Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

en erken nasıl anlarız yaaa .. ( her ay bi işkence

En erken günümüz geçince anlarız. O da kan testiyle. O yüzden kendimize işkence etmekten vaz geçelim tatlım. Akışına bırakalım herşeyi.
O gelecek ama sen bu kadar stresliyken nasıl gelsin.
Dikkatimizi başka yöne çekmek lazım aslında. Da, nasıl yapacağız onu... :44::44:

benim kuş yuvasının ağzındaki yanma ve batma bugün itibari ile azaldı kızlar.. ama midem çok fena..rahmimim olduğu yer oturup kalkerken eğilirken acıyo ağrıyo gibi bişi.. içi gergin hissediyorum.. göğüs altı bölgemle kuş yuvasının arasında bir savaş var ama ne oluo bilemiyorum.. bu arada göbek değilim sertleşti ve arkası kaşınıo???? belimin yanları ağrıyor.. kuş yuvama dokununca azıyor.. göğüslerim i biraz daha füze diye uzaya yollayacağım zaten az kaldı:) yanları halen dolu.. uçlar belirgin ve büyük.. dokunduğum an acıyorlar.. son durumum bu kızlar.. :18::18:

face kullanmıyorum canım,benim adımı kulanan bi sapık var,arkadaşlarımı ekleyip benim yerime onlarla konuşuyo falan,biraz özel mesele, şimdi evliyim,8 ay oldu,face e buaşmıyorum,aile huzurumu bozmamak için

Anladım canım boşver en iyisini yapıyosun aile huzurun bozulmasın tabiki.

1) kuş
2) bıdık
3) kuş yuvası ( bunuda tuttum )

var mı artıran tey tey teyyy

benimde şımarık diyesim geldi valla :))

ays80 ekledim canım seni de listeye hepimiz için hayırlısı inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…