sakın test yapma son güne kadar bekle... inşallah olacak:))bana gelince şuan hiçbirşey hissetmiyorum.bomboşum...canım hiçbişi yapmak istemiyor...okula bile gtmek istemiyorum...okuldaki diğer ing.öğretmenide 7 haftalık hamileymiş.ona hayırlı olsun bile diyemedim...bu günleri bi atlatsam........
Yapmim dimi ama hiç kendimi tutamam ben kesin sabırsızlanır yaparım gibime geliyor..Biz neler neler atlattık nelerle baş ettik dimi ama bunuda atlatırız toparlarız sen merak etme herşeyden önemlisi senin sağlığın ve moralin üzmemeye çalış kendini..
sakın test yapma son güne kadar bekle... inşallah olacak:))bana gelince şuan hiçbirşey hissetmiyorum.bomboşum...canım hiçbişi yapmak istemiyor...okula bile gtmek istemiyorum...okuldaki diğer ing.öğretmenide 7 haftalık hamileymiş.ona hayırlı olsun bile diyemedim...bu günleri bi atlatsam........
Maytapcım adet oldun mu?
Hepimiz yaşadık insan nelere dayanıyor, tabiki bu günlerde geçecek bir bakmışsın hamilesin. Hani derlerya geç olsun güç olmasın. Benimde dondurulmuşlarda şansım yaver girmedi canlı embriyo ile hamile kaldım. İnşallah tez zamanda sende hamile kalısın. Ümidini kesme.
evet aslınsda sen benim için bir umutsun ama hemen başlamak istemiyorum...senin kısa protokolmüydü...bide sorun neydi?
canım şimdi daha moralın bozuk ama eminim bir ay sonra tekrardan istek olacak ve başvuracaksınben hiç idrar yapmadım...direkt kanda baktrdım...bence sende kanda baktr..kesin sonuç nede olsa...benim aklım hep bebekte ama cesaretim kalmadı...belli olmaz yinede bi bakmışın diğer adetin 2.günü dra gtmişim...ama şuan düşünemiyorum hiçbişi...
canım zor şeyler atlatmışsın ama allahım sana hayırlısınla hamile kalmanı nasip etti ve sağlıklı kucağınada almanı nasip etsinBen iki kere dış gebelik geçirdim, 3. hamileliğimde de hamile olduğum halde (heralde geç döllenme) doktor bebeği göremediği için dış gebelik dedi ve bu tüpler senin işine yaramıyor dedi ve tüplerimi aldı. Aslında hamileymişim. Doktor hatası anlayacağın. Belki geçirdiğim ameliyattan belki başka sebeplerden bilmiyorum 10. hastasındada bebişimi kaybettim. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi tüplerim olmadığı için sadece tüp bebek yöntemi ile hamile kalabiliyorum.
Benim bütün tedavilerimde uzun protokol ugulandı. Kendini iyi hissettiğin bir zamanda başla tekrar tedavine inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Allahtan hep hayırlısını istemekte fayda var. Herşey her istediğin zamanda olmuyor. Bende doğumdan 3 ay sonra bebiş istedim, eşim istemedi günlerce tartıştım ama adam ısrar etti ben istemiyorum biraz psikolojimiz düzelsin sen iyileş dedi. Sonunda kabul ettim 6 ay sonrası için anlaştık. 6 ay sonra rahim içi istediğim kalınlıkta değil dedi doktor tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım. Tam tekrar tadaviye başlayacaktım ki sebebinin ne olduğunu teşhis edilemeyen ara kanamalarım oldu tam herşey yoluda gitti dondurulmuşları denedik o da olmadı. Kan testinin sonucunu aldığım günü tahmin edersin. Bütün gün ağladım eşime kızdım, vurdum. Ben üç ay sonra deneyecektim izin vermedin bak olmuyor diye neredeyse tekrar bunalıma girecektim ki eşim psikolojim düzelsin diye fazla beklemeden tekrar canlı deneyelim diye İstanbulda Amerikan Hastanesine getirdi. Sağolsun doktorum çok moral verdi, ilgilendi, ümitlendirdi.
Doğumdan sonra 3 ayı zor beklerken 9 ay beklemek zorunda kaldım. 9. ayda canlı embriyo denedik. Allahıma şükürler olsun şimdi içimde bir ümidim var, Allahım kavuşmayı nasip etsin. Ama şimdi insan biraz dışardan bakınca daha sağduyulu olarak bunda da vardır bir hayır diyor.
Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sanada nasip etsin. İsteyen herkeze nasip etsin. Hepimizin kucağımda bebekleri olsun sağlıklı sıhatli inşallah. Amin...
hep öyleyiz nuraycım..bende bayramda ziyaretine gittim ağladım durdum..yine hüzün yine eskiler canlandı ama şimdi yine iyim..hep böyle olacak..ne zaman son bulacak hepimiz biliyoruz...sabirsinannuray ben de tam daha iyi olduğumu düşünüyordum ki yavrularımın mezarında dağıldım mahfoldum o an şunu anladım ki eğer bebeğim olmayacaksa benim için en iyisi bir an önce onların yanına gitmek. Hiçbirşeyin tadı yok evet hayat saman gibi artık ne acıktığımı biliyorum ne susadığımı zaman öylesine geçiyor. En kötüsü de onları kaybetmeden önceki hayatıma yaşama sevincime asla kavuşamayacağımı bilmek. Bebeğim olsa da hiçbirşey eskisi gibi olamayacak.
canım iyi haberlerini bekliyoruz...hayırlısınla inşallahGünaydın kızlar umarım herkes iyidir..Ben aşılama sonrası 9.günümdeyim hiç bişi hissetmiyorum umutluda değilim o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun..Maytap'cım tüp bebek tedavinde herşey yeni olucak inşallah herşey güzel olucak daha önce oldu sonuçta...
zamanı gelince herşey birden oluvericek..stres yapma..uzun bi süre dinleneceğim galibanormal yolla hamile kalmak ne büyük nimet..tüp bebek tedavisi beni çok yoruyor..fiziken diil ama beynim çok yoruluyor...bi boşluktayım ..ne yapacağımı bilmiyorum.................
mucizeler var olan şeylerdir..hiiçç belli olmaz..bir arkadaşım vardı.eşinin spermleri 1000 biri canlıydı.7 yıl bir fiil aşılama yaptılar ve 7 senede oldu.doğum yaptı ve 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.Şaşıp kaldılar onuda doğurmuştu..öyle birşey mucize olur .bizde sorun eşimde..oyüzden (allah bilir)ama tıbben imkansız dediler
sabır arkadaşım sabırbende bayadır iyiydim elimden geldiğince yani değişmeye çalışıyorum ama kızımın mezarına gidince herşey alt üst oldu çok ağladım dayanamadım cennet kokulumu orda bırakmak ne kadar kötü ben hep hayal ediyodum kızımı alıp babaannesine ziyerete gideceğiz diye görsün mutlu olsun babbaannesi offf şimdi onlar birlikte ben göremiyorum çok özlüyorum canlarımı kuzularımı ben mutlu olmak için mücadele etmeye çalışıyorum ama onlarsız imkansız hiç bişeyin tadı kalmamış hayatta
Bugün 19 Kasım Oğluşlarımın doğum yıl dönümü ve Erdemimi kaybettiğim gün. Uzun zamandır hep hatıraları ve yaşadıklarım gözümün önüne geliyordu ama bu gün çok zor geçti. Allahım acısın bir daha böyle acılar yaşatmasın bize. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
amin canım aminn
Herkeze iyi bayramlar.
maytap..cok üzüldüm..insallah bu seninde son üzüntün olur..Allahim birdaha hayal kirikligi yasatmaz..
Selen-k insallah seni sonucun yüz güldürücü olur..insallah su an icinde minicik bir can tasiyorsundur..
maytap cım hakkında hayırlısı olsun canım .Rabbimin bir bildiği vardır belkide bu ay bir mucizeyle kendiliğinden gelir bebişin..
selen cim seninde hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım , bende aşılamadan sonra aynı sen gibiydim adet oldum olacam diye bekliyodum inş. bebeğin seninledir canım..
Bende az sonra kontrole gidecem en son 10 gün önce gitmiştim ama dünden beri bebeğin hareketlerinde azalma var gibi ve karnım sertleşiyor , oğlum 33+5 doğmuştu kasılmalarımı bebek hareketi sanıp aldırış etmemiştim bundada öyle olur diye korkuyorum , sonlara yaklaştıkça stresim ister istemez artıyor..Rabbim hepimize sağlıcakla tamamına erdiğimiz günleride göstersin inş..
Allah yardımcınız olsun, inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli zamanında al kucağına bebişini. Umarım her şey yolundadır. Bizi haberdar et.
maytap cım hakkında hayırlısı olsun canım .Rabbimin bir bildiği vardır belkide bu ay bir mucizeyle kendiliğinden gelir bebişin..
selen cim seninde hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım , bende aşılamadan sonra aynı sen gibiydim adet oldum olacam diye bekliyodum inş. bebeğin seninledir canım..
Bende az sonra kontrole gidecem en son 10 gün önce gitmiştim ama dünden beri bebeğin hareketlerinde azalma var gibi ve karnım sertleşiyor , oğlum 33+5 doğmuştu kasılmalarımı bebek hareketi sanıp aldırış etmemiştim bundada öyle olur diye korkuyorum , sonlara yaklaştıkça stresim ister istemez artıyor..Rabbim hepimize sağlıcakla tamamına erdiğimiz günleride göstersin inş..
Günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım..Ben çok sıkıldım şu test gününü beklemekten 10. gün bugün ben zaten çok umutsuzum olmuyacağını biliyorum insan hissediyor sizlerde bilirsiniz bu hissin nasıl olduğunu bir an önce şu zaman geçsede bu streste bitse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?