• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri yaşayanlar

Odyocu92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
5
0
36
27
Merhaba ben 2 yıllık evliyim ve yaklaşık 6 7 aydır da bebiş istiyoruz benim normalde regl sürecim çok ağrılı olmazdı 1 gün öncesinden kasıklarımda ağrı hissederdim ertesi gün regl olurdum başka bir belirtim olmazdı ama gebelik düşündüğümüzden beri o kadar çok kişinin belirtilerini okudum ki sanırım psikolojik olarak kendimde hamilelik belirtisi yarattım. 6 aydır regl önceside belim ve sırtım ağrımaya başladı kesin hamileyim dedim negatif çıktı. Yumurtlama gününden sonra kasık agrılarım başladı bu sefer oldu galiba dedim yine negatif çıktı. Geçen ay hepsini kombo şeklinde yaşadım mide bulantımda vardı öyle heveslendim hamileyim dedim ki reglim 4 gün gecikti ama 5.gün oldum yine negatif. Bu ayda aksine hiçbir belirtim yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı adetime 7 gün kaldı artık test yapmayacagım kendime söz verdim reglimin en azından 2 gün gecikmesini bekleyeceğim awox testlerden aldım. Bu şekilde belirtisiz hamile kalan var mı aranızda?

Benim 0 belirtim vardı, dedem vefat etmişti 10 gün adetim gecikmiş fark bile etmedim. 10. Gün ve 11. Gün (doğru sonuç alabilmek için çok bekledim, çünkü her ay test yaptım negatif sonuç görmekten bıktım) idrar testi yaptım pozitif çıktı. 12. Gün gecikmem de kan ve idrar testi verdim hamile olduğumu öğrendim 5 hafta 2 günlüktü. Şuan 9 hafta 4 günlük hamileyim, bende 1 sene boyunca çok çabalamıştım her belirtiyi hamilelik sanmıştım ama hiç beklemediğin anda oluyor. Seninde şuan hiç bir belirtin yokmuş, inşallah sende sağlıklı bir şekilde hamile olursun ve kucağına alırsın🤍

Back