Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ays80 ekledim canım seni de listeye hepimiz için hayırlısı inşallahhh

ben bu ay korunmayı düşünüyorum ama kesin korunamam.En iyisi benid ekle listeye.gerçi şubattanda ümidim yok, ben mart ayı itibariyle gebe kalabilrim gbime geliyor.Sat 31 ocak olacakta, daha olmadım.

ben bu ay korunmayı düşünüyorum ama kesin korunamam.En iyisi benid ekle listeye.gerçi şubattanda ümidim yok, ben mart ayı itibariyle gebe kalabilrim gbime geliyor.Sat 31 ocak olacakta, daha olmadım.

canım sen beni hatırladın değil mi diğer topikten aynı şeyleri yaşadık dertleşmiştik

Arkadaslar benim testim pozitif cıkmıstı 10 gun kadar once..bugun dr gittim hamileymişim ultrosonda gozuktu ama bebeği sanırm gormedi..10 gun sonra tekrar gel dedi kesesini gordum bebek fazla gozukmedi dedi.:93:

yapmadım canım sabır taşı olma yolunda ilerliyorum böylesi daha güzelmiş 10 gün olsun bi o zamana kadar gelmezse kırmızılar yaparım
valla bencede en rahatı :))zaten o zaman 2 sn de çıkıyo :))
1) kuş
2) bıdık
3) kuş yuvası
4) pıtırcık
bende şımarık dedim ama (
canım sen beni hatırladın değil mi diğer topikten aynı şeyleri yaşadık dertleşmiştik
canım, bende diyorum nerden hatırlıyorum.Haziran annelerindeydin sende değil mi ? yanlış hatırlamadım değil mi ?

ayyy kızlar kalk deyin bana artıkk. evde dünya kadar iş var topikde çok eğlenceli, bırakamıyorum

Aynı gidiyoruz seninle cnm..

evet canım ama bende bugün hiç bir belirti yok ara ara kramp giriyor sanki kasıklarıma sırtüstü yatamıyorum düz bi şekilde hemen kasılıyor nasıl bacaklarımı kendime çektiğimi bilemiyorum valla bi bu belirti var ilk gebelikte de aynısını yaşamıştım ama yine de şüpheli durumum hala:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…