• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

O

Olasi tutunma catlamadan 6~10 gün arası olur hcg hormonu catlamadan 11 gün sonra başlar 2 kasimi 7 dpo diye alalim kahverengi veya acik kirmizi akintin olduysa senin şuanda gebelik testin kopkoyu çikmasi gerekiyor
Doğru söylüyorsun ya. Aslında bu ay çok kafama takmamıştım. Ama beklemediğim bi anda lekelenmeyi görünce tamam dedim yani tamamen ümidim oldu. Kısmet değilmiş demekki Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin inşallah 🌸

Doğru söylüyorsun ya. Aslında bu ay çok kafama takmamıştım. Ama beklemediğim bi anda lekelenmeyi görünce tamam dedim yani tamamen ümidim oldu. Kısmet değilmiş demekki Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin inşallah 🌸
Amin insallah bence pcosluysan lh testi ile dongunu hesapla yeniden umidini kesme ovulasyon testi ile benim yengemde gebe suanda önceki gebelikte oyle olusmustu

Kızlar reglime 1 hafta var dayanamadım test yaptım ama çok ince kıl gibi çizgi çıktı

Eklentiler

• 680D256E-B02A-41EA-B2A1-62AA8C826851.webp
    680D256E-B02A-41EA-B2A1-62AA8C826851.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 153
  • 0C458FCD-5326-4CDC-92A8-A60D717A44DE.webp
    0C458FCD-5326-4CDC-92A8-A60D717A44DE.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 153
Belkide göz yanılması oldu bilemiyorum artık hayırlısı artık çok erken davrandım yine 🥺

Cizgi kirmizi degilde beyaz gibi kuruma cizgisi regle 2 gun kala yapin kesin sonuc icin
Zaten test normal gebelik testi erken gebelik testi değildi saçmaydı bu kadar erken yapmam şimdi kendime hakim oluyorum adete 1 2 gün kalana kadar yapmıcam artık artık hayırlı diyorum 🤝😄

Merhaba kızlar
Benim de bat bugün bu ay hep sırt ağrısı koltuk altımdan göğsüme gelen ağrılar, kasık batması ve akıntıyla geçti bugun bat ama bunların hepsi kayboldu. Halsizlik uyku hali devam ediyor bir de bugun sabahtan beri çok afedersiniz idrarımda köpük var ama böyle ağır bir köpük değil sabun baloncuğu gibi ve korkunç bir ödem var vucudumda büyün olan yüzük parmağımda yer etti ( bu ödem de 10 gündür falanvar ) suyu çok fazla içerim ama yine de değişmedi . Bu durumları yaşayıp hamile olan var mı ?? ( bir umut yine…)

Merhaba kızlar
Benim de bat bugün bu ay hep sırt ağrısı koltuk altımdan göğsüme gelen ağrılar, kasık batması ve akıntıyla geçti bugun bat ama bunların hepsi kayboldu. Halsizlik uyku hali devam ediyor bir de bugun sabahtan beri çok afedersiniz idrarımda köpük var ama böyle ağır bir köpük değil sabun baloncuğu gibi ve korkunç bir ödem var vucudumda büyün olan yüzük parmağımda yer etti ( bu ödem de 10 gündür falanvar ) suyu çok fazla içerim ama yine de değişmedi . Bu durumları yaşayıp hamile olan var mı ?? ( bir umut yine…)
Kimse yok mu bu durumu yaşayan

Merhaba ben de bu ay adet sonrasında korunmasız ilişki yaşadım sonrasında belirti yoktu eşim beni rüyasında gebe gördükten sonra göğüslerim şişti halsizlik iştah artışı falan oldu psikolojik mi bilmiyorum birini pazartesi birini bugün yaptım erken gebelik testlerini ikisi de negatif çıktı biri days comfort öbürü predictor early yarın kan vereceğim yarın adet günüm acaba idrarda çıkmayıp kanda pozitif çıkan var mı aranızda merak ediyorum ikinci gebeliğim için uğraşıyorum ilkinden sonra bir kürtajım var nerdeyse iki
sene olacak ama

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Aynı ağrı bendede olustu 3 haftadır yaşıyorum betam 0.6 çıktı nedir sizce

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-12-22-16-04-217_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-11-12-22-16-04-217_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 141
sizce silik de olsa çizgi var mı? Bugün regl olmam gerekiyor ancak olmadım. Bebe time testin markası

Eklentiler

• IMG_4181.webp
    IMG_4181.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_4180.webp
    IMG_4180.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 111
Zaten test normal gebelik testi erken gebelik testi değildi saçmaydı bu kadar erken yapmam şimdi kendime hakim oluyorum adete 1 2 gün kalana kadar yapmıcam artık artık hayırlı diyorum 🤝😄
merhaba salı akşam dokuzda kan verdim beta 51 idi, perşembe akşam dokuzda kan verdim 184 çıktı allah korusun dış gebelik kimyasal şimdi bunları çok duuyuyoruz ve korkuyoruz bide bende pcos var ben şimdi kaç haftalığım kaç günlük bilmiyorum

Back
X