merhaba arkadaşlar; ben 5+1 haftalık hamileyim 2 gündür hafif kahve akıntım var. doktor iğne ve progesteron verdi. kullanıyorum ama kananam geçmedi. sürekli yatmam mı gerekiyor bilemiyorum çok ağır işte yapmıyorum ama sürekli yatmakta sıkıyor. aynı zamanda evde işler de beni bekliyor. yakınlarda kimsemde yok ne yapacağımı bilemiyorum. benim gibi olan varmı neler yaşadınız paylaşırmısısnız
benim de 5 haftalıkken kahverengi akıntım olmuştu ilk.doktor problem olmadığını söyledi.bi kaç gün sonra kanamam oldu.böyle adet kanaması gibiydi.baya fazlaydı.hemen doktora gittik. progesteron iğne oldum.bi de fitil verdi.fitili hergün kullandım,12.haftanın sonuna kadar.bu arada kanamam olmadı ama neredeyse her gün pembe,kahverengi akıntılarım oldu.rapor aldım.işe gitmedim 40 gün.evde yatıp dinlendim.eşim de yardımcı oldu sağolsun.bir de 2hafta kadar annem geldi.progesteronu bıraktıktan sonra çok şükür bi problemim olmadı.ama 3.ayın sonuna kadar kendine dikkat et derim ben.fazla eğilip kalkma.yorucu işlerden kaçın.ayaklarının altına yastık koyup yat.ben bunları yaşadım.çok şükür şimdi pek bi problemim yok.Allah yardımcın olsun.