canım gözünaydın sonuçlar temiz çıkmış ..inş. rahimdede sorun olmaz ,, Bazen tıp bile açıklayamıyor bazı şeyleri fazla detaylara dalarsak boğuluruz .Benim oğlumda 34 haftalık doğdu gelişimi gayet iidi hatta ciğer geliştirici iğnelerimide olduğum halde ciğerleri gelişmemişti .Arkadaşının dediği gibi bir süre ara ver kendini toparla ve hamile kaldığında lütfen geçmişe fazla takılı kalma bu her ne kadar zor olsada bunu yapmalıyız..
çok sağol canım inşallah tekrar hamile kalınca herşeyi hatta yaşadığım evi bile değiştirmeyi düşünüyorum herkezden uzak daha tedbirli olucam gerekirse eşimdende uzak olurum
premete canım sen merak ediyodun limbug bakıcak die fotomu koydum faceye silcem bak istersen
Eşler nedense hem en ii destekk hem de en ii köstekler... Bazen benide en çok strese sokan eşim oluyor..Neler yaşadığımı bilmiyormuş gibi.
bende buraya koyuyorum merak edenler için yanlız sadece arkadaşlarım görebilir.
çok güzel canım oğlunada bittim melek olduğu nasılda belli yavrum benim
evet yanımda olmasını istiyorum ama tekrar hamile kalınca sorun yaşarsam uzak durucam:)) çünkü anlayamıyolar
evet anlayamıyorlar bazen kapasiteleri almıyor:)
günaydın melek anneleri nasılsınız
bizde herşey yolunda şuan, ama çok uyuyorum, işten çıkıp eve gidiyoruz, yemek yiyoruz ve ben devre dışı kalıyorum, bazen sıkılıyorum bu kadar çok uyuduğum için
16.haftada yani kurban bayramından sonraki hafta izmire doktora gideceğiz, dikiş atılıp atılmayacağına karar verilecek, içimden inşallah dikiş atılmasına gerek yoktur diyorum, ama eşim kararlı kurbandan sonra dikiş konulmasa da yatışa geçecekmişim, işi unutacakmışım.
hepimiz için hayırlısı olsun. bebeğimin gidişinden sonra özellikle ilk altı ay çok zordu, çok şükür yeni miniğimizin haberini aldığımızdan beri daha iyiyiz. ne kadar şanslı diyorum, bir meleğin büyüdüğü rahimde büyüyor şimdi miniğim.
tüm melek annelerine ve kısa süreli de olsa hamilelik gibi çok kutsal bir duyguyu yaşamamış olan ve yaşamak istelen tüm kadınlara Rabbim yardım etsin. tabi en önemlisi hayırlı evlat nasip etsin. hepinizi öpüyorum
Sağol canım darısı en kısa zamanda senin ve hamilelik bekleyen diğer melek annelerinin başına olsun. Dualarım her zaman sizinle. Oğlumuza isim düşünüyoruz ama henüz karar veremedik. Zaten biz isim konusunda ço zorlanıyoruz. Mete'nin ismine de çok zor karar vermiştik. Önerilere açığım.
Kan pıhtılaşmasına trombofili paneliyle bakılıyor. Yanlış hatırlamadıysam sana daha önce bu test yapılmıştı. Genetik bir tarama olduğu için zaman içinde değişiklik göstermiyor o nedenle bir kere uygulanması yeterli. Ben gebelikten 3 ay önce günde 1 adet folbiol, bemiks ve coraspin kullanmaya başladım gebeliğimin başından beri de 0.45 innohep iğne kullanıyorum.
Tüp bebek denemenin başarısız olmasına üzüldüm. İnşallah bu denemende bebeğine kavuşursun. Güzel haberlerini bekliyorum.
Evet canım genetik testi yapılmıştı bana ve orada kan pıhtılaşma çıkmıştı.
Ben doktoruma çok sordum tüp bebek denemesine başlamadan önce kan sulandırıcı yada vitamin yada iğne kullanayım mı diye ve bana sadece folbiol günde 2 tane al yeter dedi.Ve denemeden yaklaşık 3 ay öncesinden folbiolu günde 2 kez kurllandım.Coraspirini yumurta toplamadan sonra verdiler??Neden acaba??
Ben istanbuldayım ve gittiğim merkez Medicana İnternational Beylikdüzü..Burada devam eden arkadaşlar varmı acaba?
Ben çok endişeleniyorum yanlış şeyler mi uygulanıyormu diye ama bilmiyorum..Bu aralar çok karamsarım bilmiyorum konuşacak insanlara ihtiyacım var ama onları dışarıda bulamıyorum amcak burda bulabiliyorum...Şimdikten tşk ederim...
Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım ben iki gündür midemi üşütmüşüm heralde çok halsizim midem çok fenaa hatta en son hamileliğimde böyle olmuştum o yüzden bugün aklıma hep o günlerim geldi ne güzeldi yaa meleklerimle beraberdim çokk özlüyorum o günlerimi o günlerdeki heyecanlarımı Allah hepimize tekrar yaşatsın inşallah o güzel duyguları..
Canım eşine katılıyorum. İşe gitmeyip evde istirahat etsen çok faydasını görürsün. Bende rahimle ilgili bir problem yok ama ben de stresten uzak durmak için rapor aldım artık doğuma kadar çalışmayacağım. Çoğunlukla yatıyorum ve çok faydasını gördüm. Ne güzel evde bebeğinin hareketlerini dinleye dinleye mutlu mesut vakit geçirirsin. Hem diyorsun ya işten gelince hemen uyuyorum diye ben de öyleydim. Onlar hep yorgunluktan oluyor raporluyken öyle olmuyor. Boşver işi gücü hiçbirşey bebeklerimizden kıymetli değil.
Sinannuray çok geçmiş olsun çok üzüldümm..ama lütfen moralini yüksek tut herşey moralle ilgili..Bende bu tüp bebek denememde eşimden çok şey bekledim ama oda kendince haklı olabilir işler yoğun vs derken ben kendimi çok yanlız hissettim..Bizlerin ne kadar acı yaşadığını tahmin edemiyorlar belki bizde onların acısını ne kadar derin yaşıyorlar bilemem ama tek bildiğim herkesin acısı kendine..Biz bayanlar çok merhametli annelik duygusu taşıdığımızdan çok daha anacan oluyoruz ama onlar çok babacan olamıyorlar..
Tek yapabileceğimiz şey sakin olmak pozitif düşünmek ve doğuma kadar herşeyi boşvermek aldırmamak doğum sonrasını beklemek..en güzeli bu herhalde...Allahım tez zamanda tekrardan hayırlısınla sağlıklı bir şekilde hamile kalmanı nasip eder..sevgiler
çok sağol canım inşallah tekrar hamile kalınca herşeyi hatta yaşadığım evi bile değiştirmeyi düşünüyorum herkezden uzak daha tedbirli olucam gerekirse eşimdende uzak olurum
Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım ben iki gündür midemi üşütmüşüm heralde çok halsizim midem çok fenaa hatta en son hamileliğimde böyle olmuştum o yüzden bugün aklıma hep o günlerim geldi ne güzeldi yaa meleklerimle beraberdim çokk özlüyorum o günlerimi o günlerdeki heyecanlarımı Allah hepimize tekrar yaşatsın inşallah o güzel duyguları..
Rapor almışsın ne güzel bebeğine şimdiden zaman ayırmaya başlamışsın. Tabi ki en önemli olan siz ve bebeklersiniz. Geri kalanı nasıl olsa bir şekilde halloluyor. Bebeğinle geçirdiğin her anın tadını çıkar sabırsızlıkla bunu beklemiştin değil mi? Geri sayıma başlamışsın ama biraz erken değil mi yaa? Bebiş rahat etsin :ecrin_bebek: İsim düşünmeye başlamışsın bu arada ben bir yerde isimlerle ilgili bir şey okumuştum. Sonu ünsüzle biten isimler kişilerde gelişimi engelliyormuş. "murat" Sonu ünlü ile bitenlerde ise ömür boyu her şey daha akıcı daha rahat oluyormuş."arda" Ben bunu dikkate almayı düşünüyorum senin de aklının bir köşesinde olsu istersen.
Seninle ruh halimiz birbirine çok benziyor. Eşlerimize bakışımız da aynı. Benim eşim maşallah çok rahat. Ona o kadar kızıyorum ki anlatamam. Sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Kan pıhtılaşması teşhisi kondu. İğne vurulacaksın işte evham yapma diye kestirip atıyor. Ya hamile kalamazsam diyorum kalırsın diyor. Ya doğuramazsam diyorum yaşamadan bilemyiz diyor. Beni sinirimden çatlatıyor. Bir de ben ikinci hamileliğimi başkalarına söylememeyi düşünüyorum. O da ben söylerim diyor. Deli oluyorum ona. :mymeka: Sanki hiçbir problemimiz yok da ben durduk yere can sıkıntısından kendime dert ediniyorum.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?