Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben hiç kullanmadım canım bilmiyorum.. benimde bu ay olmazsa gebelik doktora gitmeyi düşünüyorum.. acaba bana da uygun görür mü??

Kız belki hamilesindir bi ayda 2 kere yumurtlama olur mu hayirlara gelsin inşallah :)

daha önce ne zaman yumurtladın kaç gun önce?

vala kızlar ovu testlerim bunlar :/ 9. günde çift çizgi oldu yumurtlıcam sandım kaçırdık.. sonra 15. gün yapmaya başladım işte böyle koyu koyu.. sonra dedik 16. gün çift çizgi olmuş meğer o zaman yumurtlamışım o zaman da bilmeden boş geçirmedik Allah tan.. sonra 19. günde silik oldu heh evet yumurtlamışım dedik.. 20. 21. gün de böyle silikti.. bugun yani 22. gün resimdeki gibi çıktı daha koyu..
belirtilerim var.. göğüslerimi birileri koparıyo kasıklarımda kelebekler kaçışıyo da bi topu koruyolar belim de sanki 100 kilo yük taşımışım gibi ağrıyo oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-15-09-22-03.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 19 1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 66
  • SmartSelectImage_2016-02-19-12-38-03.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
canım 16-17. gün yumurtlma olduğu çok belli ama bugünkü onlara göre silik geldi bana bence yumurtlama olmaz umudunu kırmak istemem ama.. ama neden kanda lh yüksek onu bilmiyorum.. eğer gebelik varsa döllenme bundan 3-4 gün önce olmuştur 4 günde de lh ı bu kadar yükseltmesi mümkün değil bence çünkü kanda bile bu kadar erken çıkmıyo bilemedim

silik zaten de şu 2-3 güne göre daha koyu.. off anlamadım yaaa benim hormonlar alt üst olmuş heralde bilmiyorum

Arkadasim ben hamilelik belirtilerin hepsini yasadim hic sirtimin Bu kadar agridigini girmedim dayak yesem bu kadar agrimazdi dayanamayıp doktora gittim yok birşey dedi

Arkadasim ben hamilelik belirtilerin hepsini yasadim hic sirtimin Bu kadar agridigini girmedim dayak yesem bu kadar agrimazdi dayanamayıp doktora gittim yok birşey dedi
hayırlısı olsun hemen umudunu kaybetme.. bat i bekle.. benim de anlattığım gibi çok farklı şeyler oldu.. bat i beklemekten başka çarem yok maalesef hayırlısı olsun hepimiz için ..

yok canım diğerleri negatif Sen daha iyibilirsin vucutta lh daima var.

ama adetin gecikmeden ultrasonda hiç bi zaman belli olmaz ki ultrasonda görünmesi için adetinin 1hafta kadar gecikmesi lazım canım belki de hamilesindir bi de kan testi yaptır bakalım :)

merhaba bayanlar geçen sene bu topiğin müdavimiydim ama malesef olumsuz gebelikler yaşadım baya bir süre ara verdim şimdi yine bebiş için tedavi görüyorum çok heyecanlıyım gonal f iğne kullanıyorum.benim gibi tedavi olanınız var mı aranızda var ise kaç doz kullanıyorsunuz ?

hayırlı cumalar canım öncelikle tam olarak emin değilim ama adet olmadıysan ve 2 gün de geçtiyse adetinden hamilelik umudu var gibi şimdi ben bebeğime hamileyken adet oldum sanmıştım biraz sarı kahve gibi akıntım olmuştu ped koymuştum ama ped dolmadı hiç bende pedi çıkardım ertesi sabah yine öyle biraz akıntı olmuştu tekrar ped koydum yine akşama kadar gelmedi bi şey ben de evde idrar testi yaptım hamileydim ikinci çizgi çok silik çıkmıştı ama olsun başlarda silik çıkıyo ya zaten o yüzden acaba sen de gebelik testi kullansan mı canım

16. günde pik yapmış işte.. bugun yumurtladım demiyorum ki ben test negatif zaten de koyulaşmış biraz diyorum ?
lh var tabiki işte şu 2 güne göre karşılaştırdığımda koyulaşma var..
o zaman regl kadar bir devam et koyulaşma devam ederse bebiş olabilir

olumsuz gebelik ne demek?

Canım tarif ettiğim gb ışte sadece peceteye silince gelen sıvı şeklinde akintiyla karışık gb kahve leke geliyor dün akşam yaptım test sabah baktığımda kil gb ince bi çizgi ama görünüyor bişey diycem adet zamanımı yasamistin dediğin lekelenmeyi ve agrin olmismuydu

olumsuz gebelik ne demek?
3 tane kimyasal gebelik yaşadım 4. yani son gebeliğimde bebek yerine et parçası gibi bişey oluştu o yüzden 6 haftalıkken kürtaj oldum sonra işte korunma süreci fln girdi cnm korunmayı bıraktım 3 ayda gebelik oluşmadı şimdi tedaviye başladım doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…