Aynı duyguları paylaşıyoruzhaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ahaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Merhaba.bem de klomen sonrası az adet oldum. Peki sizin adetleriniz daha sonra normale döndü mü?Canım ben de klomen kullanınca çok kısa sürmüştü senin anlattığın gibi doktora gittim sökülmemiş dedi.klomen bana yararamamıştı fena ağrılarım oldu.şişkinlik olmuştu.yerleşme de bildiğim kadarıyla hafif leke şeklinde oluyor .Bence bi doktora görün
Bende de hayal kırıklılığı oldu kasık ağrısı mide bulantısı göğüslerde hassasiyetlik vardı ama malesef testim negatif çıktı3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben
O hareketlilik bende de vardı o kadar güzel belirtilerim oldu ki artık dayanamadım test yaptım ama adetime daha 5 gün var testim negatif çıktı sabah idrarıyla daha iyi sonuç alırsın dedi bir kaç kişi sabah tekrar denicem yoksa kafayı yemek üzereyim tamam psikolojim bozuldu ya dedim daha da peşine düşmicem ben rabbim beni ne zaman anneliğe hazır ederse o zaman inşallah dilerim ki Allah hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın çokça aminnnMerhaba benimde bat 21 ama çok erken test denedim negatif bi kaç gündür böyle karnımda mı miğdemde mi bir hareketlilik bir his var bu bir belirti olabilir mi
Hayir ben göremedim ama adet gününüz geçsin ondan sonra tekrar yapin testi .İnşallah hayırlı haberle gelirsiniz..Testime bakabilir misiniz sizce cizgi var mı? Reglime 2 gün var
Merhaba öncelikle ben klomen ilaç kullandığım için benim için çok stresli geçti bu 3 ayimdi her ay oldumu acaba demeyle geciyodu nedense bu ay içinde çok yüksek bi his vardı günüm 2 gün geçtikten sonra test yaptım cif çizgi çıktı ama çok belli degildi ertesi gün kan verdim bebeğim varmış çok şükür ama çok küçükmüş daha aşırı yorgunluk baş dönmem vardı mide bulantılarım oluyordu stresten oluyordur dedim göğüs ağrılarım sızı gibi oluyordu ve sol kasığıma aşırı derecede sancı giriyordu sancı da demeyeyim girip çıkıyordu herkesle aynı belirtiler olmayabilir ama öğrendikten sonra mide bulantım gitti mesela benim biraz uzun oldu ama kusura bakmayınErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Aşkım 9 gün çok uzun bi gecikme süresi kan vermek ister misin?Arkadaşlar adetim bugün ile 9 gün gecikti salı günü bu testleri yaptım böyle çıktı Çarşamba yaptım yine birşey çıkmadı dün tekrar yaptım yine silik çizgiler çıktı sizce gebelik varmıdır
Üç gün önce kan testi verdim sonuç negatifti o yüzden bekliyorum biraz daha çıkar diye belkiAşkım 9 gün çok uzun bi gecikme süresi kan vermek ister misin?
Kaç çıktı sonuç?Üç gün önce kan testi verdim sonuç negatifti o yüzden bekliyorum biraz daha çıkar diye belki
0.1Kaç çıktı sonuç?
Bebeğim üzgünüm ama yükselmeyebilir. Doktoruna danış istersen. Söktürücü falan versin. Ama yükseleceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?