- Konu Sahibi papatya1312
Silik çizgi var canım bence gebelikSizce bende gebelik var mı adetime 3 gün var ve bu şekilde çıktı 5 dakika içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var canım bence gebelikSizce bende gebelik var mı adetime 3 gün var ve bu şekilde çıktı 5 dakika içinde
Var gibi duruyor canim ne mutlu sana insallah kan da da cikar. Saglikla al kucagina insallahİnşallah pozitiftir ve buradaki tüm isteyen kız kardeşlerime ve bana bu güzel duygu nasip olur bende şimdi test yaptım dün regl olmam lazımdı benim de testime yorum yapabilir mi bilenler 5 yıl oldu bu duyguyu yatmak istiyorumEki Görüntüle 3502087
Bize de haber edin. İnş mutlu haberini alırız canımHayır daha olmadım. Bat bugün. Birkaç gün sonra kan testi vereceğim
Bugün kan verdim inşallah sonucu yarın buraya yazıcam sabaha kadar hem sizlere hem kendime dua edicemBize de haber edin. İnş mutlu haberini alırız canım![]()
Testin markası artimed ise yaniltici pozitif çıkarabiliyor. İnşallah değildir .İnşallah pozitiftir ve buradaki tüm isteyen kız kardeşlerime ve bana bu güzel duygu nasip olur bende şimdi test yaptım dün regl olmam lazımdı benim de testime yorum yapabilir mi bilenler 5 yıl oldu bu duyguyu yatmak istiyorumEki Görüntüle 3502087
Yok day doctor gibi bir marka idi kutusunu attım. İnşallah değildir bugün test verdim baklaım hayırlısıTestin markası artimed ise yaniltici pozitif çıkarabiliyor. İnşallah değildir .
Bende clear Blue da öyle duymuştum doğru muTestin markası artimed ise yaniltici pozitif çıkarabiliyor. İnşallah değildir .
Merhaba sonucunuz nedir acaba?Bugün kan verdim inşallah sonucu yarın buraya yazıcam sabaha kadar hem sizlere hem kendime dua edicem![]()
Sonucunuz ne çıktı acabaHayır daha olmadım. Bat bugün. Birkaç gün sonra kan testi vereceğim