Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testinde çok ince bi çizgi var flaşla anca görebiliyorum reglime 3 gün var son ilişki üzerinden 10 gün geçti acaba olabilir mi boşuna mı hevesleniyorum. Var mı başına gelen?
Erken gebelik testinde çok ince bi çizgi var flaşla anca görebiliyorum reglime 3 gün var son ilişki üzerinden 10 gün geçti acaba olabilir mi boşuna mı hevesleniyorum. Var mı başına gelen?
Yaa çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda pozitif görürsünüz kanda da, ben erken gebelik testi de yaptım negatifti.. bugün regl günümdü hâlâ olmadım ama olcam gibi de çünkü sağ göğüste şişkinlik vardı geçmiş şuan yok
Yaa çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda pozitif görürsünüz kanda da, ben erken gebelik testi de yaptım negatifti.. bugün regl günümdü hâlâ olmadım ama olcam gibi de çünkü sağ göğüste şişkinlik vardı geçmiş şuan yok
Hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım ama ya 26-27 günde bir yada 28-30 günde bir oluyorum bakalım beklemekten başka çare yok zaten :) olmazsa da hayıt tohumu kürüne başlamak istiyorum