- 29 Kasım 2011
- 184
- 134
- 53
- 35
Can'ım hamilesin. Benimde battan 2 gün önce böyleydi hemen git kan verMerhaba bat A 2 gün kala testim yorumlar mısınız lütfenkan vermeye cesaret edemiyorum...
hımm o zaman olabilir ama bildiğim kadarıyla gebelikte rahim hazırlanırkende duvar kalınlaşıyo yani net bişey söylemek zor biraz daha bekle ve adete bi kaç gün kala kan ver canım benceCanim rahim duvarında kalinlasma başladı dedi ne yazıkki kan tahliline ondan gerek duymadı heralde
Can'ım hamilesin. Benimde battan 2 gün önce böyleydi hemen git kan ver
Allahtan umut kesilmez adetin geçmesini bekleyeceğim test yapmak istemiyorumhımm o zaman olabilir ama bildiğim kadarıyla gebelikte rahim hazırlanırkende duvar kalınlaşıyo yani net bişey söylemek zor biraz daha bekle ve adete bi kaç gün kala kan ver canım bence
Eğer durabiliyorsan bekle tabiki canımAllahtan umut kesilmez adetin geçmesini bekleyeceğim test yapmak istemiyorum
Canım benimde öyle çıktı doktor 2 gün sonra gel yükselirse hamilesin dedi bi kaç gün sonra yine gitKan verdim 13.47 çıktı sonucumanlayamadım şu an birşey diyemeyiz dedi doktor...
birazda psikolojil olabiliyo canım kendimizi öyle şartlandırıyoruz ve öyle hissediyoruz ne yazıkkiAnlamadığım nokta 10 gün öncesinden başlayan kasik ve yatirmayan bel ağrısı bunun yanında bulantı ve kusma olmasına rağmen birşey yok hala kasiklarim agriyor aklım bana büyük oyun oynuyor
bu ay içinde ikinci yumurtlama mı canım?? süper valla yoksa acaba gebelik var onun için mi koyu çıktı ?bat ne zamanKizlar ovulasyon testim
disikartal87 @ceyagem D Delikadinnn yunus_ciklet ruzgargullu VuslatimLee
Iki gundur nerdeyse ikinci cizgi yok gibiydi bugun ilk defa bu kadar koyu cikti yine yumurtlicam diye korkuyorum vala
yok canım bu negatif bir ovlasyon testi ne yumurtlaması?Kizlar ovulasyon testim
Iki gundur nerdeyse ikinci cizgi yok gibiydi bugun ilk defa bu kadar koyu cikti yine yumurtlicam diye korkuyorum vala
,bu ay içinde ikinci yumurtlama mı canım?? süper valla yoksa acaba gebelik var onun için mi koyu çıktı ?bat ne zaman
negatif de 2 gündür ikinci çizgi çok silikti nerdeyse yok gibiydi.. bugun koyulaşmış biraz dahayok canım bu negatif bir ovlasyon testi ne yumurtlaması?
Canım benimde öyle çıktı doktor 2 gün sonra gel yükselirse hamilesin dedi bi kaç gün sonra yine git
allah allah ilginç valla.. benimde dün koyu iki çizgi vardı bugün yine bakayım silik mi olacak acaba ?? genelde adete yakın silikleşiyo ama seninki neden böyel bilemedim,
ikinciye yumurtladım diye düşünüyorum 5 gün öncebenim durumum çok vahim bu ay ya nolucam ben :S bat 28-29 şubat
negatif de 2 gündür ikinci çizgi çok silikti nerdeyse yok gibiydi.. bugun koyulaşmış biraz daha
benm salıdan beri hep silikti hatta ikinci çizgi yoktu bile.. ama şimdi yaptım çok koyulaşmış.. test negatif ama ikinci çizgi önceye göre koyu baya :Sallah allah ilginç valla.. benimde dün koyu iki çizgi vardı bugün yine bakayım silik mi olacak acaba ?? genelde adete yakın silikleşiyo ama seninki neden böyel bilemedim
Anlıyorum ama stres yapmamaya çalış canım biliyorum zor ama :) evet canım hamileyimİnşallah beklemek zor ve stresli şu an hamile misin sende canım?
Kız belki hamilesindir bi ayda 2 kere yumurtlama olur muKizlar ovulasyon testim
daha önce ne zaman yumurtladın kaç gun önce?benm salıdan beri hep silikti hatta ikinci çizgi yoktu bile.. ama şimdi yaptım çok koyulaşmış.. test negatif ama ikinci çizgi önceye göre koyu baya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?