Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

günaydın kızlar nasılsınız?? ben dr gittim bana yumurta geliştiriçi ilaç verdi bide lh yüksekmiş ne demek sizce?? gebeliğe engel değilmiş gecen tahlikdede fh yüksek cıkmıştı onda yumurta reservinden bahsetmişti bu ay ki tahl,ilimi görünce yumurta rezervin iyi dedi.. cumartesi tekrar gidicem yumurtalarıma bakıcak yine fitil ve antibiyotik verdi bu sefer önlem amaçlı veriyorum dedi daha iyiymiş hakkımızda hayırlısı olsun...

Sağol canım. Ben de sizi hiç tanımasam da her zaman iyi haberlerinizi almak istiyorum ve hep bunun için dua ediyorum.

selam.nasılsınız...maytapcım buradan takip ediyorum sizi...allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.
SWEETHOME nerelerde.yakalayamıyorum onu.doğum yaptımı..neyi olacak bilgin varmı

Canım sanırım Sweetbaby'i soruyorsun. Sweetbaby daha doğum yapmadı, 35 haftalık oldu, kızı olacak.

ha gayret canım az kaldı.hermaşallah çok iyi.allah yardımcın olsun...şey

Sağol Kayracım. İnşallah çoğu gitti azı kaldı.

İnşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız zaman hamileliğimiz boyunca yaşadığımız bütün sıkıntıları unutacağız. Biz diğer hamileler gibi zevkli bir hamilelik dönemi yaşayamıyoruz ama eminim annelik sürecimiz onlardan daha keyifli geçecek.

Maşallah, bebişin ve senin iyi olmana sevindim. Allah hepimizin yardımcısı olsunda sağ salim alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah. Amin....

Sağol canım. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza almayı nasip etsin. Bekleyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda yeniden anneliği nasip etsin. Artık hepimizin yüzü gülsün inşallah.

Hadi canım gözün aydın. Demek ki artık düzenin yerine gelmeye başladı. İnşallah bebebğin bu ay sana gelir.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|37|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|35|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|35|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|33|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|31|KIZ|30.01.2011
|Premete|28|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|26|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|19|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|18|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|13||06.06.2011
| Seblev|13||06.06.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|22.11.2010
Selen_k|01.12.2010
Feri|11.12.2010
2009Papatya|17.12.2010
Gamze81|17.12.2010 [/table]

Günaydın Gamze doktor lh ın yüksekliğiyle ilgili bişi demedimi demekki önemsencek bi yükseklikte değil fsh ın düşük çıkmasıda güzel ilaçla takviye edince güzel yumurtaların olur inşallah..soğanın etkisimi oldu dersin :))

sadece pkolu olbilirsin dedi bence suğanın etkisi olmuştur çünkü kist hiç yoktu temizdi :))fsh da düştü yine başlıcam ama 15 gün mü uygulanıyor 2. küre yada 10 gün mü içiyorsun?? cumartesi her şey belli olacak yumuşlara bakacak

Benim bildiğim kadarıyla 2. ay 10 gün uygulanıyor adete 10 gün kala başlanıp içiliyor diye okumuştum sen yinede araştır ctesi güzel haberlerini bekliyoruz..

Merhabalar umarım herkes iyidir. Ben idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Bu ay korunmayı bıraktığımız için düşük de olsa hamile kalma ihtimalim var diye suyla geçirmeye çalıştım. Dün akşam en sonunda idrarımda kan geldi. Bugün dra gittim. 2 gün rapor verdi. Gebelik testi yaptı ama negetif. Yine de gebelikte kullanılan ilaçlardan vereyim dedi. Ama içim hiç rahat değil çünkü verdiği ilaçlar antibiyotik. Ben 21 gün arayla oluyorum bugün 20. gün hiçbir belirti yok. 4-5 gün önceden kahverengi akıntı oluyordu tık yok. Verilen ilaçları yazıyorum. Bir fikri olan varsa lütfen söylesin. MONURAL SAŞE 3 g fosfomisin SEF SEFALEKSİN 1 g antibiyotik İçinizde hamileyken bunları kullanan var mı? :18:

canım kanda mı baktı gebelik testine bende 3. ayımda kullandım antibiyotik keşke hep kullansaydım cünkü bebeğimi enfeksiyondan erken doğum yaptım bence kullan ve enfeksiyonun tamamem bitsin bana hamile kalsamda arada kullanıcakmışım cok tehlikeli bence kullan canım için rahat edecekse eczaneye sor hamilelikte kullanıp kullanılmadığını bilir zaten yazarda ilaçta

slm canım bu yazını yeni farkettim kk da değişiklikler olmuş tarihinide göremedim ist çapa yamı yani ist.üni tıp fakültesine özel değil bildiğimiz devlet hastahanesine mi gideceksin yada gidiyorsun herhalde bende doğumumu orada yaptım hangi bölüme gidiyorsun gelişmeleri yazarsan ne tedavi yada tetkik yaptılar bilgi verirsen sevinirim

canım geçmiş olsun , bu ilacı hamileleğimin başından beri defalarca kullandım ve kullanmaktayım .. enfeksiyon gebelikte çok önemli düşük ve erken doğuma sebep oluyor , bu ilacı için rahat ederek kullan canım hiçbişeycik olmaz...

premete maşallah bebeğin büyümüş canım .. inş. sonuna kadar sorunsuz bir hamileleik dönemi geçirirsin canımm..

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum ..Çektiğim sıkıntılar ağrılar hiç umrumda değil umarım sonu güzel olur inş..

Günaydın Maytap'cım misafirlerine maşallah diyorum gelip yatıya kalmakta süpermiş :)) nasılsınn??

selam:)misafir sayılmaz aslında abimler vardı.....ankaraya bayram ziyareti için geldiler...istanbula giderken banada uğradılar işte...3çocuklu kocamna bi aile:))buarada varmı bi değişiklik...neler hissediyorsun....güzel haberler vereceksin inşallah bize:)

Ooo baya bi kalabalık misafir ağırlamışsın :) bi değişiklik yok herşey aynı hiç bişide hissetmiyorum göğüslerde biraz ağrı hassasiyet var oda adet öncesi ağrı gibi tabii bide estrofem diye bi ilaç kullanıyorum onunda etkisi var sanırım bunda..sen nasılsınn

evet canım devlet hastanesine gittim infertilite bölümüne kromozon testi verdi eşimle bana başka bisürü test tam adlarını bilmiyorum ama onlar yazıyolar zaten gererkli bütün testleri rahim filmi çektirdim herşeyim temiz çıktı herşeyim temiz olduğu için doktora gitmedim şimdi randevu alıp gitmeyi düşünüyorum sanırım bi tedavi uygulamaz ama hamile kalınca dikiş atılır bence sende oraya git iki hamilelğimde de özele gittim hiçbi faydasını görmedim alıntı yapmıştım ama çıkmamış CROCUSU mesajım sanaydı

Son düzenleme:
hamilelerden güzel haberler var allah sonuna kadar yardımcınız olsun kızlar çoğu gitti azı kaldı düşünüpte fazla stres yapmayın herşey çok güzel olacak inşallah

Allah gönlüne göre versin, inşallah herşey yolunda gider, güzel haberler alırız senden.

kızlar bugünlerde manyasa gidicem bilen varmı gitmişken bi gezeyim güzel yerlerini

Tabi biraz tatil yap kafayı dinle, değişik yerlere gitmek gezmek insana kendini daha iyi hissettiriyor. Manyası bilmiyorum ama güzeldir umarım, tatilin güzel geçer. Şimdien iyi eylenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…