Arkadaslar benim testim pozitif cıkmıstı 10 gun kadar once..bugun dr gittim hamileymişim ultrosonda gozuktu ama bebeği sanırm gormedi..10 gun sonra tekrar gel dedi kesesini gordum bebek fazla gozukmedi dedi.:93:
fatma olgun ayna canm fatosayna@hotmail.comismini bi daha yazar mısın.. facede yazdım çıkmadı ama..
inş bebeğini görürsün canım.Tam olarak kaç gün oldu gebelik?Arkadaslar benim testim pozitif cıkmıstı 10 gun kadar once..bugun dr gittim hamileymişim ultrosonda gozuktu ama bebeği sanırm gormedi..10 gun sonra tekrar gel dedi kesesini gordum bebek fazla gozukmedi dedi.:93:
boşver otur :)) akşama da koçiş kızsın :)) kk da sohbet ette yemek yapma bana diye :))ayyy kızlar kalk deyin bana artıkk. evde dünya kadar iş vartopikde çok eğlenceli, bırakamıyorum
Arkadaslar benim testim pozitif cıkmıstı 10 gun kadar once..bugun dr gittim hamileymişim ultrosonda gozuktu ama bebeği sanırm gormedi..10 gun sonra tekrar gel dedi kesesini gordum bebek fazla gozukmedi dedi.:93:
evet canım ama bende bugün hiç bir belirti yok ara ara kramp giriyor sanki kasıklarıma sırtüstü yatamıyorum düz bi şekilde hemen kasılıyor nasıl bacaklarımı kendime çektiğimi bilemiyorum valla bi bu belirti var ilk gebelikte de aynısını yaşamıştım ama yine de şüpheli durumum hala:97:
yrn yap bari şikerim ben meraklandım, sana herkese dua etcem, namaz kılıp geliom bekleyin beni anacımmmm
inş bebeğini görürsün canım.Tam olarak kaç gün oldu gebelik?
boşver otur :)) akşama da koçiş kızsın :)) kk da sohbet ette yemek yapma bana diye :))
silik te olsa çizgiyi görmüşsün kan testi yaptırsana meliscim ya
Çıkmıyorsun aramalara canım. Bulamadım ben.
hayırlı olsun canım benim,4 haftalıkken kese gözüküyo,belli bebişin de orda,keyiflen, canını da birşeye sıkma
inş bebeğini görürsün canım.Tam olarak kaç gün oldu gebelik?
ayyy ne güzellllallah sağlılı dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah tebrik edrim
valla bencede en rahatı :))zaten o zaman 2 sn de çıkıyo :))
bende şımarık dedim ama(
canım, bende diyorum nerden hatırlıyorum.Haziran annelerindeydin sende değil mi ? yanlış hatırlamadım değil mi ?
evet maalesef, o bekleyiş gerçekten çok zor ki bizim ilk tecrübemizde hücran olunca beklemenin zor bişey olmadığını aksine rahatlatıcı bi durum olduğunu ööğrendik.eğer bende hamile kalırsam yeniden epeyce bekleyeceğim.Ama canım yalnız bi durum var ki dış gebelik vücut için tehlikeli biliyosun, onu kesinleştri sonrada bekle derim.1 gün bile geç olabilir dış gebelikte.canım Allah kabul etsin ama ben artık acele etmicem beklemek en iyisiymiş geçen seferki gebelik geç döllenmeydi yok rahim kalınlaşmış 10 gün sonra gel, yok bebek yok 1 hafta bekle, yok yolk sac oluşmamış bebek beslenemiyor en sonunda da kalp atışı yok 10 gün daha bekleyelim olmazsa kürtaj bunları böyle yaşamak o kadar zor ki anlatamam size ben evde test yapıcam 10 gün olsun pozitif çıkarsa eğer 8 hafta olasıya kadar kontrole gitmeyi düşünmüyorum hep paniklerle geçti 2,5 ayım ders oldu bana canlarım bu olay Allah kimseye yaşatmasın
yandın o zman :)) ama yok ya topikte insnaı bağlıyo ama bırakıp gidemiyo ki insan.Bende yazımı yazamadım mesela :)) şefte beni dövcek :))öyle olcak valla.. dün akşam zor yetiştirdim yemeği bugün allahtan yemeğim varda, sabahki bulaşıklarım duruyo hala , ütüler 2 gündür beni bekliyo
1) kuş
2) bıdık
3) kuş yuvası
4) pıtırcık
5 şımarık
6) zebercet
7) bambi
öyle olcak valla.. dün akşam zor yetiştirdim yemeği bugün allahtan yemeğim varda, sabahki bulaşıklarım duruyo hala , ütüler 2 gündür beni bekliyo
yok canım kürtajdan sonra hamilelik topiğinde hatta hala takip ederim seni ben 2010 aralık annelerindeydim
1) kuş
2) bıdık
3) kuş yuvası
4) pıtırcık
5 şımarık
6) zebercet
7) bambi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?