- 22 Kasım 2025
- 9
- 0
- 1
- 24
Peki sağ olBebeğim üzgünüm ama yükselmeyebilir. Doktoruna danış istersen. Söktürücü falan versin. Ama yükseleceğini sanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sağ olBebeğim üzgünüm ama yükselmeyebilir. Doktoruna danış istersen. Söktürücü falan versin. Ama yükseleceğini sanmıyorum
Test güvenilirse bu çizgiler belirgin ve gebelik olma ihtimali yüksek. Siz bence en kısa zamanda tekrar kan verin..Arkadaşlar adetim bugün ile 9 gün gecikti salı günü bu testleri yaptım böyle çıktı Çarşamba yaptım yine birşey çıkmadı dün tekrar yaptım yine silik çizgiler çıktı sizce gebelik varmıdır
Test güvenilirse bu çizgiler belirgin ve gebelik olma ihtimali yüksek. Siz bence en kısa zamanda tekrar kan verin..
Rica ederim inşaAllah vardırTekrardan vericem inşallah güzel yorumunuz için teşekkür ederim bana tekrardan Umut oldu![]()
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz hayırlı haberlerle veririz birbirimizeHayir ben göremedim ama adet gününüz geçsin ondan sonra tekrar yapin testi .İnşallah hayırlı haberle gelirsiniz..![]()
Canim bende yumurtlamadan dört beş gün sonra çok aşırı bacak ağrım oldu ve sağ ve sol kasığımda eğilince ağrım oldu rahim ağzıma baktım asagidaydi simdi ise yukarı cekilmis ve ağrılarım hafifledi ama bacak ağrım azda olsa var adetimede 9 gün var sence hamile olma şansım varmidir bide akıntın nasıldı bu ay bende yumurtlama dönemimde aşırı akıntı oldu sağ kaşığın hemen üstünde aşırı batma lar yaşadım sende böyle şeyler yasadinmisevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Hamilesiniz hayrlı olsunArkadaşlar merhaba,
Benim testlerimi de yorumlar mısınız? tek olan testi dün sabah yaptım iki tane olanı bu sabah yaptım. farklı testlerle denemek istedim.
Bat'ım 27 kasım. Benim kasıklarım çok ağrıyor regl olacakmışım gibi. Bu normal mi acaba?
Eki Görüntüle 3677813![]()
Çok teşekkür ederimHamilesiniz hayrlı olsun![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederimumarım öyledir. cumartesi günü doktora gitmeyi planlıyorum. Prodoctor ve laboquick test yapmıştım. Şimdi bir de predictor test aldım yarın sabah da onu yapacağım
Umarım doğrudur ya daha reglime de 3 gün var ve kasıklarım ağrıyor o yüzden biraz endişelendimRica ederimlaboquick o koyulukta çıkarıyorsa doğrudur. Çok silik değil bayağı belirgin çizgiler muhtemelen değer de düşük değil..
Umarım doğrudur ya daha reglime de 3 gün var ve kasıklarım ağrıyor o yüzden biraz endişe ettimRica ederimlaboquick o koyulukta çıkarıyorsa doğrudur. Çok silik değil bayağı belirgin çizgiler muhtemelen değer de düşük değil..
O ağrılar normal gebelikte de olur endişe etmeyinUmarım doğrudur ya daha reglime de 3 gün var ve kasıklarım ağrıyor o yüzden biraz endişelendim
Çok teşekkür ederim çok rahatladımO ağrılar normal gebelikte de olur endişe etmeyin![]()
Kızlar acil bir sorum olacak İdrarda dün ve bugğn bulut gibi parça gördüm iki kere gebelik belirtisi olabılır mı normalde regl yakın açık sarı akıntım olurdu sımdı. Oda yok 1 kere çok az sümüksü beyaz oldu cevaplarsanız sevınırım bat 27 ya da 28 Kasım
Her aşaması sabır bu işinÇok teşekkür ederim çok rahatladımBen hastaneye gitmek için de reglimin gecikmesini bekliyorum ama cumartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ben de adetime 2 gün kala yaptım ovulasyon testi silik ama koyu bir çizgi çıktı. Bir ümit gebelik testi yaptım belki vardır diye fakat negatif çıktı.Hanımlar adetime 4 gün kala ovulasyon testim silik çıktı neden olabilir son postumda detaylı yazdım bakar mısınız![]()
sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi