Ben iki kere dış gebelik geçirdim, 3. hamileliğimde de hamile olduğum halde (heralde geç döllenme) doktor bebeği göremediği için dış gebelik dedi ve bu tüpler senin işine yaramıyor dedi ve tüplerimi aldı. Aslında hamileymişim. Doktor hatası anlayacağın. Belki geçirdiğim ameliyattan belki başka sebeplerden bilmiyorum 10. hastasındada bebişimi kaybettim. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi tüplerim olmadığı için sadece tüp bebek yöntemi ile hamile kalabiliyorum.
Benim bütün tedavilerimde uzun protokol ugulandı. Kendini iyi hissettiğin bir zamanda başla tekrar tedavine inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Allahtan hep hayırlısını istemekte fayda var. Herşey her istediğin zamanda olmuyor. Bende doğumdan 3 ay sonra bebiş istedim, eşim istemedi günlerce tartıştım ama adam ısrar etti ben istemiyorum biraz psikolojimiz düzelsin sen iyileş dedi. Sonunda kabul ettim 6 ay sonrası için anlaştık. 6 ay sonra rahim içi istediğim kalınlıkta değil dedi doktor tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım. Tam tekrar tadaviye başlayacaktım ki sebebinin ne olduğunu teşhis edilemeyen ara kanamalarım oldu tam herşey yoluda gitti dondurulmuşları denedik o da olmadı. Kan testinin sonucunu aldığım günü tahmin edersin. Bütün gün ağladım eşime kızdım, vurdum. Ben üç ay sonra deneyecektim izin vermedin bak olmuyor diye neredeyse tekrar bunalıma girecektim ki eşim psikolojim düzelsin diye fazla beklemeden tekrar canlı deneyelim diye İstanbulda Amerikan Hastanesine getirdi. Sağolsun doktorum çok moral verdi, ilgilendi, ümitlendirdi.
Doğumdan sonra 3 ayı zor beklerken 9 ay beklemek zorunda kaldım. 9. ayda canlı embriyo denedik. Allahıma şükürler olsun şimdi içimde bir ümidim var, Allahım kavuşmayı nasip etsin. Ama şimdi insan biraz dışardan bakınca daha sağduyulu olarak bunda da vardır bir hayır diyor.
Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sanada nasip etsin. İsteyen herkeze nasip etsin. Hepimizin kucağımda bebekleri olsun sağlıklı sıhatli inşallah. Amin...
maytap..cok üzüldüm..insallah bu seninde son üzüntün olur..Allahim birdaha hayal kirikligi yasatmaz..
Selen-k insallah seni sonucun yüz güldürücü olur..insallah su an icinde minicik bir can tasiyorsundur..
sağol canım .Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.Bugün ultrason da maşallah herşey yolunda görünüyor dedi kan akımına falanda baktı , yeri daraldığı için hareketlerinin yavaşladığını söyledi , içimiz rahatlasın diye nst ye de bağladı ondada gayet ii çıktı , hamileliğimin başından beri bitmek bilmeyen enfeksiyon problemii tavan yapmış onun için monural şaseye devam tahlil yeniden istedi sonuca göre antibiyotik vercem dedi. Haftaya tekrar gel dedi artık haftada bir gidecem , benim psikolojimin de rahat olması açısından sık sık gel dedi..
Benim de bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebeğim 1173 gr. olmuş. Mete 830 gram doğduğu için bu günleri bile görmek bana mucize gibi geliyor. İnşallah sonuna kadar herşey yolunda gider. Bundan sonra 2 haftada bir kontrole gideceğim. Haftaya da üniversitedeki doktorum gideceğim bakaılm o neler diyecek. Sadece tansiyonum biraz yüksek gidiyor gerçi o da bugün kontrolde 11-7 çıktı beni mahçup etti. Şu tansiyon başıma iş açmazsa inşallah 38. haftayı görürüm diye umuyorum.
Benim de bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebeğim 1173 gr. olmuş. Mete 830 gram doğduğu için bu günleri bile görmek bana mucize gibi geliyor. İnşallah sonuna kadar herşey yolunda gider. Bundan sonra 2 haftada bir kontrole gideceğim. Haftaya da üniversitedeki doktorum gideceğim bakaılm o neler diyecek. Sadece tansiyonum biraz yüksek gidiyor gerçi o da bugün kontrolde 11-7 çıktı beni mahçup etti. Şu tansiyon başıma iş açmazsa inşallah 38. haftayı görürüm diye umuyorum.
teşekkürler kayra 42...maalesef dondurulmuşlarla yüzüm gülmedi.....beklemedeyim...inşallah birgün bizimde yüzümüz güler
yüce rabbim neye ol demişte olmamış...zamanı vardır canım.ben oğlumu kaybedince tamam bitti herşey diyordum ama şimdi bebeğim 16 aylık oldu.dualarım sizinle
öyle düşünme....ben hep söylüyorum ya birinci denemede bende çok ümitsizdim ama olmuştu:)hakkında hayırlısı oolsun....buarada dünkü misafirler yatıya kaldılar:))
sağol canım .Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.Bugün ultrason da maşallah herşey yolunda görünüyor dedi kan akımına falanda baktı , yeri daraldığı için hareketlerinin yavaşladığını söyledi , içimiz rahatlasın diye nst ye de bağladı ondada gayet ii çıktı , hamileliğimin başından beri bitmek bilmeyen enfeksiyon problemii tavan yapmış onun için monural şaseye devam tahlil yeniden istedi sonuca göre antibiyotik vercem dedi. Haftaya tekrar gel dedi artık haftada bir gidecem , benim psikolojimin de rahat olması açısından sık sık gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?