sana katılıyorum...çocuk olsunda tek derdim kilo olsun..hatta bence çocuk varken telaştan verilir kilo die düşünüyorum..gerçi sizin kilonuz gayet iyi gibi..54kilo olsam süper olurduzemuszemus
çok çok çok geçmiş olsun...işe başladınmı sen..eğer başladıysan izin al.dinlenmedee atlatamazsın..bol bol vitamin al meyvelerden limon mandalina greyfurt vs...
sağol canım ben perşembe günü işe başlıcam eve alıştım nasıl başlıcam bilmiyorum sabah kalk bide uzak bana 6 kalkıyorum 1 saat yol 5 cıkıyorum evde anca 6 gibi evde oluyorum üfff hamile kalsam ne yapıcam bilmiyorum :çok üzgünüm: ne yapalım :sm_confused: bebiş olsunda :Saruboceq: bunlarıda atlatırım inşallah
İşte benim boy biraz kısa. Benim ideal kilom 45 zaten neredeyse 10 kilo fzlam var. :çok üzgünüm:
aaaa gerçekten çok uzakmış.ben de kendimi erkenden kalkıyorum sanıyordum ..hamilelikte sorun olmaz şimdiden dert etme...pamuk ipliği ile bağlı diilerki(dr.um böyle demişti)
kaydirigubbakcemile paMUK İPLİĞİNE kaydirigubbakcemile insan korkuyor ben ilk üc ay rapor alırım her halde bebiş olsunda dr.um hamile kalınca sorun yaşarsan rapor istersen seni hastaneye yatırıım dedi zemuszemus
gecenin en karanlık vakti, aydınlığa en yakın vakittir!
Allah’ım ne olur ben aciz kuluna bir çıkar yol göster
Yaşanılanların bir imtihan olduğunu idrak edebilme,ve bunlara sabır gösterebilme
Olgunluğunu ver!
Sanki her şey aleyhime işliyor,bir çok kişi sanki benim mutsuz olmam için çaba sarfediyor.
Aslında böyle değildir elbet,yaşadıklarımın farkında bile değiller,herkes kendi derdinde
Kendi menfaatleri peşinde!
Bu insan vızıltıları benim beynimi oyuyor gibi
Görüş alanım daralıyor,sağımı solumu göremiyorum,yeter demek istiyorum
Diyemiyorum;
Çıksam Uludağ’ın en zirvesine ve bağırsam yetti diye!
Geçermi kalbimin isyanı,bu kişilere!!!
Ağlamak istiyor gözlerim hıçkıra hıçkıra,ben engel oluyor ağlama diyorum!
Şimdi sırası değil,görmesinler gözyaşlarını, görmesinler ağladığını!
Ama yüreğim sana müsade sen ağla ağlayabildiğin kadar,kendinden geç!
İçine akıt gözyaşlarını akıtabildiğin kadar,boğulana kadar, nefessiz kalana kadar!
Ama ne olur gözlerime hücum etme!
Sana sığınıyorum yaradanım, sen biliyorsun içimi, ne istediğimi, ne istemediğimi!
İstediğim şeyleri neden istediğimi,istemediklerimi neden istemediğimi!
Haykırışlarıma cevap ver rabbim!
Bu aciz kulun, mevcut sabrını tüketmeden,haddini aşmadan,en kısa zamanda ne olur rabbim
Cevab ver!
Sar yaralarımı,dindir acılarımı,azad et kalbimi,sana çıkar tüm yollarımı
İmtihanımda başarılı olmamı nasip eyle!
Amin
ÇOK HOŞUMA GİTTİ BU DUA..
kaydirigubbakcemile paMUK İPLİĞİNE kaydirigubbakcemile insan korkuyor ben ilk üc ay rapor alırım her halde bebiş olsunda dr.um hamile kalınca sorun yaşarsan rapor istersen seni hastaneye yatırıım dedi zemuszemus
Gamzecim biraz daha iyi olmana sevindim sen ilaçlarını kullan yinede bir an önce ayaklanırsın böylelikle..Bende hamile kalırsam nasıl çalışcam onu düşünüyorum neyse inşallah hepimizde hamile kalırızda buluruz bi yolunu
eğer dr gerekli görürüse tabiki al..işin yorucumu?ben bu sene hafif bir tempoyla çalışıyorum çok şükür..4gün çalışacağım...oda yarım gün çok şükür....ama dr . çalışamazsın derse bende çalışmam
kızlar aklımıza kötü şeyler getirmeyelim...benim düşündüklerim başıma geldi hep...ama bunu nasıl yapacağız derseniz bende bilmiyorum....bilmiyorumkismile
Gamzecim biraz daha iyi olmana sevindim sen ilaçlarını kullan yinede bir an önce ayaklanırsın böylelikle..Bende hamile kalırsam nasıl çalışcam onu düşünüyorum neyse inşallah hepimizde hamile kalırızda buluruz bi yolunu
canım ben ziraat mühendisiyim bazen arazi calışması cıkıyor ama genelde kışın bizim iş az masa başındayım yol beni yoruyor... senin işin iyiyiymiş arabaylamı gidiyorsun işe arabayla gitmeyi dr tavsiye vermiyolar özellikle minübüslere
benim arabam var çok yorucu olmuyor o yüzden...ama senin işin gerçekten yorucuymuş...alırsın ozaman rapor...tabbiki riske atamazsın
işte bende onu düşünüyorum bilmiyorumkismile arkadaşım hastanede yatmış gibi göründü sonra rapor aldı 20 gün sonra heyet raporu aldı zaten heyet raporunu bebeğini erken kaybeden annelere veriyolar oda devlet memuruna 6 ay zaten 32 hafta da kendi iznimiz mi bi kaldı doğurmak opuyorumnanaktan
benimde arabam var ama hamileyken süremem tabi sendeklava:
minübüsle gtmessek araba süremessek işe nasıl gtcezz yada özel şöförü nerden bulcaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?