- 21 Mayıs 2024
- 197
- 49
- 18
İnşallah çok teşekkür ederimsizi çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer öyle olmaz dualarım sizinle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ederimsizi çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer öyle olmaz dualarım sizinle
Doğru söylüyorsun ya. Aslında bu ay çok kafama takmamıştım. Ama beklemediğim bi anda lekelenmeyi görünce tamam dedim yani tamamen ümidim oldu. Kısmet değilmiş demekki Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin inşallahO
Olasi tutunma catlamadan 6~10 gün arası olur hcg hormonu catlamadan 11 gün sonra başlar 2 kasimi 7 dpo diye alalim kahverengi veya acik kirmizi akintin olduysa senin şuanda gebelik testin kopkoyu çikmasi gerekiyor
Amin insallah bence pcosluysan lh testi ile dongunu hesapla yeniden umidini kesme ovulasyon testi ile benim yengemde gebe suanda önceki gebelikte oyle olusmustuDoğru söylüyorsun ya. Aslında bu ay çok kafama takmamıştım. Ama beklemediğim bi anda lekelenmeyi görünce tamam dedim yani tamamen ümidim oldu. Kısmet değilmiş demekki Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin inşallah![]()
Az önce test yaptım yine adetim 5 gün gecikti bugün ama ilk idrar değil öncekine göre biraz daha silikleşmiş önceki yaptığım daha koyuydu marka aynı sanırım yine kimyasalİnşallah değildir![]()
Cizgi kirmizi degilde beyaz gibi kuruma cizgisi regle 2 gun kala yapin kesin sonuc icinKızlar reglime 1 hafta var dayanamadım test yaptım ama çok ince kıl gibi çizgi çıktı
Resim atarmisinizAz önce test yaptım yine adetim 5 gün gecikti bugün ama ilk idrar değil öncekine göre biraz daha silikleşmiş önceki yaptığım daha koyuydu marka aynı sanırım yine kimyasal![]()
Testleri attım canım bu sefer kesin bişey olmadan eşime söylemicem üzülüyo sonra o yüzden görür diye attım çöpe atardım da kan verdim bugün bakalım sonuç yarın çıkacak hayırlısı neyse o olsunResim atarmisiniz
Hadi inşallah hayirli haberlerle bekliyorumTestleri attım canım bu sefer kesin bişey olmadan eşime söylemicem üzülüyo sonra o yüzden görür diye attım çöpe atardım da kan verdim bugün bakalım sonuç yarın çıkacak hayırlısı neyse o olsun![]()
İnşallah canım çok sağol yazarım sonucuHadi inşallah hayirli haberlerle bekliyorum
Zaten test normal gebelik testi erken gebelik testi değildi saçmaydı bu kadar erken yapmam şimdi kendime hakim oluyorum adete 1 2 gün kalana kadar yapmıcam artık artık hayırlı diyorumCizgi kirmizi degilde beyaz gibi kuruma cizgisi regle 2 gun kala yapin kesin sonuc icin
Evet oyle hayirlisiZaten test normal gebelik testi erken gebelik testi değildi saçmaydı bu kadar erken yapmam şimdi kendime hakim oluyorum adete 1 2 gün kalana kadar yapmıcam artık artık hayırlı diyorum![]()
Kimse yok mu bu durumu yaşayanMerhaba kızlar
Benim de bat bugün bu ay hep sırt ağrısı koltuk altımdan göğsüme gelen ağrılar, kasık batması ve akıntıyla geçti bugun bat ama bunların hepsi kayboldu. Halsizlik uyku hali devam ediyor bir de bugun sabahtan beri çok afedersiniz idrarımda köpük var ama böyle ağır bir köpük değil sabun baloncuğu gibi ve korkunç bir ödem var vucudumda büyün olan yüzük parmağımda yer etti ( bu ödem de 10 gündür falanvar ) suyu çok fazla içerim ama yine de değişmedi . Bu durumları yaşayıp hamile olan var mı ?? ( bir umut yine…)
Aynı ağrı bendede olustu 3 haftadır yaşıyorum betam 0.6 çıktı nedir sizcecanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
İlk resimde ben az da olsa silik görüyorum inşallah bebeğin seninledir canımsizce silik de olsa çizgi var mı? Bugün regl olmam gerekiyor ancak olmadım. Bebe time testin markası
merhaba salı akşam dokuzda kan verdim beta 51 idi, perşembe akşam dokuzda kan verdim 184 çıktı allah korusun dış gebelik kimyasal şimdi bunları çok duuyuyoruz ve korkuyoruz bide bende pcos var ben şimdi kaç haftalığım kaç günlük bilmiyorumZaten test normal gebelik testi erken gebelik testi değildi saçmaydı bu kadar erken yapmam şimdi kendime hakim oluyorum adete 1 2 gün kalana kadar yapmıcam artık artık hayırlı diyorum![]()