Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaslar benim testim pozitif cıkmıstı 10 gun kadar once..bugun dr gittim hamileymişim ultrosonda gozuktu ama bebeği sanırm gormedi..10 gun sonra tekrar gel dedi kesesini gordum bebek fazla gozukmedi dedi.:93:

hayırlı olsun canım benim,4 haftalıkken kese gözüküyo,belli bebişin de orda,keyiflen, canını da birşeye sıkma

Arkadaslar benim testim pozitif cıkmıstı 10 gun kadar once..bugun dr gittim hamileymişim ultrosonda gozuktu ama bebeği sanırm gormedi..10 gun sonra tekrar gel dedi kesesini gordum bebek fazla gozukmedi dedi.:93:
inş bebeğini görürsün canım.Tam olarak kaç gün oldu gebelik?
ayyy kızlar kalk deyin bana artıkk. evde dünya kadar iş var topikde çok eğlenceli, bırakamıyorum
boşver otur :)) akşama da koçiş kızsın :)) kk da sohbet ette yemek yapma bana diye :))

ayyy ne güzellll allah sağlılı dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah tebrik edrim

silik te olsa çizgiyi görmüşsün kan testi yaptırsana meliscim ya

yrn yap bari şikerim ben meraklandım, sana herkese dua etcem, namaz kılıp geliom bekleyin beni anacımmmm

canım Allah kabul etsin ama ben artık acele etmicem beklemek en iyisiymiş geçen seferki gebelik geç döllenmeydi yok rahim kalınlaşmış 10 gün sonra gel, yok bebek yok 1 hafta bekle, yok yolk sac oluşmamış bebek beslenemiyor en sonunda da kalp atışı yok 10 gün daha bekleyelim olmazsa kürtaj bunları böyle yaşamak o kadar zor ki anlatamam size ben evde test yapıcam 10 gün olsun pozitif çıkarsa eğer 8 hafta olasıya kadar kontrole gitmeyi düşünmüyorum hep paniklerle geçti 2,5 ayım ders oldu bana canlarım bu olay Allah kimseye yaşatmasın

boşver otur :)) akşama da koçiş kızsın :)) kk da sohbet ette yemek yapma bana diye :))

öyle olcak valla.. dün akşam zor yetiştirdim yemeği bugün allahtan yemeğim varda, sabahki bulaşıklarım duruyo hala , ütüler 2 gündür beni bekliyo

hayırlı olsun canım benim,4 haftalıkken kese gözüküyo,belli bebişin de orda,keyiflen, canını da birşeye sıkma

tam zaman demek istemiyorum dedi ama sanırım 5 haftalık vardır dedi..10 gun sonra bir daha bakıcam o zaman dogum zamanını soylerim sana dedi..evet haklısın canım ben ilk korktum gozukmuyor deyince..ama kesesi varmıs..

ami inş..rabbim isteyen herkese versin..5 haftalık dedi dr hanım bakalım hayırlısı.

ayyy ne güzellll allah sağlılı dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah tebrik edrim

amin inş sagolasın cok tsk ederim canım..

yok canım kürtajdan sonra hamilelik topiğinde hatta hala takip ederim seni ben 2010 aralık annelerindeydim

evet maalesef, o bekleyiş gerçekten çok zor ki bizim ilk tecrübemizde hücran olunca beklemenin zor bişey olmadığını aksine rahatlatıcı bi durum olduğunu ööğrendik.eğer bende hamile kalırsam yeniden epeyce bekleyeceğim.Ama canım yalnız bi durum var ki dış gebelik vücut için tehlikeli biliyosun, onu kesinleştri sonrada bekle derim.1 gün bile geç olabilir dış gebelikte.
öyle olcak valla.. dün akşam zor yetiştirdim yemeği bugün allahtan yemeğim varda, sabahki bulaşıklarım duruyo hala , ütüler 2 gündür beni bekliyo
yandın o zman :)) ama yok ya topikte insnaı bağlıyo ama bırakıp gidemiyo ki insan.Bende yazımı yazamadım mesela :)) şefte beni dövcek :))
1) kuş
2) bıdık
3) kuş yuvası
4) pıtırcık
5 şımarık
6) zebercet
7) bambi

bambide iyiymiş :))

Ben işteyim kızlar eve gidiyorum hemen sulu yemeği ve çorbayı ocağa koyuyorum, onlar pişerken ben ev işlerimi hallediyorum. Kocişim gelene kadarda geriye kalan salata makarna vs şeyleri yapıyorum. Ayrıca benim kociş evden yemek götürüyo hem elemanına hem kendine onlara poğaça börek bişiler yapıyorum. Kocişim gelip yemek yedikten sonrada çay içerkende bebişim olunca zor olmasın diye bebişime yelek hırka patik pantolon bişiler örüyorum.

ay ne çok iş yapıyomuşum ben ya, yazarken yoruldum valla evde nie yorulmuyorum :)

yok canım kürtajdan sonra hamilelik topiğinde hatta hala takip ederim seni ben 2010 aralık annelerindeydim

tamam canım şimdi hatırladım.bi kaç topik takip edince karıştırdım bir anda.Peki snin şimdi kaçıncı denem ayın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…