• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

haklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Aynı duyguları paylaşıyoruz 😭
haklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
a

Canım ben de klomen kullanınca çok kısa sürmüştü senin anlattığın gibi doktora gittim sökülmemiş dedi.klomen bana yararamamıştı fena ağrılarım oldu.şişkinlik olmuştu.yerleşme de bildiğim kadarıyla hafif leke şeklinde oluyor .Bence bi doktora görün
Merhaba.bem de klomen sonrası az adet oldum. Peki sizin adetleriniz daha sonra normale döndü mü?

Ben döngülerimi çok belirtileri yaşıyorum yumurtlama olduğum günü de biliyorum o gün çok fazla akıntım oluyor en net belirttim bu oluyor ve p gün adet sancısı gibi sancım oluyor iki gün sürüyor bitiyor sonra göğüs dolgunlugu ağrısı akıntı bir azalıp bi çoğalma şeklinde adete kadar devam ediyor adetten bir gün önce bel ağrısı yaşıyorum yarın bir gün olcam diyorum oluyor. Ama ilk gebeliğimde yine adet sancısı girmişti tuvalete gittim adet oldum sanıp sadece pembe bir leke geldi sonra 5 gün geçince kanamam oldu. Hani hamile olduğumu bilmesem geçikmiş adet oldum sanırım. İkinci gebeliğimde de onu 17 haftalıkken kaybettim hiç belirtim olmadı yani döngümde olanlardan farklı hiç bir şey olmadı. Şuan tekrar deniyoruz ikinci aydayız yine belirtilerim var ve yarın normalde adet günüm bakalım

Kızlar test bozuk olabılırmı

Eklentiler

• IMG_2822.webp
    IMG_2822.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba benimde bat 21 ama çok erken test denedim negatif bi kaç gündür böyle karnımda mı miğdemde mi bir hareketlilik bir his var bu bir belirti olabilir mi

Kızlar merhaba 5+6 da 8 mm kese gördük fakat diğer detaylar gözükmez dedi. 6+4 de genel muayeneye gideceğim, kalp atışını ve diğer önemli şeyleri görür müyüm

3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben :(
Bende de hayal kırıklılığı oldu kasık ağrısı mide bulantısı göğüslerde hassasiyetlik vardı ama malesef testim negatif çıktı

Merhaba benimde bat 21 ama çok erken test denedim negatif bi kaç gündür böyle karnımda mı miğdemde mi bir hareketlilik bir his var bu bir belirti olabilir mi
O hareketlilik bende de vardı o kadar güzel belirtilerim oldu ki artık dayanamadım test yaptım ama adetime daha 5 gün var testim negatif çıktı sabah idrarıyla daha iyi sonuç alırsın dedi bir kaç kişi sabah tekrar denicem yoksa kafayı yemek üzereyim tamam psikolojim bozuldu ya dedim daha da peşine düşmicem ben rabbim beni ne zaman anneliğe hazır ederse o zaman inşallah dilerim ki Allah hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın çokça aminnn

merhaba herkese bana da yardımcı olur musunuz? 🥹 sat 19 ekim. 6 kasım da pik gördüm normalde yumurtlama 3 ünde olmalıydı geç yumurtlama oldu. 15 kasımda regl olmam lazımdı takvime göre olmadım dün ve bugün test yaptım negatif. Geç yumurtlama olduğu için regl 1-2 gün oynama yapabilir ama hiçbir belirtim yok regl öncesi çok agresif ve duygusal olurdm ama hiçbir ağrımda yok. Arada bel ağrısı oluyor ve göğüs ucunda büyüme var. Acaba diyorum geç döllenme olduğundan kaynaklı negatif mi çıktı? Bide emin değilim ama sanırım 16sında lekelenme gördüm gibi. Kafayı yicem gerçekten 😔

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba öncelikle ben klomen ilaç kullandığım için benim için çok stresli geçti bu 3 ayimdi her ay oldumu acaba demeyle geciyodu nedense bu ay içinde çok yüksek bi his vardı günüm 2 gün geçtikten sonra test yaptım cif çizgi çıktı ama çok belli degildi ertesi gün kan verdim bebeğim varmış çok şükür ama çok küçükmüş daha aşırı yorgunluk baş dönmem vardı mide bulantılarım oluyordu stresten oluyordur dedim göğüs ağrılarım sızı gibi oluyordu ve sol kasığıma aşırı derecede sancı giriyordu sancı da demeyeyim girip çıkıyordu herkesle aynı belirtiler olmayabilir ama öğrendikten sonra mide bulantım gitti mesela benim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Arkadaşlar adetim bugün ile 9 gün gecikti dün test yaptım çok silik çizgiler çıktı sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• IMG_20251121_161246.webp
    IMG_20251121_161246.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar adetim bugün ile 9 gün gecikti salı günü bu testleri yaptım böyle çıktı Çarşamba yaptım yine birşey çıkmadı dün tekrar yaptım yine silik çizgiler çıktı sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• IMG_20251118_160912.webp
    IMG_20251118_160912.webp
    27 KB · Görüntüleme: 74
Back
X