Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar benim adetim düzensiz geliyo yani iki ay 31gunde geliyosa diger ay gecikiyo, adetim 2gun gecti goguslerim koyulasti ve cevresi buyudu sol kasigimda agri ve bulanti var erken gebelik testi yaptim negatif. Acaba hamis olma ihtimalim varmidir normalde adet gunumde asiri agri cekerim acillik olurum ama suan asiri bi agri yok akintimda az var
Kızlar merhaba ben en son 29 temmuzda adet oldum ama 2 gün sürdü. 5. Günümde doktora gittim ultrasyonda baktı gebelik yok dedi. Adetim bitti ana göğüs ve bek ağrım 2 hafta sürdü adet bittikten sonra şuan adetime 6 gün var ama normalde ben 10 gün önceden kahverengi lekenmeler gelirdi 2 gün sonra adet olurdum ama daha birşey yok sadece sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteye açık renk kan geldi sonrasında herhangi bir kanama olmadı adet mi olacam yoksa hamilemiyim bilmiyorum ağrımda yok normalde olurdu.