Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

valla canım kocişlerimize iyi bakalım onlarda bize hamişken baksınlar valla bazen cok kızıyorum sonra diyorum boşver şimdi kavga edicen kendini üzücen yeter aama cok kızsam fena oluyorum

Kızlar Doktor yarın çok doluymuş çarşambaya randevu verdiler hormon testleri için adetin 2. yada 3. günü olması bişi değiştirmez değilmi ?

Bugun ayrılıgın dogumgunu
yavrumun dogdugu ve melek oldugu gun kocaman bır sene gectı ustunden yavrum cıger parem oglum cok ozluyorum senı canımmmm yoksun....

Allah yardımcın olsun, tekrar başın sağolsun. İnsanın hiç aklından çıkmıyorda kaybettiğin günler yaklaştıkça daha kötü oluyor. Ben de 19 Kasım 2009 doğum yaptım 19 Kasım yaklaştıkça içim sızlıyor şimdiden. Allah bütün melek annelerine sabır versin, meleklerimizin kardeşlerini öpüp koklamayı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Tahmini doğumum 8 kasımdı ve benden 1 hafta önce hamile olan arkadaşım 26 ekimde doğum yaptı.Onun haberlerini duyunca etkilenmem bebeğini görmeye giderim diyordum ama sanıırm hiçbirini yapamıycağım iyice bir duygusallık çöküyor .Hamileliği beraber yaşadık bebeklerımız aynı zamanda doğacaktı ve birlikte büyüyeceklerdi.Sanırım onun bebeğinin büyüdüğünü gördükçe kızımın yokluğu daha da büyüyecek.Sokakta bir bebek arabası gördüğümde bebeği görmeden nazar ederim korkusuyla o bebeğe dua ediyorum.Allah seni annne babana bağışlasın,sağlıklı hayırlı ömür versin diye dua edip bebeğin yüzüne daha sonra bakıyorum.Allahım bütün melek annelerinin sabrını kat kat arttır.

benimde tahmini doğumum 6ile 10 kasım arasıydı....daha erkende olabilirdi..belki bu aralar olacaklardı....seni okadar ii anlıyorumki....ama emin ol bu acımızı unutturacak meleklerimizin kardeşleriii...ne tesadüfkiii benim 6kasımda transferim var...ne düşüneceğimi şaşırdım

kızlar benim net bozuktu giremedim herkeze teşekkürler yazılarınızı okudum yeni gelen arkadaşlara baş sağlığı diliyorum allah sabır versin yeni hamilelerede allah sağlıklı güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin herkeze tek tek yazamıyorum bi garibim bu aralar sıkıntıdan bütün evi temizledim ama iyi oldu uzun zamandır ben yapmıyodum içime sindi şimdi premete eskiden bi lestemiz daha vardı canım müstakbel hamilelerimiz sanırım herkez hamile kalınca listede kalktı ama şuan topikta çalışmaları devam eden arkadaşlar var bence sen o listeyi yeniden yayınla

evet yaa canım cok iyi olur ağzına sağlık Bencede yayınlansın birbirimize umut olur....

:2: benimde kuzenimle doğumumuz aynı günlerde olacaktı, o şimdi gün sayıyıor, başka şehirde ama haberleri geliyor , kızı büyüdükçe aklıma hep kaybettiim kızım gelecek,
çok büyük bi sınavmış, bebeğmin öldüğü gün üst kattaki komşum yeni doğum yapmıştı, alt katımdaki kız da 1 ay olmuştu bebeğini doğuralı, hayırla olsuna gittiğimde sen de doğurda eraber büyürler diyordu, nasip değilmiş, hamile bayan görmek istemezken herşey burnumun ucundaydı yani, hala da öyle iş arkadaşım 5 aylık oldu , benim de karnım en son o kadar büyümüştü :2:
ama inşallah yine büyüyücek buna inanaıyorum rabbim isteyen herkese versin

bende kasım ayını hiç sevmeyenlerdenim.oğlum beş kasımda doğdu 9 undada kaybettik.bazen komşuların çocuklarının doğum günlerine çağırıyorlar gidiyorum ama içim parçalanarak.hep aklıma oğlum ve onun hiç kutlayamayacağımız doğum günü geliyor.
kim ne derse desin hiç bir zaman geçmiyor arkadaşlar ve hiçbir zamanda geçmeyecek.....
dün rüyamda bu çocuğumu da kaybettiğimi gördüm ve çok etkilendim.allah umarım hiç birimize bu acıyı tekrar yaşatmaz..

haklısın canım hiç bi zaman geçmez ama bebeğini kucağına alınca daha az düşünürsün canım rüyalar tersine çıkarmış inşallah seninkide tersine çıkacak kötü düşünme rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin

canım benim moralini hiç bozma..Senin rüyan oğlunun sene yaklaştığındandır lütfen aksini düşünme ve bebeğini strese sokma oda abisi için üzülmesin..
Lütfen arkadaşım derin derin nefes al allahın izniyle bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın..sevgiler

canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.Benimde arkadaşım tüp bebekle aynı başlamıştık benim tutmadı onun tutmuştu 3 ay sonra benim tüp bebek tuttu ve aramızda işte 4 ay kadar fark vardı.Peş peşe doğracaktı.O 23 kasımda doğurdu bense ona 14 ocakta bebeğimi kaybettim dedim.Ertesi akşam hastaneye geldi oğlunla ve ben hasta yatağımdayken kucağıma koluma yatırdı ve ben dokunamadım ona.Benim oğlum değildi çünkü ama oda pek tatlıydı ama sevemeidm.Eşim kucağına aldı ve sevdi ama bense göz yaşlarım boğazımda düğümlenmiş eşimin kollarına baktım...öfff hiç hatırlamak istemiyorum allah hepimize sabır versin...kat kat kat

maytapcım lütfen pozitif düşün ben herşey iyi olacağını hissediyorum.yüce rabbim kasımda aldı meleğini ama bir başka kasımda yine meleğini verecek..inan buna

büyüyecek tekmeleri olacak uyutmicakta...herşey 2011 de çok güzel olacak..buna inan sadece

inşallah burdan çok güzel haberler vereceğiz...bende buna canı gönülden inanıyorum....sen ne aşamadsın???

elbette vereceğiz allahın izniyle..canım ben hala co culture (yapay rahim) olayını araştırıyorum.Hangi merkezlerde iyi olabilir diye.Benim dr. Medicana beylikdüzünde orda da yapılıyormuş bu ama dışardan bir embriolog mu dr. geliyormuş ama ne kadar olumlu olur bilmiyorum o yüzden merkez araştırmaktayım kısmetse kurban bayramından sonra düşünüyorum...
Bilgisi olan varsa paylaşabilir..

haa işte bende sizlerdenim..Bende hep eşime uygulardım ama hep stres yapardı ve benide strese sokardı kavga dövüş dr.lara gider gelirdik.Hamile kalıncada düşük tehlikesinden sonra hep o götürüp getirdi bana araba kullanmak yasaktı ve hep stresle gelir giderdik.Eşim istanbul trafiğinde nefret ediyorda..Ama son tedavimde hep kendim gittim geldim arada birde hava güzel iken büyükçekmece sahilinede uğrayıp yürüyüş yapardım temiz hava alıp eve giderdim pozitif enerji yüklerdim ama yine negatif olmuştu ama olsun en azında stresim yoktu..

Daha yüzeysel bakıyolar erkekler herşeye sanırım ince düşünemiyorlar bizim kadar yada ince düşüneni varsa bana denk gelmedi bilmiyorum ama bu istek o kadar farklı ki tekte olsa insan savaşabiliyormuş..Allah sabrımızı arttırsın arkadaşım

Bugun ayrılıgın dogumgunu
yavrumun dogdugu ve melek oldugu gun kocaman bır sene gectı ustunden yavrum cıger parem oglum cok ozluyorum senı canımmmm yoksun....

Canım ne desem boş. Allah sabrını arttırsın. Bizim için hayata devam etmek çok zor, doğum günleri, ölüm yıldönümleri, hamile olduğumuzu öğrendiğimizi tarih, anneler günü, babalar günü vs. takvim canımızı yakan pek çok günle dolu. Unutmak mümkün değil ama hayatımızın artık bu acı günlerle devam edeceğini bilip buna alışmamız gerekiyor galiba. Allah kullarını bu zor günlerde yalnız bırakmıyor, en sıkıntılı zamanlarımızda bize ummadığımız bir umut ışığı gönderiyor inşallah sana da acını hafifletecek bir müjdeli haber gönderir.

Canım listeyi tekrar yayınlamaya başlayınca müstakbel hamilelerimiz için de korunmayı bırakanların son adet tarihlerini yazmalarını rica etmiştim ama kimseden ses çıkmadı o yüzden ben de o listeyi yapamadım. Siz tarihlerinizi bildirseniz ben seve seve listeyi yeniden hazırlarım. Müstakbel hamilelerimiz listesi bizim için çok önemli, az mı gün saydık, az mı müjdeli haber aldık o listeden. Hatırlarsın bir ara sırası gelen hamilelik haberi veriyordu. Siz yarın akşama kadar tarihlerinizi bildirin ben çarşamba günü müstakbel hamilelerimiz listesini de yayınlarım.

Canım o kadar stresli bir hamilelik geçiriyoruz ki bilinçaltımızın bize bu tür oyunlar yapıyor. Lütfen aklından bütün kötü düşünceleri kov. Bebeğinin kalbinde hiçbir problem yok, herşey sorunsuz ilerleyecek ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. İnşallah artık hiçbirimiz ağlamayacağız, bundan sonra bizim de güleceğimiz günler gelecek.

Allah yaşatmasın Amin.......

inşallah burdan çok güzel haberler vereceğiz...bende buna canı gönülden inanıyorum....sen ne aşamadsın???

ben de bu siteye girdiğimde acım çok tazeydi, listeler yapılmaya başlanmıştı, son adet tarihlerini yazıyordu hamile kalmayı planlayanlar, onlara baktıkça heyecanlanıyordum ve içimden benimkine çok var acaba ben de bir gün bu listelerde olabilecek miyim diyordum, 6.aydan itibaren beklemeye başladık ilk ay hiç olmadığı halde adetim 3 gün gecikti baya umutlanmıştık, ama sonra adet oldum, üzüldük ama diğer ay meleğimin kardeşi geliverdi, ki ben ilk hamileliğimde hemen hamile kalamamıştım, o yüzden de acaba bunda da öyle mi olur diyordum ama çok şükür Rabbim hemen nasip etti. hayatta bazen istemediğimiz ummadığımız şeylerle karşılaşsak da kesinlile ümitsiz olmamak gerekiyor, hele ki hamilelik için insanın stressiz olması gerekiyor, inşallah kasım ayında sen, yamanas ve diğer arkadaşlar buradan güzel haberler vereceksiniz. heyecanla bekliyoruz

asla ümitsiz diilim..ama çokta ümitli olmak istemiyorum..yatmadan önce hepimiz için tek tek adlarımızı söyleyerek dua ediyorum..hamile arkadaşlar içinde ediyorumm..inşallh bizleerde sizler gibi oluruz...hamilelerin duaları kabul olurmuşş.dualarınız bizlerden esirgemeyin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…