Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba. Benimde yumurtlama günüm de 22-23 ekimdi ve ilişkiye girdik.(Döngü 22 gün) 5 Kasım da (bugün)regl olmam gerekiyor. Normalde regl e 1 hafta kala kasık ağrısı veya sızı olurdu , yada belim ağrırdı bugüne kadar daha belirti olmadı. Şaşırdım hiç regl olacak gibi değilim sadece göğüslerim dolgun ve akıntı 2 haftadır da uykularım arttı halsizleştim. Şuan regl olacak mıyım diye beklemedeyim bugün üçüncü güne girdim bu durumu yaşayanlar var mı ?

Kiz hala test yapmadin mi

bu soru açılanı o kadar zaman gecmişki bende adetime daha 4 gün gibi var ve 1 haftadir test yapar oldum stok fazla ise günde 3 /4 kez, ruyalarimda hep test yaiyor ve pozitif görüyor oldum uyanip yine uyuyunca ruya tekrar ediyor hep test yapmaya hazirlaniyor v.s. Gercekten piskolojik olarak bu durumu birakmanin bir kurali kitabi yok mu

İlk gebelikte oluyor bence o ilk gebeliğimde sağa sola bile dönünce sizlardi ikinci gebelikte meme dolgunlaşmadi ama meme ucunda hassasiyet oldu cok fazla ikincide akintim olmuştu uzayan regl öncesi akintim kesilirdi benim çünkü

O
Olasi tutunma catlamadan 6~10 gün arası olur hcg hormonu catlamadan 11 gün sonra başlar 2 kasimi 7 dpo diye alalim kahverengi veya acik kirmizi akintin olduysa senin şuanda gebelik testin kopkoyu çikmasi gerekiyor

O

Olasi tutunma catlamadan 6~10 gün arası olur hcg hormonu catlamadan 11 gün sonra başlar 2 kasimi 7 dpo diye alalim kahverengi veya acik kirmizi akintin olduysa senin şuanda gebelik testin kopkoyu çikmasi gerekiyor
Merhaba kızlar benimde normalde bugün adetimin son günü olması gerekiyordu ama hala olmadım ilk günü test yaptığımda çok silik bir çizgi oluştu bu sabah yaptığımda ikinci çizgi koyulaşmış ama kan vermeye korkuyorum daha önce 3 kez kimyasal gebelik yaşadığım için umarım sağlıklı ilerler bu sefer

Merhaba kan vermene gerek yok bence kendini yipratmamak açısından,1hafta gecikme olursa jinekologa git ultrason yaptir

Bende öyle düşündüm çünkü önceki kimyasallar beni aşırı etkiledi bu da öyledir diye tedirginim sürekli kan vermek istemiyorum o yüzden
Icin rahatlatmak icin her iki gunden bir test yap cizgi dahada koyulasmaya devam edersede kimyasal olmazmis chat gptye gore ,regl gecikmeden 1 hafta sonra kimyasal gebelik riski geciyormus bide bende daha yeni ogrendim

Icin rahatlatmak icin her iki gunden bir test yap cizgi dahada koyulasmaya devam edersede kimyasal olmazmis chat gptye gore ,regl gecikmeden 1 hafta sonra kimyasal gebelik riski geciyormus bide bende daha yeni ogrendim
benim de kanda ve idrarda dört gün öncesinde pozitif çıktı sonra adet günümde adet oldum. kan değerim de 14’tü. bu kimyasal değil miydi sizce… bende hiç gecikme olmadı

K
benim de kanda ve idrarda dört gün öncesinde pozitif çıktı sonra adet günümde adet oldum. kan değerim de 14’tü. bu kimyasal değil miydi sizce… bende hiç gecikme olmadı
Adet gununde adet olduysaniz kimyasal olmuş oluyor, adet gununden geciktin 1 hafta ve idrar testi her gun dahada koyulaşmaya devam ediyorsa kimyasal değil, benim bildiğim kadariyla

Benim kimyasal gebeliklerimi de ben hep adet gününden 4 ya da 3 gün önce öğrenmiştim ama bu sefer yine adetten 4 gün önce yaptım ama negatif çıkmıştı adet günü yaptığımda çok silik çizgi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptığımda koyulaşmıştı inşallah sağlıklı ilerliyordur

sizi çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer öyle olmaz dualarım sizinle

Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…