- 9 Kasım 2025
- 53
- 2
- 1
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlere çok güven olmuyor ya birkaç gün sonra kan vereceğim nasip olursa. Arada gelen kasık ağrılarım oluyor ve kokusuz sarı akıntı geliyor arada. Şüphede kalmak istemiyorumBen de adetime 2 gün kala yaptım ovulasyon testi silik ama koyu bir çizgi çıktı. Bir ümit gebelik testi yaptım belki vardır diye fakat negatif çıktı.
Canım adetine daha çok var muhtemelen test falan da yapsan negatif çıkar. Çok bedenini dinleme. Her şey belirti gibi geliyor insana. Adetine bir iki gün kala test yaparsın şüphen olursa :) Bende bir umut hamile olmayı bekliyorum inşallah bebişlerimiz bizimledirKızlar merhabalar 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz. Geçen ay adetim 4 gün gecikti ve inanılmaz ağrılı sancılı geçti adet ağrısından kat kat daha kötüydü. Kusma bulantı da dahil buna hamileyim sandım gittim kan falan verdim negatifti. Bu ay ise uygulamanın gösterdiği yumurtlama tarihinden 4 gün önce pik gördüm ve değerlendirdik ertesi günde pikti büyük ihtimalle ama daha sonra takip edemedim evde olmadığım için ama çalışmalar devam etti tabi bu dönemi kaçıramazdım
Yumurtlama döneminde göğüs ağrım falan yoktu yumurtlama bittikten sonra koltuk altlarıma doğru göğüs ağrısı başladı sırt ağrım da var adetime 13 gün var bide geçmeyen bir baş ağrısı çok sık idrara çıkma böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı çok erken bende biliyorum ama insan ümit ediyor bilgisi olan tecrübesi olan yazarsa çok sevinirimmm. Teşekkür ediyorum simdiden![]()
Evet canım yaaa o yüzden ne test yapıyorum ne kan veriyorum. Artık rüyalarıma girmeye başladı yeni evlenen arkadaşım hamile bir arkadaşım 3. Bebeğine hamile akrabalar hamileCanım adetine daha çok var muhtemelen test falan da yapsan negatif çıkar. Çok bedenini dinleme. Her şey belirti gibi geliyor insana. Adetine bir iki gün kala test yaparsın şüphen olursa :) Bende bir umut hamile olmayı bekliyorum inşallah bebişlerimiz bizimledir![]()
Çok iyi anlıyorum seni benim çevremde de herkes hamile nerdeyse. İnsan etkileniyor haliyle ama her bebek vaktinde gelir demek ki vakti gelmemiş dahaEvet canım yaaa o yüzden ne test yapıyorum ne kan veriyorum. Artık rüyalarıma girmeye başladı yeni evlenen arkadaşım hamile bir arkadaşım 3. Bebeğine hamile akrabalar hamileçevremdeki herkes hamile birde benim istediğim halde olmayınca moralim çok bozuluyoorr
Aynen öyle canım beklemek de çok zorÇok iyi anlıyorum seni benim çevremde de herkes hamile nerdeyse. İnsan etkileniyor haliyle ama her bebek vaktinde gelir demek ki vakti gelmemiş dahaO yüzden üzülüp can sıkmaya gerek yok. Biz gerekeni yapalım gerisini Allah'a bırakalım, ötesi nasip artık
Dua edelim birbirimize
![]()
27 Kasım adet tarihim, 25 Kasım'da yaptığım test negatif çıktı. Bugün aşırı kasık ve bel ağrım oldu. Bakalım ben de regl olmazsam kan vermeyi düşünüyorumTestlere çok güven olmuyor ya birkaç gün sonra kan vereceğim nasip olursa. Arada gelen kasık ağrılarım oluyor ve kokusuz sarı akıntı geliyor arada. Şüphede kalmak istemiyorum
Maşallah ne kadar belirgin erken gebelik testi mi normal miBenim 5 gün var adetime midem bulanıyor diye sabah test yaptım çift çizgi çıktı bir daha taptım oda aynı çıktı bence yap
Bat ve sat tarihiniz ayın kaçıydı ve yumurtlama günleriniz ?Benim 5 gün var adetime midem bulanıyor diye sabah test yaptım çift çizgi çıktı bir daha taptım oda aynı çıktı bence yap