Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Merhaba arkadaşlar..ben eski guruptan..ismi listede yer alıyor..uzun zaman oldu görüşmeyeli..Maalesef güzel haberlerim yok..Ben Eylül 2010 da tekrar tüp bebek denedim ama sonuç negatif çıktı..Çalışmalara devam anlıyacağınız.Ancak bir kaç yeni arkadaşlar katılmış ve kan pıhtılaşma sorunlu olanlarin yeni tedavilerinde kullandıkları ilaçları merak ediyorum.Birde kanda pıhtılaşmaya hangi test altında bakıyorlar?
Bana bu denememde doktorum bu testi uygulamadı ayrıca kan sulandırıcı iğneleride hamile kalırsam verecek idi.Ben günde 2 tane folbiol kullandım.Tedaviye uzun protokol ile başlayıp Lucrin iğne kullandım ve sonrasında Gonalf kullandım.Toplama günü ise Coraspirin günde 1 tane Folbiol günde 2 tane Crinono Jel günde 1 defa (Transfer sonrası günde 2 defa) ayrıca herhangi bir vitamin yada başka birşey kullanmadım...
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..Kısmetse Kurbandan sonra tekrar deniyeceğiz ama bana yapay rahim uygulamasını önerdiler çünkü bizde birde döllenen embriyolarda bölünmelerde zaman zaman yavaşlama olup duruanlar olur ve sağlıklı iyi hücreli çok az embriyo kalıyor...
Bu tarzda bir denemesi olan varsa sevinrirm
Ayrıca tüm yeni bebeklerini kaybeden annelere ve eski annelere sabırlar diliyorum..Acısı taze dün gibi bile olsa hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Bugün oğlum Keremim mezarına gittim biraz temizlik yaptım ot çöp topladım ve mis gibi beyaz bir büyük demet papatya koydum pek te güzel oldu..İnanın melek anneleri biz çok şanslıyız..Cennet kapıları bize acık tutulacak ve bebeklerinizi bu nedenle ağlıyarak üzmeyin boyunlarını eğmeyin güçlü olunki huzurlu ve mutlu olsunlar..herkese sevgiler..

Merhaba kızlar..benide facebook ta aranıza alırmısınız?Benide arkadaş gurubuna alırmısınız?

Premetecim hamileliğin hayırlı uğurlu olsun...Oğluna isim düşündün mü?Allah hayırlısınla sağlıklı sihatlı doğup kucağına almayı nasip etsin..bizler için çok dua et sizlerin duaları kabul olur...

bugün kromozon testlerimide aldım onlarda temiz çıktı konyadan misafirim geldi ebe bütün testlerime baktı hepsini çok güzel ayrıntılı istemişler hepside temiz dedi bidahaki gebeliğinde dikiş attır ve yat dedi bide en az 6 ay bekle çok yıpranmışsın kolay toparlanamazsın bu halde hamile kalma dedi bi kaç gün sonra rahim filmide çekilecek ama ondada bişe çıkmaz heralde ama ben buğünden beri ağlıyorum neden bişey çıkmadı diye korkuyorum tek dikiş çare olmayacak gibi geliyo bana
bebeğimin ciğerleri hiç gelişmemeişti bu normal değil ki

Sağol canım darısı en kısa zamanda senin ve hamilelik bekleyen diğer melek annelerinin başına olsun. Dualarım her zaman sizinle. Oğlumuza isim düşünüyoruz ama henüz karar veremedik. Zaten biz isim konusunda ço zorlanıyoruz. Mete'nin ismine de çok zor karar vermiştik. Önerilere açığım.
Kan pıhtılaşmasına trombofili paneliyle bakılıyor. Yanlış hatırlamadıysam sana daha önce bu test yapılmıştı. Genetik bir tarama olduğu için zaman içinde değişiklik göstermiyor o nedenle bir kere uygulanması yeterli. Ben gebelikten 3 ay önce günde 1 adet folbiol, bemiks ve coraspin kullanmaya başladım gebeliğimin başından beri de 0.45 innohep iğne kullanıyorum.
Tüp bebek denemenin başarısız olmasına üzüldüm. İnşallah bu denemende bebeğine kavuşursun. Güzel haberlerini bekliyorum.

nuraycım hözün aydın canım.olsun temiz çıkması daha iyi.rahim filminide çektir inşallah oda temiz çıkar.allahım hayırlısını versin doktorlar ne derse yapıyoruz önce allaha sonra onlara emanetiz.senin içinde hayırlısı olsun ama gerçekten 6 ayda olsa biraz dinlen ve inşallah sonra kucağına sağlıkla alabileceğin ve sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirebileceğin bir sürece girersin.

bu arada yarın kontrolüm var bakalım suyum ne durumda inşallah bir problem yoktur.şeker sonuçlarım güzel çıkmıştı hayırlısı olsun.inşallah yarın güzel haberlerle dönerim...

Canım gözün aydın kromozom testlerinizin temiz çıkmasına çok sevindim. Bence sendeki tek problem rahim yetmezliği. O topiği sen de takip ediyorsun dikişle bebeğine kavuşan pek çok arkadaş var. Hatta hatırlarsan Mhtp dikişsiz olarak 9 ay boyunca yatarak hamileliğini tamamladı. Yatak istirahati ve serklajla senin de hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamlayıp bebeğini kucağına alacağını düşünüyorum. Sen 18 haftalık düşük yaptın bu haftada bırak bebeğin ciğerlerinin gelişmesini ciğerlerin oluşumu bile yeni tamamlanıyor. Ben 30. haftada doğum yapmıştım benim oğlumun ciğerleri bile hiç gelişmemişti. Lütfen kafanda farklı farklı şeyler kurup kendini daha da çok strese sokma.

Son düzenleme:
bu arada yarın kontrolüm var bakalım suyum ne durumda inşallah bir problem yoktur.şeker sonuçlarım güzel çıkmıştı hayırlısı olsun.inşallah yarın güzel haberlerle dönerim...

İnşallah yarın çok güzel haberlerle döneceksin. İçini ferah tut herşey yolunda canım.

PREMETE canımm şu çizelgelerimiz varya sen 38 haftayamı ayarladın.benimde 38 de olacağı için şu kalan gün saysını biraz daha düşüreyimde psikolojim düzelsin.tabi inşallah sonuna kadar gidebilirsek...

çok sağolun kızlar desteğiniz için özlenencim inşallah herşey yolunda gider premete inşallah dikişle bebek sahibi olabilirim canım ama ben ilk kızımdan bahsediyodum 34 haftyalık olmasına rağmen ciğerleri hiç gelişmemişti doktorda şaşırdı

oyy maşşallah canım sana ne kalmış kuzuna kavuşmana sakın strese girme herşey çok güzel olacak erken doğum riski için ciğer iğnesi vuruldun mu

oyy maşşallah canım sana ne kalmış kuzuna kavuşmana sakın strese girme herşey çok güzel olacak erken doğum riski için ciğer iğnesi vuruldun mu

yok canım doktorum bahsetmedi iğneden hiç şimdiye kadar problem olmadığı içindir heralde ama yarın bi gideyim bakayım eğer suyum eğer gerçekten fazlaysa belki yapar iğneyi çünkü eğer suyum artmışsa erken doğum riskim aratar heralde.hayırlısı olsun bakalım şafak 43

Son düzenleme:

Ya sonuna kadar gidebilirsek ne demek tabi ki gideceksin şunun şurasında 1,5 ayın kaldı. Valla uzun zamandır sopamı elime almamıştım yine aldıracaksınız klava: Benim çizelge 40 haftaya ayarlı 38'e göre yaparsan bu sefer haftan yanlış çıkacak. Sen çizelgeyi falan boşver geri sayıma başla. Ben bile geri sayıma başladım 3 ay 3 haftam kaldı :)

Pardon canım ya ben yanlış anlamışım ama sen yine de bunu kafana takma bazı bebeklerde ciğer gelişimi daha geç olabiliyormuş. Oğlum küvezdeyken 24 haftalık doğup kendisi solunum yapabilen de gördüm 39. haftada doğup makineye bağlı olan da.

canım riskin olduğu için sölemedim önlem amaçlı bana buğün gelen ebe yedinci ayında vurdur demişti eğer sakıncası yoksa sende vurdur

canım gözünaydın sonuçlar temiz çıkmış ..inş. rahimdede sorun olmaz ,, Bazen tıp bile açıklayamıyor bazı şeyleri fazla detaylara dalarsak boğuluruz .Benim oğlumda 34 haftalık doğdu gelişimi gayet iidi hatta ciğer geliştirici iğnelerimide olduğum halde ciğerleri gelişmemişti .Arkadaşının dediği gibi bir süre ara ver kendini toparla ve hamile kaldığında lütfen geçmişe fazla takılı kalma bu her ne kadar zor olsada bunu yapmalıyız..

canım riskin olduğu için sölemedim önlem amaçlı bana buğün gelen ebe yedinci ayında vurdur demişti eğer sakıncası yoksa sende vurdur

ne bilim canım doktor ne derse onu yapıyoz işte bakalım yarın sorarım doktora tabiki her ihtimal göz önünde bulundurulması lazım...

canım haklısın kızımda küvezdeyken bizimkinin yanında 950 gram bebek vardı annem dedi bu yaşamaz ama o daha rahat nefes alabiliyodu herşey rabbimiz yazısı

doktorum bana 28 haftalık olunca yaparız önlem amaçlı dedi..gerçi ben ilaçlarada güvenmiyorum artık Allaha emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…