Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim rahim duvarında kalinlasma başladı dedi ne yazıkki kan tahliline ondan gerek duymadı heralde
hımm o zaman olabilir ama bildiğim kadarıyla gebelikte rahim hazırlanırkende duvar kalınlaşıyo yani net bişey söylemek zor biraz daha bekle ve adete bi kaç gün kala kan ver canım bence

Anlamadığım nokta 10 gün öncesinden başlayan kasik ve yatirmayan bel ağrısı bunun yanında bulantı ve kusma olmasına rağmen birşey yok hala kasiklarim agriyor aklım bana büyük oyun oynuyor

Anlamadığım nokta 10 gün öncesinden başlayan kasik ve yatirmayan bel ağrısı bunun yanında bulantı ve kusma olmasına rağmen birşey yok hala kasiklarim agriyor aklım bana büyük oyun oynuyor
birazda psikolojil olabiliyo canım kendimizi öyle şartlandırıyoruz ve öyle hissediyoruz ne yazıkki

bu ay içinde ikinci yumurtlama mı canım?? süper valla yoksa acaba gebelik var onun için mi koyu çıktı ?bat ne zaman
,
ikinciye yumurtladım diye düşünüyorum 5 gün önce benim durumum çok vahim bu ay ya nolucam ben :S bat 28-29 şubat

yok canım bu negatif bir ovlasyon testi ne yumurtlaması?
negatif de 2 gündür ikinci çizgi çok silikti nerdeyse yok gibiydi.. bugun koyulaşmış biraz daha

allah allah ilginç valla.. benimde dün koyu iki çizgi vardı bugün yine bakayım silik mi olacak acaba ?? genelde adete yakın silikleşiyo ama seninki neden böyel bilemedim

Kızlar güzel günler hayırlı cumalar dilerim öncelikle affiniza sığınarak bişey danışmak istiyorum ben klomen catlatma iğnesi kullanarak tedavi görüyorum 16 si olmam gerekirken 18 i yani dün akşam 11 gb bir damla sarimsi bir damla geldi sabahta camasirimda lekelenme olmuştu neyse bu sabah sadece selce parmagimin ucu kadar bir pihlti geldi kesildi hiç bişey yok leke bile böyle bişey yaşayan varmı neden olabilir acaba lütfen yorumlayabilirmisiniz

allah allah ilginç valla.. benimde dün koyu iki çizgi vardı bugün yine bakayım silik mi olacak acaba ?? genelde adete yakın silikleşiyo ama seninki neden böyel bilemedim
benm salıdan beri hep silikti hatta ikinci çizgi yoktu bile.. ama şimdi yaptım çok koyulaşmış.. test negatif ama ikinci çizgi önceye göre koyu baya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…