Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

papatya teşşeekkür ederim...inşallah bigün bizlerde burdan güzel haberler vereceğiz..Allah sevdiği kuluna dert veririmiş...iste vereyim diyor...daha çok istememizi dua etmemeizi istiyor...''Vermeyi istemeseydi ; istememyi vermezdi''diye teselli buluyorum....

çok zor şeyler yaşamışın..ama sonu mutlu oldu ne güzel....evet herşeyde bir hayır vardır...bazen herşey anlamsız geliyor...ama bazende hemen 15 tatilde deneyelim diyorum....gerçi diğerininde 15 tatilde denemiştim...kafam karışık biraz işte....Allah hepimizin yardımcısı olsun....

özlenen geçmiş olsun ama enfeksiyon başından beri var ama bak hiçbir zararı olmadı şimdiye kadar. Riskli dönemi atlattın arkadaşım. Rahatla bebeğinin karnınında büyümesinin tadını çıkar.

Canım maşallah size. Zaten baştan beri stresli bir hamilelik geçirdiğimiz için bu haftalarda daha da stresli olman çok normal ama bak çok şükür herşey yolundaymış ve böyle yolunda gitmeye devam edecek. Zaten artık haftada bir gideceğin için kendini çok daha iyi hissedeceksin. Şunun şurasında doğuma ne kaldı çok güzel günler yakında. Enfeksiyonun da bir problem yaratacağını düşünmüyorum. Zaten o yüzden bir şey olacak olsa en başından beri enfeksiyonla uğraşıyorsun şimdiye kadar olurdu. Biraz rahatla artık canım.

Benim de bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebeğim 1173 gr. olmuş. Mete 830 gram doğduğu için bu günleri bile görmek bana mucize gibi geliyor. İnşallah sonuna kadar herşey yolunda gider. Bundan sonra 2 haftada bir kontrole gideceğim. Haftaya da üniversitedeki doktorum gideceğim bakaılm o neler diyecek. Sadece tansiyonum biraz yüksek gidiyor gerçi o da bugün kontrolde 11-7 çıktı beni mahçup etti. Şu tansiyon başıma iş açmazsa inşallah 38. haftayı görürüm diye umuyorum.

sanada maşallah çok sevindim.....bebeğede maşşallah delikanlı olmuş.....sizleri tanımıyorum ama tanımadığım insanlar için çok içten seviniyorum.bazen kendime şaşırıyorum:)38 de olur 40ta olur.bütün hamilelikler aynı olmazki...sen içini rahat tut..bizler içinde lütfen dua edin..buara tek ihtiyacım olan şey....buarada benim oğlumun adıda metehandı....ben mete demiştim ama eşim metehan olsun dedi..çok sevdiğim bir isim....

selam.nasılsınız...maytapcım buradan takip ediyorum sizi...allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.
SWEETHOME nerelerde.yakalayamıyorum onu.doğum yaptımı..neyi olacak bilgin varmı

ha gayret canım az kaldı.hermaşallah çok iyi.allah yardımcın olsun...şey

teşekkürler kayra 42...maalesef dondurulmuşlarla yüzüm gülmedi.....beklemedeyim...inşallah birgün bizimde yüzümüz güler

teşekkürler kayra 42...maalesef dondurulmuşlarla yüzüm gülmedi.....beklemedeyim...inşallah birgün bizimde yüzümüz güler

yüce rabbim neye ol demişte olmamış...zamanı vardır canım.ben oğlumu kaybedince tamam bitti herşey diyordum ama şimdi bebeğim 16 aylık oldu.dualarım sizinle

ÖZLENEN canım bak ne güzel herşey yolundaymış bebeğin gayet iyi doktorun içini rahatlatmış artık haftada bir gideceğine göre kontrolün için dahada rahat olacak ...allahım içine ferahlık nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun...

PREMETE ohhh maşşallah bizimki tosuncuk olacak annesi kilosu gayet iyi...stresli geçirdik bu zamana kadar ama allahım inşallah kucağımıza almak nasip olur o zaman bitecek...

öyle düşünme....ben hep söylüyorum ya birinci denemede bende çok ümitsizdim ama olmuştu:)hakkında hayırlısı oolsun....buarada dünkü misafirler yatıya kaldılar:))

Günaydın Maytap'cım misafirlerine maşallah diyorum gelip yatıya kalmakta süpermiş :)) nasılsınn??

Günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir hamilelerin güzel haberlerini almak bizlere çok iyi geliyor inanın çok sevindim sizler adına :) diğer arkadaşlarımında bir an önce hamilelik haberlerini alırız inşallahh

Şükür her şey yolunda, Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Maşallah, bebişin ve senin iyi olmana sevindim. Allah hepimizin yardımcısı olsunda sağ salim alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah. Amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…