kızlar sizinkide takılacak bi kilomu ben 45 kiloyla evlenmiştim 2 senede hayatımın rekorunu kırdım 65 e ulaştım tabi ilaçlarında etkisi çok 65 le hamile kaldım e iki bebkte üst üste sonuç olarak şuan 73 kiloyum ve çok mutsuzum bekarken 53 hiç geçmemiştim şimdi kendime inanamıyorum fazla yemek yemem ama zayıflıyamıyorumda yapıştı bu kilolar bana siz iyisiniz der etmeyin kilonuzu
kızlar sizinkide takılacak bi kilomu ben 45 kiloyla evlenmiştim 2 senede hayatımın rekorunu kırdım 65 e ulaştım tabi ilaçlarında etkisi çok 65 le hamile kaldım e iki bebkte üst üste sonuç olarak şuan 73 kiloyum ve çok mutsuzum bekarken 53 hiç geçmemiştim şimdi kendime inanamıyorum fazla yemek yemem ama zayıflıyamıyorumda yapıştı bu kilolar bana siz iyisiniz der etmeyin kilonuzu
Merhaba Hanımlar nasılsınız? Konu kilodan açılmış.Bende evlenirken 57 kilo ile evlenmiştim. Tam bir senede 72 oldum. Bir yıldırda hiç altına düşemedim. Diyet sporda yapıyorum ama tık yok. Ne olcak bu halim bilmiyorum. 6 ayımda Kasımda dolcak şöyle 5 kilo verseydim bari ama tık yok
hemen peşinden geliyorum:))bende aynen senin gibiydim bekarken..kafaya çok takmamak lazım galiba..
sen nasılsın.tedaviye başlayacakmısın?
canım şuanda tedavi gerektirecek durumum yok tahliller temiz kromozon testini bekliyorum adet olduktan sonrada rahim filmi çekilmem lazım onlarda bişe çıkarsa tedavi olurum çıkmazsa iki üç ay bekleyip çalışmalara başlarız artık
Merhaba Hanımlar nasılsınız? Konu kilodan açılmış.Bende evlenirken 57 kilo ile evlenmiştim. Tam bir senede 72 oldum. Bir yıldırda hiç altına düşemedim. Diyet sporda yapıyorum ama tık yok. Ne olcak bu halim bilmiyorum. 6 ayımda Kasımda dolcak şöyle 5 kilo verseydim bari ama tık yok
Kilo konusunda bende dertliyim. Evlendikten sonra aldığım 4 kiloyu vermeye çalışıyordum. Olmadı.44 kiloydum 48 oldum. İkizlere hamile kalınca dert etmedim. Sonrada doğum kilolarıyla uğraştım tam verdim 49 kilo oldum derken yaz başında tüb bebek tedavisi oldum. Yok tedavi yarıda kesildi, sonra tekrar denedik istirahat ettim olmadı. Sonra tekrar tedavi derken şuna 54 kilo oldum. Doğumdan sonraki kıyafetlerimi giyeceğim neredeyse. Anlayacağınız hep bir mücadele. İnşallah ileride tombik birşey olmam. Kilolu olmayı hiç sevmiyorum. Tabi inşallah evimin neşesi sağlıklı çocuklarım olurda tek derdim kilo olsun. Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Veririm Allahın izniyle inşallah.
merhaba...6ayımda kasımda dolacak derken......hamilemisiniz?
canım şuanda tedavi gerektirecek durumum yok tahliller temiz kromozon testini bekliyorum adet olduktan sonrada rahim filmi çekilmem lazım onlarda bişe çıkarsa tedavi olurum çıkmazsa iki üç ay bekleyip çalışmalara başlarız artık
Yok hamile değilim. Miyom ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra beklemem gereken süre.
kusura bakmayın tam olarak neler yaşadınız bilmiyorumm...21 aralıkta doğum yapacaktınız ama erkenmi doğum oldu....şimdi yine hamilemisiniz..
21 aralıkta doğum yaptım, gebeliğin 34.haftasındaydık. bebeğim 6 gün yaşadı. şimdi gebeyim 12.haftadayız.
21 aralıkta doğum yaptım, gebeliğin 34.haftasındaydık. bebeğim 6 gün yaşadı. şimdi gebeyim 12.haftadayız.
allah tamamını erdirsin canım hayırlısıyla kucağına alırsın.34 haftalık bebek küçük değil neden yaşamamış ne oldu :uhm: benim arkadaşım 35 haftalık 1 ay oldu bebişi cok iyi
Merhaba arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dün eşim de ben de fena halde dağılmıştık ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Şu an için gelişme geriliği olmadığını düşünüyorum çünkü daha iki hafta önce kontrole gitmiştik ve hiçbir sorun yoktu şimdi bebeğimin hareketlerini daha güçlü hissettiğime göre demek ki o büyümeye devam ediyor. Üstelik iki ayrı doktora gidiyorum ikisi de hiçbir sorun yok derken bir tane pediyatrik kardiyoloji asistanının lafıyla kendimi de bebeğimi de üzmeye hakkım yok. Dün hastane ortamı çok kötüydü doktoru beklerken önümden 3 tane küvez geçti; oradaki hasta, kanserli, özürlü çocukları görmek beni mahvetti; benim önümdeki yeni doğmuş bebeğe en fazla 1,5 yıllık ömrü var dediler ve daha bir sürü şey bir de bunların üstüne o öküz güle güle sanki komik birşeyden bahseder gibi bebeğin çok küçük galiba yine gelişme geriliği var deyince bütün dengem alt üst oldu. Kaldı ki yine gelişme geriliği başlasa bile kendimi bırakmaya hakkım yok. Kan akımlarında direnç olup, bebeği benimki gibi iki hafta geri kalıp miyadında doğum yapan çok kişi gördüm kadınlar kulübünde onların benden farkı benden çok daha moralli olmalarıydı. Herşeyin bilincinde olarak ve herşeyi göze alarak hamile kaldım, elimden geleni de fazlasıyla yapıyorum. Benim bebeğim 38. haftadan önce doğmayacak ve en az 3,5 kilo olacak. Buna inandığım sürece bunu başarabilirim.
Kardanadamcım senin fetal ekonda da hiçbir problem çıkmayacak. Zaten bir problem olsa öncesinde ultrasonda kendini belli ediyor.Haftaya güzel sonuçlarını bekliyorum canım.
Gamzecim geçmiş olsun. Geçen hafta ben de grip olmuştum günde neredeyse 1 litre sıkma portakal suyu içerek 2 günde ayağa kalktım tavsiye ederim. Kendine iyi bak canım.
süpeeralkisalkisalkis allah tamamına erdirisin....
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim allaha şükür.... iğne yedim baktık geçmiyor 3 gün bayunca vurulucakmışım... o biraz kendime getirdi yine antibiyotik verdiler :2: yakında içimden antibiyotik ağacı çıkacak bu 8 kutum 1,5 ayda içime sinmiyor acaba kullanmasam mı? vucudundan ne kadar sürede atarım acaba cok yüklediler mirmirmirmir
Tekrar başın sağ olsun.
12 hafta oldumu bebiş. Maşallah, Allah tamanına erdirsin, tehlikeli günleri atlatmışsın. Yakında cinsiyetide belli olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?