- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Allah tez zamanda kavutursun inşallah Umarım tutnmuştur bebişin3 tane kimyasal gebelik yaşadım 4. yani son gebeliğimde bebek yerine et parçası gibi bişey oluştu o yüzden 6 haftalıkken kürtaj oldum sonra işte korunma süreci fln girdi cnm korunmayı bıraktım 3 ayda gebelik oluşmadı şimdi tedaviye başladım doktoruma
hayırlısı olsun yaao zaman regl kadar bir devam et koyulaşma devam ederse bebiş olabilir
hayırlısı canım bekleyip görelim Hayırlısı Allahtanhayırlısı olsun yaakendimi kotu hissediyorum çok karnım patlıcakmış gibi şiş
Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum dr cesaretimi kırdı nasıl bir dr anlamadım ben kan yerine ultrason çok acayip neyse en iyisi ben yaptirayimama adetin gecikmeden ultrasonda hiç bi zaman belli olmaz ki ultrasonda görünmesi için adetinin 1hafta kadar gecikmesi lazım canım belki de hamilesindir bi de kan testi yaptır bakalım :)
son adeten 21 gu gecti canim acaba ikikez mi yumurtladin yada hala yumurtlamadinmi yada yumurtlama testleri hep pozitif gosteriyor ben merak ediyorum adet donemide de deneyecegim oulasyon testi bakalim e cikicak nerdeyse tum ay hep ikinci cizgi armis sende yada acaba hamilemisin ondan mi hep ovulasyon testinde ikinci cizgi cikiyor hakinda hayirlisi olsun canimKizlar ovulasyon testim
@disikartal87AnaPatron @sihirlilambacini yunus_ciklet ruzgargullu @VuslatimLee
Iki gundur nerdeyse ikinci cizgi yok gibiydi bugun ilk defa bu kadar koyu cikti yine yumurtlicam diye korkuyorum vala
bu ay nolacak bana bilmiyorum kırmızı kart görürsem şaşmam valason adeten 21 gu gecti canim acaba ikikez mi yumurtladin yada hala yumurtlamadinmi yada yumurtlama testleri hep pozitif gosteriyor ben merak ediyorum adet donemide de deneyecegim oulasyon testi bakalim e cikicak nerdeyse tum ay hep ikinci cizgi armis sende yada acaba hamilemisin ondan mi hep ovulasyon testinde ikinci cizgi cikiyor hakinda hayirlisi olsun canim
Canım ben bazı aylar iki kere yumurtluyorumKizlar ovulasyon testim
@disikartal87AnaPatron @sihirlilambacini yunus_ciklet ruzgargullu @VuslatimLee
Iki gundur nerdeyse ikinci cizgi yok gibiydi bugun ilk defa bu kadar koyu cikti yine yumurtlicam diye korkuyorum vala
nasıl anlıyorsun 2 kez yumurtladığını? ovs testi ilemi yokda dr mu dedi?Canım ben bazı aylar iki kere yumurtluyorumilk yumurtlamadan tam bir hafta sonra..ama ilk yumurtlamaya göre adet oluyorum.buda aklında olsun.
Geçen ay bir kere yumurtladım.bu ay olursa 22 sinde olur belki diyorum ama işte her ay olmuyo.
Yok canım sancımdannasıl anlıyorsun 2 kez yumurtladığını? ovs testi ilemi yokda dr mu dedi?
Canım ben bazı aylar iki kere yumurtluyorumilk yumurtlamadan tam bir hafta sonra..ama ilk yumurtlamaya göre adet oluyorum.buda aklında olsun.
Geçen ay bir kere yumurtladım.bu ay olursa 22 sinde olur belki diyorum ama işte her ay olmuyo.
İkincide olduysa tabiki geç döllenme kısmına aktarıcaz seniyaaaa yoldaşııımmmAllah ım yalnız değiliimm derdime tercuman olduuunn o zaman benim bat 22 şubat :S yani pazartesi :S yaniii ??? ya ikinci yumurtlamamda döllenme olduysa peki? o zaman nolur? kafam karışıktı iyici karıştı :S
Eczanedeki ovüler teklimi canım.birde tahmini ne kadardır.eczanenin önünden geçersem alayım diyorum ama.ona göre para alıcam yanıma.yaaaa yoldaşııımmmAllah ım yalnız değiliimm derdime tercuman olduuunn o zaman benim bat 22 şubat :S yani pazartesi :S yaniii ??? ya ikinci yumurtlamamda döllenme olduysa peki? o zaman nolur? kafam karışıktı iyici karıştı :S
Ya geçti ya gelcek 17. Günmü başladın geç başlsmışsın.olmuş olabilir yumurtlamaYa kizlar kafam cok karisti 4 gunden beri ovu testi yapiyorum 3 gundr hic cizgi yok ilk yaptgim gun silik cizgiydi sonra hc yok acaba yumurtlama gunu mu gecti ya bilgisi olan var mi
Ya kizlar kafam cok karisti 4 gunden beri ovu testi yapiyorum 3 gundr hic cizgi yok ilk yaptgim gun silik cizgiydi sonra hc yok acaba yumurtlama gunu mu gecti ya bilgisi olan var mi
daha çalışmalara yeni başladık bismillah :) yumurtlaması bugünlerde olan var mı benim gibi ??hamiş haberi yok mu yahu? ben de birşey yok bu ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?