Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Son 2 gün...
Alahım sana binlerce kez şükürler olsun...
Allahım gözü yaşlı bütün melek annelerinin yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah...

Amiiiinnnn...
Kolay bir doğum,sana ve bebeğine sağlık diliyorum...Sizin için dua edeceğim...

Bence ikinci bir doktora hatta mümkünse riskli gebelik uzmanına gitmelisin,benimde 3 ay doldu Dr um istersen hamile kalabilirsin dedi ama ben gereken tetkikleri yaptırdıktan sonra düşünüyorum ve öncesinde mutlaka bir riskli gebelik uzmanına da gideceğim,istanbulda olduğum için sana Dr öneremiyorum.

Sağol canım,Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Önümüzdeki günlerde kontrole gideceğim,bir yandanda dediğin gibi bir riskli gebelik uzmanına da gidip,izin verirlerse çalışmalara başlayacağım :) inşallah meleklerimizin kardeşleri hemencicik gelir...
Arkadaşlar riskli gebelik uzmanı tavsiyelerinizi bekliyorum ...

Bence ikinci bir doktora hatta mümkünse riskli gebelik uzmanına gitmelisin,benimde 3 ay doldu Dr um istersen hamile kalabilirsin dedi ama ben gereken tetkikleri yaptırdıktan sonra düşünüyorum ve öncesinde mutlaka bir riskli gebelik uzmanına da gideceğim,istanbulda olduğum için sana Dr öneremiyorum.

Sağol canım,Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Önümüzdeki günlerde kontrole gideceğim,bir yandanda dediğin gibi bir riskli gebelik uzmanına da gidip,izin verirlerse çalışmalara başlayacağım :) inşallah meleklerimizin kardeşleri hemencicik gelir...
Arkadaşlar riskli gebelik uzmanı tavsiyelerinizi bekliyorum ...

Bende izmirdeyim.riskli gebelik uzmani olarak fuat akercan var 9 eylul prof,benim doktorum.ozel muayenesi var alsancakta. ,birde kent hastanesinde 9eylul profesoru namik demir var.onun icinde "benim bebegimi o kurtardi " diyecek kadar guvenen bir arkadasim var.cok tavsiye etti...ben en cok ikisini duydum.

Bende izmirdeyim.riskli gebelik uzmani olarak fuat akercan var 9 eylul prof,benim doktorum.ozel muayenesi var alsancakta. ,birde kent hastanesinde 9eylul profesoru namik demir var.onun icinde "benim bebegimi o kurtardi " diyecek kadar guvenen bir arkadasim var.cok tavsiye etti...ben en cok ikisini duydum.

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için,bende Fuat Beyin ismini çok duydum,üstelik muayenehanesi iş yerime çok yakın,Namık Demir de bilinen bir isim,ama ona bir tanıdığım gidiyordu ve doktorunu değiştirmeye karar verdi,çok samimiyetim olmadığı içinde sormak istemedim nedenini.Bir yandanda doktoruma ayıp olacak diye çekiniyorum,ama gitmezsemde içim rahat etmeyecek sanki.

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için,bende Fuat Beyin ismini çok duydum,üstelik muayenehanesi iş yerime çok yakın,Namık Demir de bilinen bir isim,ama ona bir tanıdığım gidiyordu ve doktorunu değiştirmeye karar verdi,çok samimiyetim olmadığı içinde sormak istemedim nedenini.Bir yandanda doktoruma ayıp olacak diye çekiniyorum,ama gitmezsemde içim rahat etmeyecek sanki.

Bende cift doktor gitmek istiyorum.Cunku cok korkularim var.Ben her hafta iyi oldugunu duymadan sabredemem gibi geliyor.her hafta beni kabul edermi bilmiyorum.yoksa doktoruma cok guveniyorum.
Hatta bircok insan mevcut doktorunu bile degistiriyor.Ayni muayenehane ayni bekleme salonu anilar zor olabiliyor.ben dayanabilirim sanirim.
Bence kesinlikle riskli gebelik uzmaniyla beraber hareket etmeliyiz.En azindan onemli aylarsa gidilmeli.riskleri en aza indirir aldigi onlemlerle gibi geliyor.

Son düzenleme:
Son 2 gün...
Alahım sana binlerce kez şükürler olsun...
Allahım gözü yaşlı bütün melek annelerinin yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah...

Amin amin.heyecanla bekliyorum guzel haberlerini diyorum ya seni ornek aliyorum.Saglicakla al kucagina itisallah

Amiiiinnnn...
Kolay bir doğum,sana ve bebeğine sağlık diliyorum...Sizin için dua edeceğim...
Çok teşekkür ederim. Sizlerde benim dualarımda olacaksınız...

Aminn.İnşallah canım.Son bir gün..Hayırlı,sağlıklı,kolay bir doğum diliyorum:)

Sağol canım. Saatler kaldı doğuma... Senin de haberlerini almamıza az kaldı :)

Arkadaşlar 9 gibi hastanede olacağım.
Çarşamba ya da perşembe yazabilirim size.
Güzel haberlerle döneceğim inşallah.
Hepinizi öpüyorum...

Hepinizi öpüyorum...

Heyecandan uyuyamamışsınız galiba:))) , hep takip ediyordum sizi bu günlere kadar geldiniz maaşallah,
bir dahaki yazınızda bebeğiniz kucağınızda olacak, rabbim sağlık, sıhhat versin minişe
Ve rabbim biz melek annelerine de bu heyecanları nasip etsin inşallahh...

Bu gün 1 ay oldu oğlumu topara vereli bu gün
seninde başın sağolsun canım
senın neden bellımı??
benım nedeni bile bellı dııl
hem çok korkuyorum aynı şeylerı yaşamaktan hemde 3 ayı beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum
:43:

başın sağolsun cnm allah sabır versin

benım 20. haftada suyum geldi hastanede yattım o gece ve su hiç yerine gelmedi.Doğsaydı yaşama şansı olmıycaktı 24.haftadan sonra yaşama şansı olurmuş yani küvez şansımız olmadığı için,sezeryanda doğum sayısını azalttığı için suni sancıyla normal doğum yaptım cnm ben :14:

kaç kaftanda doğum yapyın peki niye suyun gelmiş doktorlar bi şey demedimi benimde 28de syum geldi şak diye

çok teşekkür ederim. Bende 5,5 ay karnımda bebeğimi taşıyıp haraketlerini hissedip kaybettiğimde çok daha zor olmuştu. Evden 3 kişi çıktık ve 2 kişi döndük. Karnım hala şişti ve uyurken hafif hareket olsa bebeğimin hareket ettiğini düşünüyordum ve sonra onu kaybettiğim aklıma geldikçe çok üzülüyordum. Bu acımı şöyle tarif edebilirim. Yaram var ve ben o yaranın üzerine tekrar düştüm ve o yara tekrar açıldı.
Düşükten sonra ne kadar beklemem gerekiyor acaba? Doktorum 2 ay sonra hamilelik için hazırlık yapabilirsin dedi ama beni teselli etmek için demiş olabilir. Ben bu seneyi atlatsam mı diyorum sanki bu sene bana hiç uyğurlu gelmedi ama yaşım ilerliyor ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Allah inşallah hepimize anne olmayı , sahip olduğumuz bebeklerin de sağlıklı ve hayırlı olmalarını nasip etsin.

merhaba,

ilk hamileliğimde 6+3 de kalbi atmadığından aldılar ve 1 adet olduktan sonra 2.kez hamile kaldım ve 6. Haftadan itibaren hep kanamam oldu.19. Haftada parça düşürdüm ve aşırı sancıyla suyum geldi ve doğum başladı.şuan 1 ay oldu, sonuçların çıkmasını bekliyoruz, dr'um neder bilemiyorum ama bence en az 1 yıl beklenmeli. Rahim yenilemeli kendini.

Hepinizi öpüyorum...

Allah seni de bbeğini de sağlıklı sıhhatli şekilde kurtarsın. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah sağlıklı şekilde eline almayı nasip etsin ve acısını göstermesin.

merhaba,

ilk hamileliğimde 6+3 de kalbi atmadığından aldılar ve 1 adet olduktan sonra 2.kez hamile kaldım ve 6. Haftadan itibaren hep kanamam oldu.19. Haftada parça düşürdüm ve aşırı sancıyla suyum geldi ve doğum başladı.şuan 1 ay oldu, sonuçların çıkmasını bekliyoruz, dr'um neder bilemiyorum ama bence en az 1 yıl beklenmeli. Rahim yenilemeli kendini.

Başın sağolsun.Allah yardımcın olsun. acın çok taze. ilk 3 ay içerisindeki düşükler için üzülmeyin diyor tüm doktorlar. problemli olan bebekler ölürmüş veya düşermiş. ilerleyen dönemde olmasındansa ilk dönemde olması daha iyi.
1 yıl bekleyebilecek misin?
bende miyom var ilk reglimden sonra miyomum alınmalı mı bakılacak alınması gerekiyor ise aynı operasyonla miyomu alacaklar. bende 6 ay bekleyeyim diyorum ama bekleyebilir miyim bilmiyorum.
Riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsun?

merhaba arkadaşlar,
Çok şükür bebeğime kavuştum.
Her şey yolunda.
Şu an çok zor yazıyorum.
En kısa zamanda ayrıntılı yazacağım.
Hepinizi öpüyorum.

merhaba arkadaşlar,
Her şey yolunda.
Şu an çok zor yazıyorum.
Hepinizi öpüyorum.

Hayırlı,uğurlu sağlıklı olsun :) Çok tebrikler... Ne güzel kocaman bir aile oldunuz,darısı bizlerin başına :))

merhaba arkadaşlar,
Her şey yolunda.
Şu an çok zor yazıyorum.
Hepinizi öpüyorum.

Cok sevindim saglikla buyusun bebegin iyisallah.ilerleyen zamanlarda 3. Sezeryanla ilgili yorumlarini bekliyorum..Tabi olumlu kisimlarini :)) Allahim senin gibi guzel gunleri bizede gostersin..

Back
X