşallah güzel haberlerini burda bizimle paylaşırsın:CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim allaha şükür.... iğne yedim baktık geçmiyor 3 gün bayunca vurulucakmışım... o biraz kendime getirdi yine antibiyotik verdiler :2: yakında içimden antibiyotik ağacı çıkacak bu 8 kutum 1,5 ayda içime sinmiyor acaba kullanmasam mı? vucudundan ne kadar sürede atarım acaba cok yüklediler mirmirmirmir

canım kararlı olmana cok sevindim çünkü neyde korkarsan başına geliyor inşallah 38 haftanda alıcaksın bebişini sorunlar cıkacak ama sen takma her şeyin iyi ve güzel olacağını düşün öylede olacaktır ben korkularıma yenildim ama artık korkmuyorum hayıylısıyla bnde müşdeli haberlerle gelicem :lepi:

çok çok çok geçmiş olsun...işe başladınmı sen..eğer başladıysan izin al.dinlenmedee atlatamazsın..bol bol vitamin al meyvelerden limon mandalina greyfurt vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…