Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide 10 yaşında regl oldu doktora götürücem ertelemek için iğne varmış sizde götürün araştırsınlarkızım 8 yasında memeleri tomurcuklanmıs ne yapmam gerek
Cok canım sıkılıyor cokBenimkide 10 yaşında regl oldu doktora götürücem ertelemek için iğne varmış sizde götürün araştırsınlar
Yarın bizim randevumuz var sizde götürün bunlar normal değil bizim zamanımıza göre belki durdururlar şimdi göğüsleri büyümeye başladıysa adette görür yakındaCok canım sıkılıyor cok
Yapmayın:-( ins adet olmaz sizde tuylenme gögüs buyumesi oldu mu bizim cocuk kilolu birazYarın bizim randevumuz var sizde götürün bunlar normal değil bizim zamanımıza göre belki durdururlar şimdi göğüsleri büyümeye başladıysa adette görür yakında
Tüylenme vardı kol altında bacaklarında işte şimdide adet olduYapmayın:-( ins adet olmaz sizde tuylenme gögüs buyumesi oldu mu bizim cocuk kilolu biraz
İns durdurabilirsiniz iğnesi bar diye biliyorum burdan bana da yazar mısınız sonucuTüylenme vardı kol altında bacaklarında işte şimdide adet oldu
Olur! Yazarımİns durdurabilirsiniz iğnesi bar diye biliyorum burdan bana da yazar mısınız sonucu
Gelişimini engeller diyolar boyu kısa kalır ondankızlar ben de 4. sınıfa başlarken adet olmuştum 9.5 - 10 yaşında yani. kendim yani kızım değil :) çok büyük bi sıkıntı mı ki bu, ben hiç bi sıkıntı yaşamamıştım, yani tabii ki yaşıtım kimse regl değildi hatta arkadaşlarımın anneleri bana inanmıyordu o zamanlarama bunun dışında sıkıntı yaşamadım. kötü bişey miymiş bu kadar erken olmak
![]()
Gelişimini engeller diyolar boyu kısa kalır ondan
Dr kemik yaşını ölçmek için film çekti birde hormon testleri yapılıcak sonuçlarla konuşucaOlur! Yazarım
Varsa gerçekten öyle bişey var diyolar ama bakıcaz (bu arada bende 156 da tosladım)hay allah o zaman o iğneden vurdurun bence ben 156 yım çünkü![]()
Sonucunuzu merak ediyorumDr kemik yaşını ölçmek için film çekti birde hormon testleri yapılıcak sonuçlarla konuşuca
Ediliyo diye duydumRegl olduktan sonra mudahale edilemiyor sanırım:-(
Kemik yaşı 9 hormon testleride normal çıktı endokrine gönderdi ama götürmicemSonucunuzu merak ediyorum