Erken gebelik belirtileri

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
kızlar merhabalar aranızda yeniyim fakat bütün yazılarınızı takip ediyordum.Size bir sorum olacak lütfen yardım edin. Üç aylık evliyim 7 gün önce korunmadık ve ertesi gün sol kasığımda kramplar başladı. İki gün sonra ise lekelenme tarzında akıntım oldu ve iki gün de o sürdü. Demin erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Üç gün sonra regl günüm fakat hiç bir belirdim yok reglime dair. Sol kasığımda kasılmalar devam ediyor. Sizce hamile olabilir miyim? Ya da kan testi yaptırsam çıkar mı?

kızlar merhabalar aranızda yeniyim fakat bütün yazılarınızı takip ediyordum.Size bir sorum olacak lütfen yardım edin. Üç aylık evliyim 7 gün önce korunmadık ve ertesi gün sol kasığımda kramplar başladı. İki gün sonra ise lekelenme tarzında akıntım oldu ve iki gün de o sürdü. Demin erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Üç gün sonra regl günüm fakat hiç bir belirdim yok reglime dair. Sol kasığımda kasılmalar devam ediyor. Sizce hamile olabilir miyim? Ya da kan testi yaptırsam çıkar mı?

bence sen direk kan testi yaptır? en kesin sonucu o verir.. aklın rahat olunca adetinde gelir tabii gebelik yoksa :)

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim, sorum olacaktı yardımcı olursanız çok seviririm.
adetimin normalde bugün 4.günü olması gerekirken regl olmadım normal adetimin 1.gününde kahverengi az az lekelenmeler geldi ve 2.günün sonunda tamamen bitti. o sırada bende sürekli kasıkta ağrı mide bulantısı bel ağrısı vardı. bugün ve adetimin ilk günü ve bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. şuan ne hamileliğe dair belirti var ne de adetime dair. ve ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. hep adetim düzenliydi. sizce neden olabilir böyle bir durum yaşayan var mı benim gibi. Nolur cvp

Yok canım etmiyor merak etme :) İstediğin her saatte öğrenebilirsin ;) inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder..

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim, sorum olacaktı yardımcı olursanız çok seviririm.
adetimin normalde bugün 4.günü olması gerekirken regl olmadım normal adetimin 1.gününde kahverengi az az lekelenmeler geldi ve 2.günün sonunda tamamen bitti. o sırada bende sürekli kasıkta ağrı mide bulantısı bel ağrısı vardı. bugün ve adetimin ilk günü ve bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. şuan ne hamileliğe dair belirti var ne de adetime dair. ve ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. hep adetim düzenliydi. sizce neden olabilir böyle bir durum yaşayan var mı benim gibi. Nolur cvp

bu durumu ben şubat ayında yaşadım adetime 4 gün önce lekelenme geldi 1-2gün sürdü.. bekledim bilerek gene üzülmeyeyim diye bu arada ne gelen oldu ne giden.. Sağlık ocağında test yaptırdım 8. günümde kanda1.20 çıktı yokmuş. sonrasında kanamam geldi bence hiç durma kan testi yaptır

bu durumu ben şubat ayında yaşadım adetime 4 gün önce lekelenme geldi 1-2gün sürdü.. bekledim bilerek gene üzülmeyeyim diye bu arada ne gelen oldu ne giden.. Sağlık ocağında test yaptırdım 8. günümde kanda1.20 çıktı yokmuş. sonrasında kanamam geldi bence hiç durma kan testi yaptır

bende ilk kez böyle birşey oluyor çok heveslenmiştim hamileyim diye. Teşekkür ederim cevabın için. yarın sabah ilk iş kan testi yaptırmak lazım

kizla

kizlar adetimin 21 gunu bugun ultrasona girdim yumurtam catlamis rahim duvarida kalinlasmis hamile kala bilirmiyim bu ay? cok istiyorum test yapiyorum.negatif cikti sizce tutar mi bu ay? atesimi olctum bu sabah 37 2 gosterdi cokta umutlanmak istemiyorum

canım şimdilik birşey demek için çok erken.. bolbol dua et değerlendirin bugünlerinizi hayırlı zamanda hayırlısı ile olur inş.. bende 8 aydır çabalıyorum ama tık yok takıyordum önceleri kafaya şimdi takmıyorum illa olcak zamanı geldiğinde hayırlısı :)

Peki kızlar yerleşme kanaması hakkında bilginiz var mı? Hangi dönemde oluyor ve ne kdar sürüyor?

Benim okuduğum kadarıyla adetin 1 hafta öncesi veya adetin ilk günü başlıyor kanama gibi değil de sanki lekelenme tarzında olabiliyor açık pembe veya kahverengi şeklinde 1veya 2günden sonra kayboluyor. Okuduğuma göre adetle aynı sancıların olabiliyor arada. Benimde adetimin ilk günü kahverengi lekem oldu bugün normalde adetimin 4.günü ama hala olmadım. Yarın en son çare doktor

Back
X