Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ınsallah orada yavrumarımıza kavusmak nasıp olur arkadasım

canım cok sagol bılıyorum bızım yavrularımız rabbımın cennetıne layık gordugu secılmıs yavrular

evet, artık daha iyiyim düzeliyorum galiba dediğim anda yine aynı yerde olduğumu fark ettiğim zmanalar çok oluyor, hele akşam eşimle haberlei izliyorduk hiçbişeyim yoktu gün içerisinde, sivasta yeni doğmuş bebeiği çanta içinde sokağa bıraktıklarının haberi çıktı, hıçkırıklara boğuldum resmen, :2:
sonra tabi gece yine kabuslar, bebek görrüyorum devamlı, ağlayarak uayndım

ama yılmayacağım , çivi çiviyi söker

Canım bende oğlumu 14 ocakta kaybettim ve doğum günüm 21 mayıs..Doğum günümde ailem arkadaşlarım yanlız bırakmadı ama şuan inanki ilk defa aldığım doğum günü tebrikleri bana anlam vermedi ve buz gibiydi.Ne gülebildim zoraki resim karelerinde soğuk bir tebessüm vermek bile çok zordu hiç içimden gelmedi.
Oysaki ben doğum günlerinde çok heyecanlı çok sevinçli olurum sadece kendi doğum günümde değil herkeste böyle olurum ama buz gibi geçiyor artık...

Birde bu sene eşimin doğum gününde transferim olmuştu o gün yatarak geçirdim ama ona söz verdim sana 10 gün sonra doğum günün hediyeni vericem dedim....:ama sonucum negatif olunca tüm dünyam yıkıldı ve eşime hala doğum günü hediyesi alamadım alamıyorum elim varmıyor...
Zor bunların hepsi ama mecburuz hayatı pozitif olarak yaşamaya ve bunları düşünmemeye ama tabiiki hiç birşey eskisi gibi olamaz ama buna mecburuz elbirliyle..bende yapamıyorum ama mecburuz...gelecek olan bebeklerimiz için ... meleklerimize cennet kuşlarımıza söz verdik öyle değilmi arkadaşlar...???
Pozitif olalım...

bencede canım pozitif düşünelim pozitif olsun her şey

tam o haberi spiker ansons edip ekrana getirirken eşime ya artık dayanamıyorum dedim dayanamıyorum bağırarak mağem bakamican sokağa atacan yada ilk üç ayında aldır yada korun dedim ve o anda eşim hemen kanalı dğeiştirdi.
Çünkü sinirlerim çok geriliyor izliyemiyorum ve uykularım kaçıp 1 hafta toparlanmam sürüyor..o yüzden devamını izlemedim..allah büyük allahın bildiği var diyorum ama dayanamıyorum..allah o anneye babası olacak adama cezaların en büyünü versin dedim..tutamadım kendimi..

benim doğum günümde oğullarım yaşam mücadelesi veriyorlardı...haberi olmayanlar doğum günü mesajı gnderiyorlardı....2 gün sonrada kaybettim onları...aklıma gelince yine dayanamayıp ağlıyorum...kimse bilmiyor bile....sadece sizlere söyleyebiliyorum

canım benim yaa üzülme artık meleklerin kardeşini düşün her şey cok güzel olacak bak belki böyle olması daha hayırlıdır biz farklıyız artık ölene kadar unutmicaz yavrularmızı insanlar dalga gecsin gülsünler bizi ancak bizim durumumuzdakiler anlar kaynanam görümcem düşmüşler doğum hazırlıklarına hiç düşünmediler benim sınavımda buydu olsun allah onlarında gönüllerine göre versin ıslah etsin inşallah bizde o günleri yaşıyacağız ama meleklerimizide unutmicaz onlar cennette oynuyolar bekliyecekler bizi en şanslı bebekler onlar bizde onların sayesinde bizde cennete gidebiliriz allah büyüktür...

Ben 7 Temmuzda kaybettim kızlarımı 15 gün sonra ilk evlilik yıl dönümümüzdü hayatımda hep bi sızı olarak kalıcak ilk yıldönümümüz hiç bişiden keyif almıyordumki ondan alayım hatırlamak bile istemiyorum o günü bu arada benim doğum günümde 14 ağustos meleklerim benimle değilken hiç bir anlamı yoktu özel günlerin onların doğum günleri olucaktı aklımdaki en önemli özel gün ama olmadı tekrar olurmu Allah nasip edermi bilemem

Hakkına hayırlıaı olsun arkadaşım sen düşünmeden çalışmalara devam et inşallah güzel haberler verirsin bize burdan bu ay sonuna doğruu :))

CANIM BEN EKİMİN 14 ADET OLMUŞTUM AMA ADETİM DÜZENSİZ 20 SİNE KADAR BELLİ OLUR İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLER GERCEKLERŞİR İNŞALLAH HEPİMİZ HABİŞ KALIRIZ

aynı burçtanız:)bende şimdi eskiye dönüp biraz hüzünlendim...11 ağustos doğum 16 ağustos ölüm ölüm....13 ağustosta benim doğum günüm...aynene en kötü doğum günümdü....allah daha beterinden saklasın

Canım biz biliyoruz ve seni çookkk iyi anlıyoruz..Bunu bile bize paylaşman seni azda olsa hafifletir güzelim..Yanlız değilsin seninle aynı kaderi paylaşanlar burada...Kimimiz doğum gününde kimimiz öncesinde kimimiz sonrasında ama hepimizin kader aynı .. doğum günlerin soğuk geçmesi...
Ama unutma arkadaşım bir gün o günü gelecek ve hepimizin kader aynı olacak ve doğum günlerinde bebeişlerimizin kuçaklarımızda olup sevgi seli olacak...
Bak yavaş yavaş listedeki arkadaşlarımız bebeklerine kavuştu kuacağında kimin az biraz vakitleri kaldı kuçacaklarına alacaklar sağlıklıca..vee az zamanda kaldı bizlerde arkadaşlarımızı yanlız bırakmayıp hamile kalıp bebeklerimizi sağlıklıca kuçağımıza alacağız.. hayırlısınla...allahım duy sesimi duy sesimizi...

inşallah burdan çok güzel haberler vereceğiz...bende buna canı gönülden inanıyorum....sen ne aşamadsın???

CANIM BEN EKİMİN 14 ADET OLMUŞTUM AMA ADETİM DÜZENSİZ 20 SİNE KADAR BELLİ OLUR İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLER GERCEKLERŞİR İNŞALLAH HEPİMİZ HABİŞ KALIRIZ

İnşallah herşey yolunda gider bu ay hamile kalırsın arkadaşım sonuçta daha önce doğal hamile kalmışsın şimdi neden olmasın yine kalıcaksın inşallah ne zaman gelir acaba ovulasyon??

selen Allah işallah nasip eder...baksana günler çabucak geçmeye başladı..bide bakmışız hamileyiz...ya bayan olmak gerçekten zor...anne sevgisi ...annelik sevgisi...benim eşim benim kadar düşünmüyor..aramış akşama ne yiyoruz die soruyor:))bende burda bissrü kafa karıştıran araştrmalar yapıyorum

Eşler bizim kadar kafa yormuyolar bu bi gerçek annelik hakikaten farklıymış bizler giden bebeklerimize üzülüyoruz tekrar hamile kalırmıyız araştırıyoruz kalabilirsek ilerisi için endişeleniyoruz onlar anlık yaşıyolar benimkide sabaha randevu alırsan gelemem akşam üstü alırsan işten çıkabilirim diyo ben doktorumu bile ona göre ayarlıyorum ama bu sefer öyle yapmicam ben kendime göre ayarlıcam gelebilirse gelir yoksada ben tek giderim çoğu zaman tek savaştığımı hissediyorum zaten zorluklarla..Ayy ben adetim ya bunalım takılırım artık bi müddett :)

inşallah herşey yolunda gider bu ay hamile kalırsın arkadaşım sonuçta daha önce doğal hamile kalmışsın şimdi neden olmasın yine kalıcaksın inşallah ne zaman gelir acaba ovulasyon??

bilmiyorum canım ben perşenbe istemiştim araya bayram hafta tatili girirdi bugün yarın gelir herhalde elime benim kocişimde aynı bıktırıyo bazen cok rahatlar yaa kafalarına göre yaşıyolar işte

bende hep ona göre ayarlarım...ama bazen de sana ihtiyacım yok benim dondurulmuşlarım var diede sinir ediyorumm,,,canımı sıkarsa tabiii:)))adetlyken stres mutlaka olur...benim eşim hemen anlar...bendede aşırı olur...cidden bu hormanlar bizi resmen ele geçiriyor

aslında doğru söylüyorsun dondurmuşlarımız var onlara ihtiyacımız yok Ama olmaz koçişimsiz seviyorum ne yapayım meleğimin babası

Benim elim mahkum dondurulmuşumda yok biraz daha iyi davranıym en iyisi :) aynen bu hormonlar alt üst ediyor bizi gerçi eşim biraz bu durumu kullanıp herşeye sinirlenmeyi abartıyomusun acaba diyo hiç alakası yok oysakiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…