sanada maşallah çok sevindim.....bebeğede maşşallah delikanlı olmuş.....sizleri tanımıyorum ama tanımadığım insanlar için çok içten seviniyorum.bazen kendime şaşırıyorum:)38 de olur 40ta olur.bütün hamilelikler aynı olmazki...sen içini rahat tut..bizler içinde lütfen dua edin..buara tek ihtiyacım olan şey....buarada benim oğlumun adıda metehandı....ben mete demiştim ama eşim metehan olsun dedi..çok sevdiğim bir isim....
selam.nasılsınız...maytapcım buradan takip ediyorum sizi...allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.
SWEETHOME nerelerde.yakalayamıyorum onu.doğum yaptımı..neyi olacak bilgin varmı
ha gayret canım az kaldı.hermaşallah çok iyi.allah yardımcın olsun...şey
ÖZLENEN canım bak ne güzel herşey yolundaymış bebeğin gayet iyi doktorun içini rahatlatmış artık haftada bir gideceğine göre kontrolün için dahada rahat olacak ...allahım içine ferahlık nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
PREMETE ohhh maşşallah bizimki tosuncuk olacak annesi kilosu gayet iyi...stresli geçirdik bu zamana kadar ama allahım inşallah kucağımıza almak nasip olur o zaman bitecek...
Maşallah, bebişin ve senin iyi olmana sevindim. Allah hepimizin yardımcısı olsunda sağ salim alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah. Amin....
günaydın kızlar nasılsınız?? ben dr gittim bana yumurta geliştiriçi ilaç verdi bide lh yüksekmiş ne demek sizce?? gebeliğe engel değilmiş gecen tahlikdede fh yüksek cıkmıştı onda yumurta reservinden bahsetmişti bu ay ki tahl,ilimi görünce yumurta rezervin iyi dedi.. cumartesi tekrar gidicem yumurtalarıma bakıcak yine fitil ve antibiyotik verdi bu sefer önlem amaçlı veriyorum dedi daha iyiymiş hakkımızda hayırlısı olsun...
günaydın kızlar nasılsınız?? ben dr gittim bana yumurta geliştiriçi ilaç verdi bide lh yüksekmiş ne demek sizce?? gebeliğe engel değilmiş gecen tahlikdede fh yüksek cıkmıştı onda yumurta reservinden bahsetmişti bu ay ki tahl,ilimi görünce yumurta rezervin iyi dedi.. cumartesi tekrar gidicem yumurtalarıma bakıcak yine fitil ve antibiyotik verdi bu sefer önlem amaçlı veriyorum dedi daha iyiymiş hakkımızda hayırlısı olsun...
Günaydın Gamze doktor lh ın yüksekliğiyle ilgili bişi demedimi demekki önemsencek bi yükseklikte değil fsh ın düşük çıkmasıda güzel ilaçla takviye edince güzel yumurtaların olur inşallah..soğanın etkisimi oldu dersin :))
sadece pkolu olbilirsin dedi bence suğanın etkisi olmuştur çünkü kist hiç yoktu temizdi :))fsh da düştü yine başlıcam ama 15 gün mü uygulanıyor 2. küre yada 10 gün mü içiyorsun?? cumartesi her şey belli olacak yumuşlara bakacak
Merhabalar umarım herkes iyidir. Ben idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Bu ay korunmayı bıraktığımız için düşük de olsa hamile kalma ihtimalim var diye suyla geçirmeye çalıştım. Dün akşam en sonunda idrarımda kan geldi. Bugün dra gittim. 2 gün rapor verdi. Gebelik testi yaptı ama negetif. Yine de gebelikte kullanılan ilaçlardan vereyim dedi. Ama içim hiç rahat değil çünkü verdiği ilaçlar antibiyotik. Ben 21 gün arayla oluyorum bugün 20. gün hiçbir belirti yok. 4-5 gün önceden kahverengi akıntı oluyordu tık yok. Verilen ilaçları yazıyorum. Bir fikri olan varsa lütfen söylesin. MONURAL SAŞE 3 g fosfomisin SEF SEFALEKSİN 1 g antibiyotik İçinizde hamileyken bunları kullanan var mı? :18:
slm canım bu yazını yeni farkettim kk da değişiklikler olmuş tarihinide göremedim ist çapa yamı yani ist.üni tıp fakültesine özel değil bildiğimiz devlet hastahanesine mi gideceksin yada gidiyorsun herhalde bende doğumumu orada yaptım hangi bölüme gidiyorsun gelişmeleri yazarsan ne tedavi yada tetkik yaptılar bilgi verirsen sevinirimben bebeğimi kaybetmeden 3lü testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı buğün biopsi raporu geldi herşey normal bebekte bi sorun yokmuş demekki sorun bende taşıyamadım yavrumu gelecek hafta çapaya başlıyorum moralim çok bozuldu araştırmadan hemen hamile kaldım acele ettim
ama hastanede dediler diğer bebek senle alakalı bi durum değil sağlık sorunu yüzünden kaybetmişsin ama bu bebek senle alakalı ilk düşüğün olduğu için belki araştırmaya gerek duymazlar dedi sizde nelere bakıldı siz mi istediniz doktor mu tavsiye etti
Merhabalar umarım herkes iyidir. Ben idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Bu ay korunmayı bıraktığımız için düşük de olsa hamile kalma ihtimalim var diye suyla geçirmeye çalıştım. Dün akşam en sonunda idrarımda kan geldi. Bugün dra gittim. 2 gün rapor verdi. Gebelik testi yaptı ama negetif. Yine de gebelikte kullanılan ilaçlardan vereyim dedi. Ama içim hiç rahat değil çünkü verdiği ilaçlar antibiyotik. Ben 21 gün arayla oluyorum bugün 20. gün hiçbir belirti yok. 4-5 gün önceden kahverengi akıntı oluyordu tık yok. Verilen ilaçları yazıyorum. Bir fikri olan varsa lütfen söylesin. MONURAL SAŞE 3 g fosfomisin SEF SEFALEKSİN 1 g antibiyotik İçinizde hamileyken bunları kullanan var mı? :18:
Günaydın Maytap'cım misafirlerine maşallah diyorum gelip yatıya kalmakta süpermiş :)) nasılsınn??
selam:)misafir sayılmaz aslında abimler vardı.....ankaraya bayram ziyareti için geldiler...istanbula giderken banada uğradılar işte...3çocuklu kocamna bi aile:))buarada varmı bi değişiklik...neler hissediyorsun....güzel haberler vereceksin inşallah bize:)
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum ..Çektiğim sıkıntılar ağrılar hiç umrumda değil umarım sonu güzel olur inş..
Ooo baya bi kalabalık misafir ağırlamışsın :) bi değişiklik yok herşey aynı hiç bişide hissetmiyorum göğüslerde biraz ağrı hassasiyet var oda adet öncesi ağrı gibi tabii bide estrofem diye bi ilaç kullanıyorum onunda etkisi var sanırım bunda..sen nasılsınn
kızlar bugünlerde manyasa gidicem bilen varmı gitmişken bi gezeyim güzel yerlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?