- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
Yapan varmi sonuclari genelde yalan cikan var diyolar 8 gun var adete yapsam cikarmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ins. Cnm Bi denicem ya ne kaybederim kaybetcegim bir umut sitrestn basim agridi artik rabbim dusmanima bile evlat nasip etsin ins.Can'ım bir hafta kala gösterdiği söyleniyor bence senin tam zamanın Rabbim gönlüne göre versin![]()
Âmin Can'ım aynen bende sana katılıyorum hiç bişey kaybetmezsin yap kurtul strestenAmin ins. Cnm Bi denicem ya ne kaybederim kaybetcegim bir umut sitrestn basim agridi artik rabbim dusmanima bile evlat nasip etsin ins.
Ilk daha 8 aydr bekliyorum bu 9. AyAslinda tam bi belirtim yok millet istahim aciliyo dyo bnm istahim yok 4 gundur tahminimce acliktan basim donuyordur ama sanki hissedyrm var gibi yada cok istyrum ya ondanmidir of kafsm allak bullak
Herkes de farklılık gösterir Can'ım aynı kişi bile ilk gebelik ile ikinci gebeliği arasında farklılık olduğunu söyler bunlara takılma ben hiç anlamadım birden geldi meleğim ama ansızında bırakıp gitti beni hala bekliyorum marttan bu yanaAslinda tam bi belirtim yok millet istahim aciliyo dyo bnm istahim yok 4 gundur tahminimce acliktan basim donuyordur ama sanki hissedyrm var gibi yada cok istyrum ya ondanmidir of kafsm allak bullak
Sakın stres yapma ben ilk ilişkide aklımda yokken kaldım şimdi çok istediğim için kalamıyorum stres en büyük düşmanımız bunu unutma Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah ❣Ilk daha 8 aydr bekliyorum bu 9. Ay
İnşallah canın belki geç döllenmedirBnmde adetime 6 _ yada 7 qun falan var bn yaptim erken qebelik testi ama ckmadi bdaha kan testi yapcm beli olmaz
Ins vardrBnmde adetime 6 _ yada 7 qun falan var bn yaptim erken qebelik testi ama ckmadi bdaha kan testi yapcm beli olmaz
Cok saqol cnn bnm ins oledirİnşallah canın belki geç döllenmedirdualarımdasınız tanıdığım tanımadığım tüm evlat bekleyenler ❣
Ben de 8 gün kala yapmıştım çok belirsiz çıkmıştı bence yap için rahat etsinYapan varmi sonuclari genelde yalan cikan var diyolar 8 gun var adete yapsam cikarmi
Amn cnm insalahIns vardr
Sağol Can'ım Rabbim ol der olur yine herşey Allahtan o yüzden asla sitem etmem üzülüyor insan ama yine olacak bunu hissediyorum Rabbimin izniyle adettim 2 gün geçmişti 3. Günü test yaptım çıktı sonra kanda netleştirdik 5+4 günlükken düştü MinnakımUzuldum cnm bnm hayirlisi neyse o olsun ins. Olur hepimizin yuzu guler.. sakin uzulme vardir yaradanin bildigi... bisey sorsam belirtilerin varmiydi senin. Bide ne zamn ogrenmistin
Yani hamileydn dimi dogrumuyduBen de 8 gün kala yapmıştım çok belirsiz çıkmıştı bence yap için rahat etsin
Sagol cnm tesekur ederm dualarimiz hepimize eminim olacaktr sabirSağol Can'ım Rabbim ol der olur yine herşey Allahtan o yüzden asla sitem etmem üzülüyor insan ama yine olacak bunu hissediyorum Rabbimin izniyle adettim 2 gün geçmişti 3. Günü test yaptım çıktı sonra kanda netleştirdik 5+4 günlükken düştü Minnakım
- Belirtilerime gelince Can'ım
- Sık idrara çıkıyordum ama kış ayı üşüttüm zannettim
- Ve açayip bir tek taraflı kasık batması idrardan sonra dahada şiddetleniyordu ben ince giyinen bir insan olduğum için anlamadım üşütmeye verdim yine nedenini
- İştah açayip açılmıştı normalde çok az yiyen bir insandım
- Göğüslerde şişlik vardı normal adet dönemimde ki gibi az bir ağrı oldu
- Bel Ağrı'sı oldu adet günümde ben adet olacağım dedim ama olmadım
- Akıntım çok geliyordu sarı ile beyaz arası bir akıntı bazende sıvı şeklinde ben kesin adet oldum diye wc gidiyordum ama akıntıyla karşı karşıya kalıyordum
- Birde karnım çok şişkindi pantolonlarım rahatsız ediyordu
- Belirtilerim bundan ibaret Can'ım
İnşallah Can'ım ❣Sagol cnm tesekur ederm dualarimiz hepimize eminim olacaktr sabir