canlarımm, ciğerlerimm, ballarımm :)))
çok yoğunum bugünlerde giremiyorum daha çok akşamları bakabiliyorum akşam da pek kimse olmuyor

((
kübrraaa, cetrina iyi diyeyim iyi olayım kuzularım :))) bebiş iyi sanırım o büyüyor büyürken annesini bayağı yorgun düşürüyor.
baş dönmelerime çare yok

((( mide bulantılarım da hergün 1 tık artıyor farkediyorum ama iştahım birkaç gündür açıldı.Son bikaç gündür yaptığım iğneler hep morartıyo göbeğim morluklarla dolu aynada bakmıyorum oraya
sizler nasılsınız, kübra canım inşallah kalp atışını duyarsın da bizi de sevindirirsin miniğin güzel mi güzel hatta çoookk güzel annesi :)
cetrina enerjine hastayım bebeğim bu ayki yeni annelerden biri sen olacaksınnnn :)
ariver gelmişsin çok sevindim hoşgeldinn :)))
Ramell cim keseyi görememişsin hiç üzülme bak ben de 5+3 hesaplıyodum dün için 4+5 çıktı biz üzülürsek onlar da bize kızıp büyümezler söylemesi kolay biliyorum ben de çok stres yapıyorum ama mümkün olduğunda rahat olmamız gerekiyor
bir hamile arkadaş çıkmış bugun ismini hatırlayamadım ama

Tebrik ederimmmm, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin, her geçen gün sayı çoğalıyor bu ay atak beklediklerimiz kendilerini biliyorlaaarrrr :)
Ayy ne kadar çok yazdım arada kaçırdıklarım varsa kusura bakmayınız lütfen :)))