Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Yapmim dimi ama hiç kendimi tutamam ben kesin sabırsızlanır yaparım gibime geliyor..Biz neler neler atlattık nelerle baş ettik dimi ama bunuda atlatırız toparlarız sen merak etme herşeyden önemlisi senin sağlığın ve moralin üzmemeye çalış kendini..

ben hiç idrar yapmadım...direkt kanda baktrdım...bence sende kanda baktr..kesin sonuç nede olsa...benim aklım hep bebekte ama cesaretim kalmadı...belli olmaz yinede bi bakmışın diğer adetin 2.günü dra gtmişim...ama şuan düşünemiyorum hiçbişi...

Hepimiz yaşadık insan nelere dayanıyor, tabiki bu günlerde geçecek bir bakmışsın hamilesin. Hani derlerya geç olsun güç olmasın. Benimde dondurulmuşlarda şansım yaver girmedi canlı embriyo ile hamile kaldım. İnşallah tez zamanda sende hamile kalısın. Ümidini kesme.

evet aslınsda sen benim için bir umutsun ama hemen başlamak istemiyorum...senin kısa protokolmüydü...bide sorun neydi?

evet aslınsda sen benim için bir umutsun ama hemen başlamak istemiyorum...senin kısa protokolmüydü...bide sorun neydi?

Ben iki kere dış gebelik geçirdim, 3. hamileliğimde de hamile olduğum halde (heralde geç döllenme) doktor bebeği göremediği için dış gebelik dedi ve bu tüpler senin işine yaramıyor dedi ve tüplerimi aldı. Aslında hamileymişim. Doktor hatası anlayacağın. Belki geçirdiğim ameliyattan belki başka sebeplerden bilmiyorum 10. hastasındada bebişimi kaybettim. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi tüplerim olmadığı için sadece tüp bebek yöntemi ile hamile kalabiliyorum.

Benim bütün tedavilerimde uzun protokol ugulandı. Kendini iyi hissettiğin bir zamanda başla tekrar tedavine inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Allahtan hep hayırlısını istemekte fayda var. Herşey her istediğin zamanda olmuyor. Bende doğumdan 3 ay sonra bebiş istedim, eşim istemedi günlerce tartıştım ama adam ısrar etti ben istemiyorum biraz psikolojimiz düzelsin sen iyileş dedi. Sonunda kabul ettim 6 ay sonrası için anlaştık. 6 ay sonra rahim içi istediğim kalınlıkta değil dedi doktor tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım. Tam tekrar tadaviye başlayacaktım ki sebebinin ne olduğunu teşhis edilemeyen ara kanamalarım oldu tam herşey yoluda gitti dondurulmuşları denedik o da olmadı. Kan testinin sonucunu aldığım günü tahmin edersin. Bütün gün ağladım eşime kızdım, vurdum. Ben üç ay sonra deneyecektim izin vermedin bak olmuyor diye neredeyse tekrar bunalıma girecektim ki eşim psikolojim düzelsin diye fazla beklemeden tekrar canlı deneyelim diye İstanbulda Amerikan Hastanesine getirdi. Sağolsun doktorum çok moral verdi, ilgilendi, ümitlendirdi.

Doğumdan sonra 3 ayı zor beklerken 9 ay beklemek zorunda kaldım. 9. ayda canlı embriyo denedik. Allahıma şükürler olsun şimdi içimde bir ümidim var, Allahım kavuşmayı nasip etsin. Ama şimdi insan biraz dışardan bakınca daha sağduyulu olarak bunda da vardır bir hayır diyor.

Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sanada nasip etsin. İsteyen herkeze nasip etsin. Hepimizin kucağımda bebekleri olsun sağlıklı sıhatli inşallah. Amin...

maytap..cok üzüldüm..insallah bu seninde son üzüntün olur..Allahim birdaha hayal kirikligi yasatmaz..

Selen-k insallah seni sonucun yüz güldürücü olur..insallah su an icinde minicik bir can tasiyorsundur..

benimde cok canim yaniyor artik..herkesten,herseyden kacip,tek basima bir yerlerde yasayasim var..Biktim usandim artik..Isyan etmiyim,kahretmiyim diyorum ama bizide insaniz ve sinirlarimizi cok zorladik,..Bu ugurda cokca hayal kirikligi,üzüntü.aci yasadik..Bünye kaldirmiyor artik..Umutta tükeniyor oysa bizi ayakta tutan sey umudumuzdu...

Üzülme!..Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ...
Yürüyebiliyorsan ne mutlu sana!..
Elinde olmayanları söyleme bana...
Elinde olanlardan bahset can!… ...
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?..
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...
Bil ki güzellikler de var bu hayatta...
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır ...
Kaybetmek sabrı öğretir...

canım şimdi daha moralın bozuk ama eminim bir ay sonra tekrardan istek olacak ve başvuracaksın

canım zor şeyler atlatmışsın ama allahım sana hayırlısınla hamile kalmanı nasip etti ve sağlıklı kucağınada almanı nasip etsin

hep öyleyiz nuraycım..bende bayramda ziyaretine gittim ağladım durdum..yine hüzün yine eskiler canlandı ama şimdi yine iyim..hep böyle olacak..ne zaman son bulacak hepimiz biliyoruz...sabir

canım iyi haberlerini bekliyoruz...hayırlısınla inşallah

uzun bi süre dinleneceğim galibanormal yolla hamile kalmak ne büyük nimet..tüp bebek tedavisi beni çok yoruyor..fiziken diil ama beynim çok yoruluyor...bi boşluktayım ..ne yapacağımı bilmiyorum.................
zamanı gelince herşey birden oluvericek..stres yapma..

öyle birşey mucize olur .bizde sorun eşimde..oyüzden (allah bilir)ama tıbben imkansız dediler
mucizeler var olan şeylerdir..hiiçç belli olmaz..bir arkadaşım vardı.eşinin spermleri 1000 biri canlıydı.7 yıl bir fiil aşılama yaptılar ve 7 senede oldu.doğum yaptı ve 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.Şaşıp kaldılar onuda doğurmuştu..

sabır arkadaşım sabır

maytap..cok üzüldüm..insallah bu seninde son üzüntün olur..Allahim birdaha hayal kirikligi yasatmaz..

Selen-k insallah seni sonucun yüz güldürücü olur..insallah su an icinde minicik bir can tasiyorsundur..

Teşekkürler arkadaşım hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım..Ben çok sıkıldım şu test gününü beklemekten 10. gün bugün ben zaten çok umutsuzum olmuyacağını biliyorum insan hissediyor sizlerde bilirsiniz bu hissin nasıl olduğunu bir an önce şu zaman geçsede bu streste bitse...

maytap cım hakkında hayırlısı olsun canım .Rabbimin bir bildiği vardır belkide bu ay bir mucizeyle kendiliğinden gelir bebişin..

selen cim seninde hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım , bende aşılamadan sonra aynı sen gibiydim adet oldum olacam diye bekliyodum inş. bebeğin seninledir canım..

Bende az sonra kontrole gidecem en son 10 gün önce gitmiştim ama dünden beri bebeğin hareketlerinde azalma var gibi ve karnım sertleşiyor , oğlum 33+5 doğmuştu kasılmalarımı bebek hareketi sanıp aldırış etmemiştim bundada öyle olur diye korkuyorum , sonlara yaklaştıkça stresim ister istemez artıyor..Rabbim hepimize sağlıcakla tamamına erdiğimiz günleride göstersin inş..

Allah yardımcınız olsun, inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli zamanında al kucağına bebişini. Umarım her şey yolundadır. Bizi haberdar et.

Papatya,
Evet çok çektim ama Allahım daha fazla çektirmesin.İnşallah bundan sonra herşey güzel olur, yavrularımı alırım kucağımada bunları yaşamış gibi olurum. Allahım hepimize, olmayanlara nasip etsin, bütün melek annlerinin kucağını doldursun inşallah.Amin.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşım bende hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum zaten..İnşallah muayenen güzel geçer haberdar et bizleride kendine iyi bak arkadaşım..

Allah yardımcınız olsun, inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli zamanında al kucağına bebişini. Umarım her şey yolundadır. Bizi haberdar et.

sağol canım .Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.Bugün ultrason da maşallah herşey yolunda görünüyor dedi kan akımına falanda baktı , yeri daraldığı için hareketlerinin yavaşladığını söyledi , içimiz rahatlasın diye nst ye de bağladı ondada gayet ii çıktı , hamileliğimin başından beri bitmek bilmeyen enfeksiyon problemii tavan yapmış onun için monural şaseye devam tahlil yeniden istedi sonuca göre antibiyotik vercem dedi. Haftaya tekrar gel dedi artık haftada bir gidecem , benim psikolojimin de rahat olması açısından sık sık gel dedi..

çok teşekkür ederim....her hemilelik birbirinden farklı olurmuş...aklına kötü şeyler getirme...inşallh herşey yolunda gidecek.....

öyle düşünme....ben hep söylüyorum ya birinci denemede bende çok ümitsizdim ama olmuştu:)hakkında hayırlısı oolsun....buarada dünkü misafirler yatıya kaldılar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…